Premier League
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Premier League
Mindig akkor talalnak egy golt amikor elinditom a streamet. Mostantol marad az eredmenyek.com
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pont ezt akartam en is irni. Kicsit felporgette a MU-t.MesQueUnClub írta:Martial meghozta a lendületet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
Szerintem ezt már zsigerből tudjuk, leírjuk, hogy Mata vagy Rooney és menetrendszerűen jön tőled. Amúgy én sem értem, hogy miért nem az örmény kezd, bár most talán sérült.numberone1 írta:Mata sem er sokat, Rooneynal jobbnak lenni meg nem nagy szam jelenleg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mata sem er sokat, Rooneynal jobbnak lenni meg nem nagy szam jelenleg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
Még a végén rájön, hogy Mata többet ér mint RooneyCaraway írta:Éééés már a 3. meccs, hogy Rooney ismét csak a padon kezd.
Végre van a csapatnak egy edzője, akinek van elég bátorsága kitenni a csapatból.
Kezdő, ha valakit érdekelne: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling(C), Blind - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovic
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Éééés már a 3. meccs, hogy Rooney ismét csak a padon kezd.
Végre van a csapatnak egy edzője, akinek van elég bátorsága kitenni a csapatból.
Kezdő, ha valakit érdekelne: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling(C), Blind - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovic
- MesQueUnClub
Egyébként én örülök nekik, végre egy értelmes PL csapat akikkel lehet szimpatizálni, jaja KP-soknak eléggé megy és akkor még ott van egy Stu & Origi combo is talomban.Kerlon írta:Klopp kiaknázza őket, szerintem ennyi. Illetve Lallana, azért termelt a Sotonban is.
Egyébként nagyon hajaz ez a Pool a Rodgers féle második helyes Poolra, azt leszámítva, hogy most nincs egy Suárez féle állat és inkább az egész csapat kiveszi a részét a gól szerzésből. Lallana, Coutinho, Firmino, Milner 3-3-3-4 gólnál tartanak. Meg ugye Mané is termelget.
szerk.: pontosítva Mané is 3nál jár. 18 bajnoki találatból 16-at azért nem rossz.
Klopp kiaknázza őket, szerintem ennyi. Illetve Lallana, azért termelt a Sotonban is.
Egyébként nagyon hajaz ez a Pool a Rodgers féle második helyes Poolra, azt leszámítva, hogy most nincs egy Suárez féle állat és inkább az egész csapat kiveszi a részét a gól szerzésből. Lallana, Coutinho, Firmino, Milner 3-3-3-4 gólnál tartanak. Meg ugye Mané is termelget.
szerk.: pontosítva Mané is 3nál jár. 18 bajnoki találatból 16-at azért nem rossz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Ettől függetlenül ez a 2 csoda egész karrierjük során nem produkált ilyen eredményt mint eddig a szezonban.BBeno írta:tiziből azért nem olyan nehéz
tiziből azért nem olyan nehéz
- MesQueUnClub
Tavaly óta mit evett nyáron ez a Miller meg Lallana? Mert már megint szerzett egyikük gólt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Chelsea legyőzése sem olyan nagy fegyvertény mostanában. Igazából lehet nem olyan nagy baj, hogy Kanté nem került ide, lehet Lass mentalitása van a csávónak, gondolom láttátok, hogy az Arsenal ellen sem törte össze magát. Volt 1,5 jó szezonja, egyelőre ennyi.
A Pool lassan tényleg divat lesz, csak mint írtam kérdés mi lesz 1-2 év múlva, amikorra be kellene érniük, de addigra meg Klopp csapágyasra hajtotta az egész gárdát.
