Papíron.ikarus93 írta: A világ legjobb kerete van nálunk
Értékeld a legutóbbi meccset
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy gondolom még mindig nincs tragédia.
A világ legjobb kerete van nálunk, szinte mindenkinek van alternatívája nyomni kell mint a ketchupot aztán jó lesz.
A világ legjobb kerete van nálunk, szinte mindenkinek van alternatívája nyomni kell mint a ketchupot aztán jó lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért elszaladt a ló egyeseknél, hogy máris temetik Zidanet.
Madridizmus
Madridizmus
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem az zavar, hogy vesztünk pontokat, bár most már sok lesz. Nem is az, hogy az egyéni formák nem az igaziak. Még az sem, hogy fizikailag nem vagyunk a toppon. Ezeknek tavaszra kell ülnie, főleg Pintus munkája akkorra fog beérni.
A hozzáállás kapcsán zavar a csapat egészének meccs eleji bealvása, ami Carlo alatt volt hasonlóan látványos, illetve néhány játékos egyéni kiskirálykodása/beleszarása.
Illetve a taktikai finomhangolások, változtatások hiánya zavar. A játékosokat sorra pakolgatja ZZ az instabil rendszerbe, de ezzel nem vagyunk előrébb, mivel az egyéni formák hasonlóan gyengék mindenkinél. Most kell szerkezetileg, koncepciót tekintve belenyúlni, mert tavasszal már késő lesz. A hibajavítást hiányolom.
A hozzáállást tekintve meg, amit írtam. Ez a mindenki haver, mindenki egyformán fontos nagyon jó, Brüsszelben biztos tapsolnának neki, de Madridban ez nem működőlépes.
A hozzáállás kapcsán zavar a csapat egészének meccs eleji bealvása, ami Carlo alatt volt hasonlóan látványos, illetve néhány játékos egyéni kiskirálykodása/beleszarása.
Illetve a taktikai finomhangolások, változtatások hiánya zavar. A játékosokat sorra pakolgatja ZZ az instabil rendszerbe, de ezzel nem vagyunk előrébb, mivel az egyéni formák hasonlóan gyengék mindenkinél. Most kell szerkezetileg, koncepciót tekintve belenyúlni, mert tavasszal már késő lesz. A hibajavítást hiányolom.
A hozzáállást tekintve meg, amit írtam. Ez a mindenki haver, mindenki egyformán fontos nagyon jó, Brüsszelben biztos tapsolnának neki, de Madridban ez nem működőlépes.
Nem illik.
-
Nem Real szurkolóként írok,de mélységesen csalódtam a csapatban,raktam a beten 1-1 után a 10 perces gólokat,70 ezer forintot buktam rajtuk.Sírni tudnék,olyan mérges vagyok,egészen elképesztő egy-két játékos formája...Benzema,no comment..Cr-ről szinte el sem hiszem,hogy ez a játékos ugyanaz,aki fosta a gólokat,átesik szinte a labdán,még Bale az,aki csinál valamit...Amikor egy zseniális bepassz után Isco nem a védő elé vette be a labdát,hanem rálépett,és visszapasszolt,azt hittem agyvérzést kapok.Ezen a szinten még sosem láttam ilyet,egy előre való átvétellel kapussal szemben álltak volna Ronaldoval...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt már hallottuk párszor az elmúlt évben. Bukni buknak csak valahogy az esetek nagyon nagy többségében mindig ők vannak a bré jó oldalán. De biztos véletlen.Barca is bukni fog semmi pánik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Benzemánál szvsz inkább az a gond, hogy ugye a sérülése miatt eléggé tré lett az előszezonja. Most meg próbálja utolérni magát, az meg idő. CR-nél is bejátszik a sérülés.Benzema amikor még focista volt, akkor megjátszották, lekezelte a labdát és elökészítette Bélának és C-nek. Benzemának 2016-2017-es szezonban nem tudni milyen céljai vannak. Valószínüleg valami fontosabb dolgon töri a kobakját, mert a foci ebben az idényben egyáltalán nem érdekli. Nagy kár, mert ilyen minöségü embernek kár lenulláznia magát.Ha nem kedvelném annyira amennyire és nem róla lenne szó, már rég anyáznék. Nem sok embernek nézem el ezt a belexarást.
Annyi szerencsénk van, hogy a Barca meg az Atleti is hibázgat már szezon elején, szóval ha gyorsba összekapjuk magunkat, nincs veszve semmi.
- ikarus93
Ha Zizout kibassza szezon közbe akkor Pereznek is mennie kell
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale god mode,kovacic fejlődik Cénél meg előbb útóbb ugyis kiszakad a gólzsák.Benzema viszont aggasztó, Morata meg elég flegma ezekkel a műesésekkel.
