Marital is jó ebben, sőt szerintem hatékonyabb. Carrascora írta valaki, hogy enyhén Isco effektes-numberone1 írta:Jobbnak irtam Martialt. De Carasco nagyon jo 1vs1-ben a vedelmek megbontasaban. Na es azert o is elrak par golt, fontosakat is.Kerlon írta:Miért hagynám el? Vagy te elcserélnéd Carrascot Martialra, ha mondjuk az egyik lendületes, de kapura veszélytelen miközben a másikban ott a veszélyteremtés állandóan? Persze ez most még Martialra sem igaz.
Vagy mi a belgában az extra?
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hamarosan jonni fog Fernando helyett.ziro4vr írta:No Gündi no party. Nem baj, Fernando is majdnem olyan jó.
Sissoko nagyon porog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. október 2., vasárnap 15:29-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
Kolarov eddig elvezte a bizalmat, de ez a masodik nagy bakija...gardiolanal nem sokaig fogja ezek utan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kolarov
Ez a Son gyerek a Spursnél elég komolyan tolja eddig.
Ez a Son gyerek a Spursnél elég komolyan tolja eddig.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
"Ezen az ominózus találkozón Redknapp nyíltan beszélt korábbi munkáiról, és elpletykálta, hogy volt olyan csapata Angliában, amelynek minden egyes tagja megfogadott egy olyan meccset, amit aztán el is veszítettek. Az egyikük még a házát is zálogba tette, hogy minél több pénzzel tudjon beszállni a bundába."BBeno írta:buknak a "sir"ök sorban
De nagy fazonok.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- numberone1
Jobbnak irtam Martialt. De Carasco nagyon jo 1vs1-ben a vedelmek megbontasaban. Na es azert o is elrak par golt, fontosakat is.Kerlon írta:Miért hagynám el? Vagy te elcserélnéd Carrascot Martialra, ha mondjuk az egyik lendületes, de kapura veszélytelen miközben a másikban ott a veszélyteremtés állandóan? Persze ez most még Martialra sem igaz.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nem néztem a mostani meccset, csak ránéztem a csapatokra. De elég sok hangsúlyt eddig sem fektetett rá a portugál, szóval nem értem, hogy miért nem próbálja ki, amikor se Rooney, se Mata nem hoz túl meggyőző teljesítményt. De biztos túl komolyan veszem a fórumot.ziro4vr írta:Nem érted, de lehet sérült, ergo képben sem vagy, csak megy a szokásos "marás". Fél perc utána nézni.
Túl komolyan veszed a fórumot vagy saját magad, én nem tudom. Mindegy is.
Martial meg egyértelműen jó lehet, mint Dembelé, Rashford például, vagy Coman. Végre jön némi utánpótlás.
Miért hagynám el? Vagy te elcserélnéd Carrascot Martialra, ha mondjuk az egyik lendületes, de kapura veszélytelen miközben a másikban ott a veszélyteremtés állandóan? Persze ez most még Martialra sem igaz.numberone1 írta:Kerlon mikor hagyod el vegre a statokat. Martialt en is egy fokkal jobbnak tartom Carasconal, de nem annyival, h a belgat semmi extranak tituljam.
