megtetszett, amit mendes csinál ?Mi kell ahhoz,hogy én Fifa-játékosügynök legyek?
egyébként portillot megerősíteni tudom a mondandójának utolsó tagmondatában.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 6., kedd 12:59
megtetszett, amit mendes csinál ?Mi kell ahhoz,hogy én Fifa-játékosügynök legyek?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 6., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 6., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 6., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 10:42
A legpontosabb választ tőlük kaphatnád szerintem, ragadd meg a telefont.Az MLSZ-től nem válaszolnak az e-mailre
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 6., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 6., kedd 1:09
HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. augusztus 6., kedd 1:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 6., kedd 0:53
ugyanez van velem is, engem ki lehetett kergetni a magyar focival a világból, évente, ha láttam 2-3 meccset már sokat mondok, de bármilyen hihetetlen tényleg többet nézek magyar focit és a Trollfocinak jó hatása van a magyar labdarúgásra, ezt kár is tagadniDupla D írta:Igen. És a trollfoci miatt.Galacticos írta: és? ez a topik nevének megváltoztatása miatt van?
Néha-néha már meg is nézek egy magyar bajnokit, pedig egy évvel ezelőtt még ha pisztolyt szegeztek volna a fejemhez, akkor se néztem volna meg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. augusztus 5., hétfő 23:19
Igen. És a trollfoci miatt.Galacticos írta:és? ez a topik nevének megváltoztatása miatt van?Dupla D írta:Egyébként azóta mióta át van írva a topicnév, többet nézem a topicot, mint a névváltoztatás előtt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 5., hétfő 23:13
lehet hülyén hangzik, de velem is ígyvan. tudatalatti.Galacticos írta:és? ez a topik nevének megváltoztatása miatt van?Dupla D írta:Egyébként azóta mióta át van írva a topicnév, többet nézem a topicot, mint a névváltoztatás előtt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 5., hétfő 22:56
és? ez a topik nevének megváltoztatása miatt van?Dupla D írta:Egyébként azóta mióta át van írva a topicnév, többet nézem a topicot, mint a névváltoztatás előtt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. augusztus 5., hétfő 22:23
Pontosan annyira komolytalan, mint amennyire a magyar foci.füst írta:Meg azt sem tudom hogy lehet ott komolyan fórumozni, amikor már a topic címe is komolytalan
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 22:19
jó, úgy könnyű, ha odanéz.___Samy___ írta:na ez már tényleg wtf? kategória
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 5., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 5., hétfő 13:44
nekem is jöhet egy pü,bővebb leírással.GT37 írta:Samy, Nzedge, morientes, és mindenki más, indul a La Liga Fantasy!
http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/la-liga/home
Részletek a Football Fantasy topikban, kérdésekkel, óhajokkal, sóhajokkal forduljatok hozzám nyugodtan.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 5., hétfő 13:31
1, Igen.filatáska írta:Szted vicces?
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 5., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: füst » 2013. augusztus 5., hétfő 8:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem