Mivel Simeone próbálja úgy használni, hogy a lehető legtöbbet adja a csapatnak. Van amikor többet tud adni csereként 45 vagy 30 percben, frissen beszállva, mint kezdőként.Kerlon írta: Egyik legfontosabb? Nem is alapkezdő.
Premier League
Re: Premier League
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szimpatikus taktikát játszat Pochettino és a keret sem favágókból áll, de szerintem idén a City lesz a befutó. Persze még nagyon az elején vagyunk de én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így tőlem a Spurs is lehet bajnok.numberone1 írta: Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.
Remelem a spurs iden behuzza a PL-t.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert béna a szarkazmusod.
Na de ne offoljunk. City most ég egyet, De Bruyne és Ilkay nélkül egyből nincs meg a fazon.
Na de ne offoljunk. City most ég egyet, De Bruyne és Ilkay nélkül egyből nincs meg a fazon.
Nem illik.
Engem nem irritálsz, nem foglalkozom gyerekes tiltás, reportolással stb-vel. Inkább szívesen beleállok a témákban, csak az a baj, hogyha én szarkasztikusan válaszolok, akkor befegyelmez a "felszopottad".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.MesQueUnClub írta:Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
Remelem a spurs iden behuzza a PL-t.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
Son deszépen odarakta Alli elé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. október 2., vasárnap 15:52-kor.
- numberone1
Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.MesQueUnClub írta: Ráadásul a 2 csapat minőségbeli különbségét még meg sem említetted.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Ha nálad a szarkazmus=köpködés, akkor oké. Másrészt, veled ellentétben Remy nem veszi az ilyet a szívére. De ha ennyire zavarlak, nem értem miért nem tiltasz, vagy reportolsz. Esetleg írsz egy olyan pm-et, amire nem hagysz válaszolni, mint poronty.Kerlon írta:ziro mostanában nálad két végállás van: szentírás, ami a tiéd vagy egyetértesz vele és a nem egyező vélemény, amire köpködsz és hülyézed a másikat. Nagyon aranyos.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár abban azt írta, hogy téged is úgy irritállak mint őt, szóval lehet felesleges.
Nem illik.
Egyik legfontosabb? Nem is alapkezdő.wxyz írta:Annyira, hogy a fiad góljának a legfontosabb részét ő csinálta meg. Nélküle ez is gól nélküli döntetlen lett volna, mint a Bayern ellen.Remy írta:Gondolom sok meccsen lattatok a belgat. Griezmann fiam miatt sok atletico meccset lattam, a belga meg hiaba kreativ, sokszor belehal a szepsegbe.
de mi ez, hogy Carrasco haszontalan? Az Atletico egyik legfontosabb játékosa. Alig van olyan meccs amin nem tesz hozzá a játékukhoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Ráadásul a 2 csapat minőségbeli különbségét még meg sem említetted.sentry írta:Nem ellenőriztem le, de:
Manchester United after seven games..
Under Louis Van Gaal (2015/16) - 16 points
Under Jose Mourinho (2016/17) - 13 points
Azért ha ez igaz, akkor mindenesetre nagyon érdekes még ha csak 7 meccs is. LvG-t mindenki anyázta (hozzáteszem szerintem jogosan ) addig még egy szót nem lehet hallani hogy Mou mekkora lúzer,béna stb, amit LvG megkapott.
De év végére szerintem Mou ledönti azt a hatalmas szobrot amit állíttatott magának.
Annyira, hogy a fiad góljának a legfontosabb részét ő csinálta meg. Nélküle ez is gól nélküli döntetlen lett volna, mint a Bayern ellen.Remy írta:Gondolom sok meccsen lattatok a belgat. Griezmann fiam miatt sok atletico meccset lattam, a belga meg hiaba kreativ, sokszor belehal a szepsegbe.
de mi ez, hogy Carrasco haszontalan? Az Atletico egyik legfontosabb játékosa. Alig van olyan meccs amin nem tesz hozzá a játékukhoz.
Nem ellenőriztem le, de:
Azért ha ez igaz, akkor mindenesetre nagyon érdekes még ha csak 7 meccs is. LvG-t mindenki anyázta (hozzáteszem szerintem jogosan ) addig még egy szót nem lehet hallani hogy Mou mekkora lúzer,béna stb, amit LvG megkapott.
De év végére szerintem Mou ledönti azt a hatalmas szobrot amit állíttatott magának.
ziro mostanában nálad két végállás van: szentírás, ami a tiéd vagy egyetértesz vele és a nem egyező vélemény, amire köpködsz és hülyézed a másikat. Nagyon aranyos.
K
K
- ziro4vr
Remy, nincs baj azzal hogy nem értesz a focihoz. Téged másért szeretünk.Remy írta:Gondolom sok meccsen lattatok a belgat. Griezmann fiam miatt sok atletico meccset lattam, a belga meg hiaba kreativ, sokszor belehal a szepsegbe.
Alapból, hogy grízes miatt atma meccset nézel, olyan, mintha egy 53. perces csöcsvillantásért néznél Tarr Béla filmeket.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom sok meccsen lattatok a belgat. Griezmann fiam miatt sok atletico meccset lattam, a belga meg hiaba kreativ, sokszor belehal a szepsegbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
- MesQueUnClub
Ezt Spurs játékos nem tudta volna így megoldani, hogy a kapusnak ennyire ne legyen esélye.
Marital is jó ebben, sőt szerintem hatékonyabb. Carrascora írta valaki, hogy enyhén Isco effektes-numberone1 írta:Jobbnak irtam Martialt. De Carasco nagyon jo 1vs1-ben a vedelmek megbontasaban. Na es azert o is elrak par golt, fontosakat is.Kerlon írta:Miért hagynám el? Vagy te elcserélnéd Carrascot Martialra, ha mondjuk az egyik lendületes, de kapura veszélytelen miközben a másikban ott a veszélyteremtés állandóan? Persze ez most még Martialra sem igaz.
Vagy mi a belgában az extra?
K
K