Hát, ha azt nézzük, hogy a többi top bajnokságban milyen eredményeket értek el a nagyobb csapatok, akkor még így is.lesliejr írta:...hát jelenleg nem mondhatjuk, hogy a Bayern, Barca, Real 3as a top three...
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
...hát jelenleg nem mondhatjuk, hogy a Bayern, Barca, Real 3as a top three...
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Meghogy nem mi, madridistak vagyunk az ertelmesebbek.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogniVeidt írta:Ter Stegen
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...
ojróbarca a helyed barcás pajti. faszért nem takarodsz haza. MaTS elbaszta, nem kicsit,nagyon, aztán itt magyarázod a bizonyítványt. szoptunk mi is, ti is, deal with it.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
1. Navasnak 1 komoly hibája volt mióta kezdő kapus nálunk (hozzáteszem komoly kihagyás után), Stegennek számtalanLopo1 írta: Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogni
2. jómagam is sok év óta futballozok, ha ennyire tudni szeretnéd
3. még szerencse hogy nem jöttél ide pattogni, ugyanis ez egy madridista fórum. én sem hozzátok mentem.
4. te fogod nekem megtiltani hogy csámcsogjak?
5. nem ismerlek, le is szarlak, de azt le merem fogadni hogy ilyen nagyokos mentalitással a focihoz sincs nagy tudásod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. október 2., vasárnap 22:39-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hihetetlen hogy ez a Piqué is jókor van a Barca-nál... Saját vélemény, de képességekben messze nem olyan jó, mint amilyennek be van állítva.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Úgy beszélsz, mintha valami futball zseni lennél, vagy egy magyar sztár. Ki vagy te fiú? Hegyi? jó ideges lehegsz öcskös ja és kurva szép gól volt, nem mindenki tudja így a csatár fejére varázsolni a bogyót Stegen kövi meccsen mehetne szélsőnek, lábbal TOPLopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogniVeidt írta:Ter Stegen
Megérte Bravót elküldeni, a német kb 2 órási hiba/meccsel játszik. És a múltkor fosi klón még azt akarta bemesélni hogy Ter Stegen > Navas...
Navas sincs formában, de ezt még ő sem tudná hozni... Navas nem TOP
-
Ha csak ez az egy hiba lenne a számlájára írva... Navas is hibázott, ok. Bár neki az volt az első meccse a szezonban kb. Ter Stegennek mennyi? Bravo meg el lett küldve... sztem ő jobb volt. De ez magánvélemény. Egyébként tényleg igaz: lábbal top.Lopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogniVeidt írta:Ter Stegen
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Engedd el ne mérgezzenLopo1 írta:Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogniVeidt írta:Ter Stegen
Testnevelésből felmentett barátom ha egy hiba miatt beárazol egy játékost illetve kapust akkor Navast is szépen beárazhatod a Dortmund elleni meccs után Tudom igazából fingod nincs a futballhoz mert amikor bravurokat mutattot be akkor nem nyögtél be de a negatívnál igen mert azon lehet csámcsogni Nem emlékszem hogy Navas kapitális hibája után itt ugráltam volna hogy Stegen jobb de gondolom te is maximum repülöröl láttál legközelebb futballpályát tehát ezen a kommenten megse lepödök De csámcsogni jó rajta mert aki ugrik minden egyes negatív dologra ugyis a te oldaladat fogja fogniVeidt írta:Ter Stegen
-
Voltak Navas-nak is hajmeresztő hibái (nem tudta kirúgni rendesen a bogyót), de ilyen sose volt neki...Veidt írta:Ter Stegen
Az ilyet tanítani kellene... Ter Stegen! Így tovább!!!
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Lábbal elég jó a srác! TOP
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Baszki ha így marad könnyebben nyelem le az eibar elleni döntetlent
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ter Stegen
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...és eladták Bravót
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A top ter stegen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azert jo volt elhinni...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mocsok
ja, mert nálunk nincs folyamatosan több sérült...Jim írta:de töketlenek vagyunk hogy nem tudunk nagy előny összehozni velük szemben amíg nincs Messi..
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
de töketlenek vagyunk hogy nem tudunk nagy előny összehozni velük szemben amíg nincs Messi..
Mi az isten van a Reallal meg Barcával? 3-0? Eszem megáll. Igaz, ők itt tavaly is elnyaltak 4-1-gyel.