A Pool lassan tényleg divat lesz, csak mint írtam kérdés mi lesz 1-2 év múlva, amikorra be kellene érniük, de addigra meg Klopp csapágyasra hajtotta az egész gárdát.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem, nincs, mert én nem erről beszéltem amiről te. Hanem arról, hogy amikor játszik Stu/Origi és Mané, akkor egyénileg változatosabb a támadónégyes, mint amikor nem. Ha ott van egy kilences, akkor van aki ösztönből támadja a kaput, mindig a gólt keresi, úgy helyezkedik ösztönből, ahogy egyik másik támadó sem, stb. Ha ott van Mané, akkor van egy olyan szélső, aki megfut mindenkit, nagyon jó 1v1-ben, és olyan sebességet ad a támadógépezetnek, ami nélküle nincs meg. És ezek jól jönnek, amikor a kezdőben van 2 brazil, akik stílusra nagyon hasonlítanak egymásra és nagyon hasonló dolgokat nyújtanak támadásban a csapatnak. Rajtuk kívül meg még Lallana és Wijnaldum az, akinek érkeznie kéne, és belépni a támadásokba. Akik egynek jók, de egyszerre ketten én még nem láttam őket jól játszani - most a legutóbbit nem láttam, lehet most először mindketten remekeltek -, és alapból elég sótlan a játékuk. Vannak remek meccseik, amikor akár el is döntik a találkozót - bár eddig csak Lallanától lehetett ilyet látni a Poolban -, meg van elég sok olyan is, amikor rengeteg hibával játszanak, és nem adnak igazából semmi pluszt a támadásoknak - sőt, helyzet is keletkezik a hibájukból.sucre írta: ... Es ez palesznek is szol. Nincs valtozatossag? A hull defendere nyilatkozta eppen tegnap, hogy sokkal nehezebb a pool ellen jatszani. Mindig vannak bemozgok, valaki mindig szabad a rettentoen fluid tamado 4ss miatt, es jol uraljuk a half space-t. ...
Te is írtad, hogy a működő gépezetnek hála ki lehet cserélni az embereket, és ugyanúgy mennek a támadások. Nézd meg a Chelsea elleni helyzeteiteket pl. Nem egy nagyobb "helyzet" abból adódott, hogy Stu megcsinálta magának, akár távolról, akár egy csel után, még ha nem is ő lőtte rá, de az ő megmozdulásai után lett valami. Leicester szintén. Ha ő nincs, ezek nem lettek volna, nem lett volna ennyi helyzet, mert a Wijnaldum-Lallana kettős nem csinálja meg ezeket, és Coutinho és Firmino is máshogy oldja meg. Cou pl sokszor megunja és eszetlenül ráveri csak, bárhol van - bár hál istennek idén már javult ebben. Én erről beszélek, mondhatod, hogy mennyire jó a támadógépezet, de szerintem te se gondolod komolyan, hogy ez nem működhetne jobban.. És most lehet, hogy az alapjáték jól működött, de leginkább azért, mert a Cou-Firmino kettősnek ment a játék, viszont sokszor van, hogy egyiküknek nem megy, akkor meg méginkább egyéni villanásokra épül a támadójáték, ami akkor jobb, ha változatosabb az első 4-es, de ezt leírtam már elég hosszan szerintem.
- Galacticos
En most is csak legyintek rajuk. A szezon vegere megint eljutnak a tuz kozelebe, de ott ahogy mindig megint elhasalnak. ( a szo legszorosabb ertelmeben )ericco írta:Klopp előtt az emberek sajnos már csak legyintettek a Poolra, még amikor versenybel voltak a PL-ért a végéig, még akkor is sokan. Klopp miatt pedig már felkapják a fejüket. Ha más okból nem, akkor kíváncsiságból.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Elvakult pool drukker vagyok, nem pedig firmino/lallana/wijnaldum drukker. Lattam azt is, hogy szep golt lott a masodosztalyu derby ellen a belga, meg azt is, hogy mekkora potencial van benne. De sajnos lattam kedden azt is, hogy pl labdavezetes kozben, 3v2ben magamogott hagyta a labdat, senkitol sem zavartatva. Kepzetlen meg technikailag.