Oktober van szünet lesz majd összekapjak magukat a srácok.Van az úgy hogy semmi nem jön össze.Akarásban én sem látok hibát...A védekezés viszont casemiro nélkül kabaré,Modric nélkül meg amúgy is rakás szar az egész.Barca is bukni fog semmi pánik.
Isco kuka.
Én nem aggódok,tavaszig 3 ponton belül kell maradni vagy vezetni a ligát,de idegesítők ezek a nemvárt pontvesztések.Na mind1 azèrt nem ártott volna egy két olyan igazolás sem akiknek van mit bizonyítani ugyanis Moratanak már nem kell
Oktober van szünet lesz majd összekapjak magukat a srácok.Van az úgy hogy semmi nem jön össze.Akarásban én sem látok hibát...A védekezés viszont casemiro nélkül kabaré,Modric nélkül meg amúgy is rakás szar az egész.Barca is bukni fog semmi pánik.
Isco kuka.
Én nem aggódok,tavaszig 3 ponton belül kell maradni vagy vezetni a ligát,de idegesítők ezek a nemvárt pontvesztések.Na mind1 azèrt nem ártott volna egy két olyan igazolás sem akiknek van mit bizonyítani ugyanis Moratanak már nem kell
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
sebydani írta:Tippre már hívogatja Mourinhot meg Wengert, vagy a hozzájuk hasonló mesteredzőket.ikarus93 írta:Perez mikor fog elkattani ?
Csak ez most nem úgy fog menni mint Benitezzel, hogy meglesz a bűnbak és perec marad az árnyékban.
Legalábbis remélem.
Ha Zidane bukik, számomra Pochettino az első számú jelölt és nem, nem csak azért mert ma verte Pep-et.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tippre már hívogatja Mourinhot meg Wengert, vagy a hozzájuk hasonló mesteredzőket.ikarus93 írta:Perez mikor fog elkattani ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
még jó hogy idén csak a bajnokság a cél. már novemberre leadjuk. minél több percet isconak és benzemának. csak hogy belelendüljenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. október 2., vasárnap 18:31-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lófasz nokedlivel
más nem jut eszembe a csapat szezonbeli teljesítményét látva
más nem jut eszembe a csapat szezonbeli teljesítményét látva
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Technikai szekértö vagyok, taktikai nem. ìgy azt meghagyom másnak.Ronaldo09 írta:Beszéljük már meg ezt,most ennyire különbözően látjuk,hogy szerintem nem az akarat hiánya a gond???
Ronaldo most miért nem akart??
Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
Vagy túl lazàn játszunk,vagy most mi van?
Technikai szakértők,Ziro,R.M.C.F. szólítalak titeket most mondjátok meg miért nem megy a játék,mert én k...a nem vàgom..
- ikarus93
Perez mikor fog elkattani ?
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Játék, egyéni forma, akarat. Utóbbit inkább úgy érteném pl ma, hogy a Carlo-féle meccs eleji bealvás következett be.Ronaldo09 írta: Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
Technikai szakértők,Ziro,R.M.C.F. szólítalak titeket most mondjátok meg miért nem megy a játék,mert én k...a nem vàgom..
Amit én ZZ-nek "tanácsolnék" innen a fotelemből, hogy nem lehet mindenkit babusgatni, mindenkit szeretni. Ezt meg kell tanulnia. Minden élsportban szereplő csapatban megvannak a kialakult szerepek, alapemberek, kiegészítők, rinyálók nem rinyálók. Egy kis határozottságot várnék majd a témában, illetve taktikailag mindenképp váltani kell, mert ahogy Kerlon írta, ugyanaz a kazetta megy lassan egy hónapja.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szerintem sem az akarattal van gond...Koncentráció, rossz forma, sérülések kp-n, elbaszott edzői döntések, átaludt átigazolási szezon. Elsősorban Zizou dolga ezt rendbe rakni, tavasszal nem volt rajta nyomás, most már van. Én szurkolok neki, nem akarok újabb edzőváltást.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"Még mindig nem kaptunk ki idén."
Azért ezt a lóbaszást amit meccsről meccsre legyúrnak a torkunkon ezek a kishercegek, nem semmi.
Vajon lesz valakinek töke, mondjuk ZZ-nek, és elnézést kérni a szurkolóktól?
Kétlem.
Azért ezt a lóbaszást amit meccsről meccsre legyúrnak a torkunkon ezek a kishercegek, nem semmi.
Vajon lesz valakinek töke, mondjuk ZZ-nek, és elnézést kérni a szurkolóktól?
Kétlem.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Beszéljük már meg ezt,most ennyire különbözően látjuk,hogy szerintem nem az akarat hiánya a gond???
Katasztrófa volt a befejezések terén egy 0,de én nem mondanám rá,hogy nem akart.De úgy igazán senkire sem.Nincs játékunk és a góllövőink formán kívűl vannak szerintem ez a gond,nem az akarat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Itt lenne az ideje leporolni Marianot is, mert Karim és Morata is egymást múlják alul.
Merci Zizou!