Későn jött ész jobb ha nincsAnthony írta:Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást
Premier League
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Premier League
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Deschampnak is jelezhetne.Anthony írta:Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pogbinho jelezte Mourinhonak, hogy inkább a támadó szerepben érzi jól magát. Kíváncsian várom a folytatást
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
sucre írta:A héten a filozófus kettő értelmesen letámadó csapat ellen játszott, mind a kétszer csalódást keltő eredménnyel. Egyik haverom (barcas) tegnap azt mondta, kepes lehet ez a city egy arsenal fele veretlen szezont lehuzni.
A csúcsbarcája is könnyen zavarba hozható volt egy intenzív, egészséges letámadással. Csak ha ez megtörtént, jött a sípos, és kihúzta őket a szarból.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
A héten a filozófus kettő értelmesen letámadó csapat ellen játszott, mind a kétszer csalódást keltő eredménnyel. Egyik haverom (barcas) tegnap azt mondta, kepes lehet ez a city egy arsenal fele veretlen szezont lehuzni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most nem az edzőlegendáról, Pepről írsz remélem.ziro4vr írta:És őt ki rakta a padra? Allardice?MesQueUnClub írta: és Gündi is a pályáról.
15 perc után látszott, hogy az ellen taktikája tökéletes, de nem tud változtatni a spanyol. Soha nem tudott. Mikor Messiék a csúcson voltak, vagy nem kellett annyival jobbak voltak, vagy a bíró bedobta a mentőövet. A BM 3 elődöntős kiesésénél lehet már a bírók hiányoztak igazán, nem is Messi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Végre.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen első félidőben lejátszották őket, oh ha már PL jut eszembe a mondás, ha azt hiszed jó vagy valamiben (Kane góllövés) mindig jön egy ázsiai aki jobb nálad (Son)Kerlon írta: Az első félidő alapján szerintem agyonverték ma taktikailag Pepet. Aztán lehet a másodikra fordul, de ez a Spurs mostanában szimpatikus és jó focit játszik. Szerencsére ők nem is annyira lekorlátozottak, mint a Leicester, ezért fenntartható a csapat. Ez az eredmény meg nagyon jót tesz a tabellának.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És őt ki rakta a padra? Allardice?MesQueUnClub írta: és Gündi is a pályáról.
15 perc után látszott, hogy az ellen taktikája tökéletes, de nem tud változtatni a spanyol. Soha nem tudott. Mikor Messiék a csúcson voltak, vagy nem kellett annyival jobbak voltak, vagy a bíró bedobta a mentőövet. A BM 3 elődöntős kiesésénél lehet már a bírók hiányoztak igazán, nem is Messi.
Nem illik.
Az első félidő alapján szerintem agyonverték ma taktikailag Pepet. Aztán lehet a másodikra fordul, de ez a Spurs mostanában szimpatikus és jó focit játszik. Szerencsére ők nem is annyira lekorlátozottak, mint a Leicester, ezért fenntartható a csapat. Ez az eredmény meg nagyon jót tesz a tabellának.MesQueUnClub írta:Azért az se elhanyagolandó tény, hogy Kolarov mintha elfelejtett volna ma focizni és hiányzik Kompany. KdB (aki jelenleg a City motorja) és Gündi is a pályáról. Elavultnak semmi képen nem nevezném a taktikáját, csak amit te is írtál, hogy nem megy mindenkinek a tökéletes végrehajtása, főleg ha hiányoznak azok az emberek akik ezt a legjobban abszolválják. Persze Pepnek az hatalmas hibája, hogy a kontrákkal gyakorlatilag nem tud mit kezdeni (Ez már a Barcánál sem ment neki, hiányba volt Xavi-Iniesta-Messi-Busi ott neki). De azért a támadási része a dolognak az rendre ülni szokott, ha rátudják kényszeríteni az akaratukat az ellenfélre. De egyébként azt én is aláírom, hogy Klopp és Pochettino stílusa számára végzetes lehet, mert nagyon gyors játékot játszat mind a 2 és nem