Az nem jelenti azt, hogy egy az egyben pótolni tudja, de eltudom képzelni CR helyén. Sőt egy az egyben valószínűleg nem is fogja, de én benne látom az esélyt erre. Saját vélemény, nem kell vele egyetérteni és nem kész tény.Veidt írta:Martial is nagyon ígéretes játékos szerintem, csak egyelőre nekem közel sem annyira, mint amit írtál róla régebben, hogy 2-3 év múlva CR utód lehet.Kerlon írta: Btw. Veidt múltkor visszamart, hogy nem érti mit látok Martialban, mert a számomra Carrasco semmi extra. Hát rövid válasz, 19 évesen 11 gól a PL-ben egy szar MU-ban. Gyakorlatilag egy poszton játszanak már és csak a statisztika is elég, hogy ezt belássuk. Ráadásul lehet mire 23 lesz, addigra aranylabdás lesz. Bár még sokat kell fejlődnie, de technikai tudás, helyezkedés, test felépítése brutál jó. Egy CR mentalitással isten lehet, de inkább Benzema unott feje üt ki rajta is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Martial is nagyon ígéretes játékos szerintem, csak egyelőre nekem közel sem annyira, mint amit írtál róla régebben, hogy 2-3 év múlva CR utód lehet.Kerlon írta: Btw. Veidt múltkor visszamart, hogy nem érti mit látok Martialban, mert a számomra Carrasco semmi extra. Hát rövid válasz, 19 évesen 11 gól a PL-ben egy szar MU-ban. Gyakorlatilag egy poszton játszanak már és csak a statisztika is elég, hogy ezt belássuk. Ráadásul lehet mire 23 lesz, addigra aranylabdás lesz. Bár még sokat kell fejlődnie, de technikai tudás, helyezkedés, test felépítése brutál jó. Egy CR mentalitással isten lehet, de inkább Benzema unott feje üt ki rajta is.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem érted, de lehet sérült, ergo képben sem vagy, csak megy a szokásos "marás". Fél perc utána nézni.
Martial meg egyértelműen jó lehet, mint Dembelé, Rashford például, vagy Coman. Végre jön némi utánpótlás.
Nem illik.
- numberone1
Kerlon mikor hagyod el vegre a statokat. Martialt en is egy fokkal jobbnak tartom Carasconal, de nem annyival, h a belgat semmi extranak tituljam.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Most min nevetsz?ziro4vr írta:Kerlon írta:Amúgy én sem értem, hogy miért nem az örmény kezd, bár most talán sérült.
Nagyon keresi a csapatát Mourinho, de csak nem akar meglenni.
Btw. Veidt múltkor visszamart, hogy nem érti mit látok Martialban, mert a számomra Carrasco semmi extra. Hát rövid válasz, 19 évesen 11 gól a PL-ben egy szar MU-ban. Gyakorlatilag egy poszton játszanak már és csak a statisztika is elég, hogy ezt belássuk. Ráadásul lehet mire 23 lesz, addigra aranylabdás lesz. Bár még sokat kell fejlődnie, de technikai tudás, helyezkedés, test felépítése brutál jó. Egy CR mentalitással isten lehet, de inkább Benzema unott feje üt ki rajta is.
K
K
- numberone1
Ha Ibra igy folytatja, akkor nem lesz meg az a 20 gol.
Mounak egy olyan kp kell aki kompatibilisabb Pogba-Mata/Rooney/Miki-hez, egy kozepso vedo Bailly melle es csatar Ibra helyett.
Kantet es Hummelst is akarta, veluk tokeletes bele illettek volna a jatek rendszerbe. A csatar, Aubarol vannak hirek vele jol jarnanak.
Na gyerunk hajra Spurs.
Mounak egy olyan kp kell aki kompatibilisabb Pogba-Mata/Rooney/Miki-hez, egy kozepso vedo Bailly melle es csatar Ibra helyett.
Kantet es Hummelst is akarta, veluk tokeletes bele illettek volna a jatek rendszerbe. A csatar, Aubarol vannak hirek vele jol jarnanak.
Varjal, most jon, h majd feladjak Liga es az FA kupat a bajnoksag miatt.Na,szóval,a manchesternek a PL fontos.Mi lenne ha nem lenne az...
Na gyerunk hajra Spurs.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na,szóval,a manchesternek a PL fontos.Mi lenne ha nem lenne az...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
Hát ebben a csapatban pedig most sokkal több lehetne, egyszerűen rossz nézni ezt az ötlettelen valamit, amit ilyen játékosokkal tolnak.
Viszont ez a Spurs - City meccs érdekesnek ígérkezik.
Viszont ez a Spurs - City meccs érdekesnek ígérkezik.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kerlon írta:Amúgy én sem értem, hogy miért nem az örmény kezd, bár most talán sérült.
Nagyon keresi a csapatát Mourinho, de csak nem akar meglenni.
Nem illik.
- numberone1
Ilyen egy luzert.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mindig akkor talalnak egy golt amikor elinditom a streamet. Mostantol marad az eredmenyek.com