Az tényleg vicces story. Szegényeknek a Fideszes állásponttal szembemenő véleményt kéne nyilvánítaniuk, magyarul egyértelműen az igen-re bíztatni, csak annyira fosnak, hogy még azt a maradék szavazójukat is elveszítik, hogy inkább erre bíztattak.z ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.
Ami szerintem a legjobb választás volt. Anno nálunk is volt ilyen referendum, hogy a legjobb opció az volt, hogy nem megyünk el, mert ha érvényes lett volna a szavazás, akkor a magyarok szarul jártak volna. Kedvező eredményre pedig esély sem volt.
Egy színes kormány nem rossz dolog, sőt. Csak bírjon ki 4 évigMég annyit ezekhez, kíváncsi vagyok mi lesz abból a nagy összefogásból, amit Gyurcsányék baloldali szinten emlegetnek.
Ez meg szomorú.Ja meg a másik, Feri nyilatkozta, hogy az elmúlt 10 év legnagyobb balos győzelme ez.
Amúgy Magyarországon szeirntem nincs hagoymánoysan vett bal- és jobboldal. Az egyes pártok épp olyan értékeket képviselnek, amik akkor pont jól jönnek.