nagyon szokták lelassítani a meccset, hogy az kényelmesebb legyen az ellennek.numberone1 írta:Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Azért az se elhanyagolandó tény, hogy Kolarov mintha elfelejtett volna ma focizni és hiányzik Kompany. KdB (aki jelenleg a City motorja) és Gündi is a pályáról. Elavultnak semmi képen nem nevezném a taktikáját, csak amit te is írtál, hogy nem megy mindenkinek a tökéletes végrehajtása, főleg ha hiányoznak azok az emberek akik ezt a legjobban abszolválják. Persze Pepnek az hatalmas hibája, hogy a kontrákkal gyakorlatilag nem tud mit kezdeni (Ez már a Barcánál sem ment neki, hiányba volt Xavi-Iniesta-Messi-Busi ott neki). De azért a támadási része a dolognak az rendre ülni szokott, ha rátudják kényszeríteni az akaratukat az ellenfélre. De egyébként azt én is aláírom, hogy Klopp és Pochettino stílusa számára végzetes lehet, mert nagyon gyors játékot játszat mind a 2 és nem nagyon szokták lelassítani a meccset, hogy az kényelmesebb legyen az ellennek.numberone1 írta:Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
Esélyes, de nem lepődnék meg, ha top 4-ben meglepetés csapatok lennének, mint a Spurs, Pool ketős.MesQueUnClub írta:Szimpatikus taktikát játszat Pochettino és a keret sem favágókból áll, de szerintem idén a City lesz a befutó. Persze még nagyon az elején vagyunk de én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így tőlem a Spurs is lehet bajnok.numberone1 írta: Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.
Remelem a spurs iden behuzza a PL-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mivel Simeone próbálja úgy használni, hogy a lehető legtöbbet adja a csapatnak. Van amikor többet tud adni csereként 45 vagy 30 percben, frissen beszállva, mint kezdőként.Kerlon írta: Egyik legfontosabb? Nem is alapkezdő.
- numberone1
Mai meccsen is latszik, h Pep taktija is elegge elavult, na es nem minden csapat tudja tokeletesen vegre hajtani ahogy szeretne. Egyertelmu amit Klopp v Pochettino jatszat azzal tudja egyensulyba hozni a City erosebb keretevel szembeni hatranyt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
Szimpatikus taktikát játszat Pochettino és a keret sem favágókból áll, de szerintem idén a City lesz a befutó. Persze még nagyon az elején vagyunk de én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így tőlem a Spurs is lehet bajnok.numberone1 írta: Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mert béna a szarkazmusod.
Na de ne offoljunk. City most ég egyet, De Bruyne és Ilkay nélkül egyből nincs meg a fazon.
Na de ne offoljunk. City most ég egyet, De Bruyne és Ilkay nélkül egyből nincs meg a fazon.
Nem illik.
Engem nem irritálsz, nem foglalkozom gyerekes tiltás, reportolással stb-vel. Inkább szívesen beleállok a témákban, csak az a baj, hogyha én szarkasztikusan válaszolok, akkor befegyelmez a "felszopottad".
K
K
- numberone1
Na ja modernebbek,meg fiatalabbak, nagyobb a tuz bennuk.MesQueUnClub írta:Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
Na jó ez mondjuk tény, igazából egyik kutya másik eb. Régen jó edző volt mind2. Mára már a Pochettino, Klopp és hozzájuk hasonló edzők taktikailag képzettebbnek tűnnek már (vagy legalábbis jobban tartják a lépést a kor igényeivel.)numberone1 írta: Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.
Son deszépen odarakta Alli elé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. október 2., vasárnap 15:52-kor.
- numberone1
Az LVG sara. Nem csipem Mout, de mellette szoljon, h LVG-nek is egy valag penz allt rendelkezesere vasarolni...szoval mind a ketto sajat maga alakithatta ki a kereteit.MesQueUnClub írta: Ráadásul a 2 csapat minőségbeli különbségét még meg sem említetted.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK