OFF
Re: OFF
nem szavaztam. 10bol 6 ember nem adott neki meghatalmazast hogy az EU ellen forditsa az orszagot. nem csak a magyar nepet nezi hulyenek hanem a sajat szavazoit is. 10bol 9... az.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Félreértettem a "nemszavazók" kifejezést, bocsi.tibi18 írta:Én is ezzel találkoztam, vagyis erre próbáltam utalni.. Érdekes..Nyugodtan meséljetek, hogy kikkel találkoztok, de én csak olyat láttam, hogy nem-szavazók hazaárulózták a nem nem szavazókat. Röhögtem is rajtuk jókat.
Egy olyan eldöntendő kérdés, ahol az egyik válasz nettó baromság, az nem is eldöntendő kérdés, hanem utasítás. Egy ilyen kérdésre a válasz megtagadása az nem éretlen mentalitás, hanem az egyetlen értelmes megoldás. Egy ilyen játékban nem részt venni az nem éretlen mentalitás, hanem egy üzenet arra, hogy én nem vagyok kíváncsi ara, hogy ki hogy tud gyűlölködni. Igazi megoldásokat várok. Az én szavazatom ezt jelentette és nem tartom magamat éretlennek.Tisztaban vagyok rola, mi volt ez a szavazas, de az osszetartas szo jelenteserol is. Faszokat rajzolni a kevesbe erett mentalitas.
Ezzel együtt én is ismerek olyan embert aki azért ment el faszt rajzolni mert az milyen kurva vicces, az ilyen engem is elszomorít, dehát tessenek jobbat mutatni a demokráciánál.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, nagyon vicces amugy szerintem is, a plakatolgatas, csak ugye nem vezet sehova. Ertelmes ervekkel egyik sem tud eloallni, csak a hatalmon levo part baszogatasa megy. Homokba dugott fej, masikra mutogatas, csak a sajat, egyeni velemeny megformalasa, a tenyleges tettek azok hianyoznak. MKKP-t nagyon birtam, jo kis gorbe tukor volt a politikanak. De miota bejegyzett part, mar ugy erzem messze mentek, nagyon sok ember van mellettuk, mikozben erdemi dolgot nem tudnak felmutatni. Nem fogok es szerintem nem is szabadna egy olyan partra szavazni, akik komolytalanok, nincs kesz ervekkel alatamasztott politikai programjuk.kelemen.istvan írta:Az ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.
Nem a fidesz a jo ut, hangsulyozom. Illetve azt is, hogy nem csak a mostani nepszavazasrol beszelek. De mindenki mas teljesen vicc kategoria. Aki szerint a sajat hazaja sorsanak kimenetele vicces, azt rendkivul sajnalom.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az tényleg vicces story. Szegényeknek a Fideszes állásponttal szembemenő véleményt kéne nyilvánítaniuk, magyarul egyértelműen az igen-re bíztatni, csak annyira fosnak, hogy még azt a maradék szavazójukat is elveszítik, hogy inkább erre bíztattak.z ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.
Ami szerintem a legjobb választás volt. Anno nálunk is volt ilyen referendum, hogy a legjobb opció az volt, hogy nem megyünk el, mert ha érvényes lett volna a szavazás, akkor a magyarok szarul jártak volna. Kedvező eredményre pedig esély sem volt.
Egy színes kormány nem rossz dolog, sőt. Csak bírjon ki 4 évigMég annyit ezekhez, kíváncsi vagyok mi lesz abból a nagy összefogásból, amit Gyurcsányék baloldali szinten emlegetnek.
Ez meg szomorú.Ja meg a másik, Feri nyilatkozta, hogy az elmúlt 10 év legnagyobb balos győzelme ez.
Amúgy Magyarországon szeirntem nincs hagoymánoysan vett bal- és jobboldal. Az egyes pártok épp olyan értékeket képviselnek, amik akkor pont jól jönnek.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1kelemen.istvan írta:Az ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.
+1nmate írta:Most felreteve, hogy a fidesz kampany es a gyakorlati ertelemben veve haszontalan szavazas mekkora faszsag, ha mar ide jutottunk nincs mas elfogadhato, es sajat orszagunkat jobban szolgalo cselekedet, mint a Nem szavazat leadasa. En igy latom ezt. Szinten gondolkodtam, hogy el se menjek, de gyerekesnek ereztem volna magamat, ha a homokba dugom a fejemet.
Még annyit ezekhez, kíváncsi vagyok mi lesz abból a nagy összefogásból, amit Gyurcsányék baloldali szinten emlegetnek. Ja meg a másik, Feri nyilatkozta, hogy az elmúlt 10 év legnagyobb balos győzelme ez. Én csak annyit kérdeznék, mi a retkes pélót csináltatok ti abban a 10 évben tulajdonképpen?
Nem illik.
- ericco
- Kapcsolat:
Azért ez elég sarkított vélemény. Brüsszelben sem hülyék ülnek. És ez a libsi, mint szitokszó elég Fideszes... engem mindig megmosolyogtat.nmate írta:Ja, Brusszel az kurva jo, sajat magat nyirja ki egesz europa, elen a nemetekkel. Nem a fidesz utvonala a jo, Orbanek is undoritak... de... jobb mint menni az semmirekello, sajat magat megvedeni nem tudo libsi europaval. Engedjuk csak at europat az araboknak, hadd jojjenek.
Európa tavaly elkúrta, ezt kár tagadni. Beengedett egy rakás nem regisztrált menekültet/bevándolrót a zöld határokon, ellenőrizetlenül. De ez már egy helyzet, amivel valamit kezdeni kell, és a megoldás nem a széthúzás. Bizony, mindnekinek ki kell vennie a részét a melóból, és be kell fogadni, ha ideiglenesen is, pár menedékkérőt. Ők sem akarnak itt maradni, annyit kell tenni, hogy nem zárjuk rájuk az ajtót, és a probléma megoldódik magától. De amit Orbán és a többi volt komcsi populista csinál itt keleten... na az az agyfasz. És ez a szavazás is erről szólt, hogy Orbán megmutassa, a magyarok már nem akarják annyita az Uniót. Az első kommunikáció is mi volt tegnap? Hogy most többen szavaztak nemmel, mint anno a csatlakozásról igennel. Faszom. Ez durván hülyének nézi a saját állampolgárait. És annyira egyértelmű, hogy Putyin zsebében van az egész bagázs, hogy már fáj. Pl. az orosz külügyminiszter elkezdett nihilistázni, már másnap ez volt az új fideszes szitokszó. Barmok, azzal sincsenek tisztában, mit jelent maga a szó.
Merci Zizou!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az ellenzékről annyit, hogy valahol megvan a bája annak, hogy a demokrata párt arra biztatja a szavazóbázisát, hogy nem menjenek el egy népszavazásra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Ja, Brusszel az kurva jo, sajat magat nyirja ki egesz europa, elen a nemetekkel. Nem a fidesz utvonala a jo, Orbanek is undoritak... de... jobb mint menni az semmirekello, sajat magat megvedeni nem tudo libsi europaval. Engedjuk csak at europat az araboknak, hadd jojjenek.
- ericco
- Kapcsolat:
Itt arról volt szó, hogy Orbán szeretett volna bemutatni Brüsszelnek, egy siekres népszavazás az első lépés lett volna a kilépéshez (de a távolodáshoz biztos), és Putyinhoz való intenzívebb dörgölődzéshez. Hál' Istennek, azért a legtöbb ember ezt felismerte, és nem ment el szavazni. Nehogy véletlenül érvényes legyen a népszavazás, és a sok birka miatt Orbán tényleg jogosnak érezze a HUNxietet, vagy minek nevezik. Aki tovább lát az orránál, tudja, hogy nem a bevándorlásról volt itt szó, hanem arról, hogy Brüsszel elkezdett Orbán és a sleppje körme alá nézegetni, ami nekik már kényelmetlen. Jobban szeretik, ha hagyják őket nyugodtan mutyizgatni.
Merci Zizou!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is ezzel találkoztam, vagyis erre próbáltam utalni.. Érdekes..Nyugodtan meséljetek, hogy kikkel találkoztok, de én csak olyat láttam, hogy nem-szavazók hazaárulózták a nem nem szavazókat. Röhögtem is rajtuk jókat.
- nmate
Tisztaban vagyok rola, mi volt ez a szavazas, de az osszetartas szo jelenteserol is. Faszokat rajzolni a kevesbe erett mentalitas.
...es amig ilyen az ellenzek, addig maradok is a velemenyem mellett. Rohogok miket csinalnak, komolytalan.
...es amig ilyen az ellenzek, addig maradok is a velemenyem mellett. Rohogok miket csinalnak, komolytalan.
- Pipita
Nyugodtan meséljetek, hogy kikkel találkoztok, de én csak olyat láttam, hogy nem-szavazók hazaárulózták a nem nem szavazókat. Röhögtem is rajtuk jókat.A nemszavazókat hazaárulózni, meg a világ vicce.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem mentem el, mert:
1.: A kormány eddig is azt hangoztatta, hogy nem járul hozzá a kvótarendszerhez, betelepítéshez, azaz szerintem felesleges erről népszavazni;
2.: Ha érvényesen győznek a nemek, akkor lásd. 1-es pont;
3.: Ha érvényesen győznek a nemek, de a kormány mégis elfogadja a kvótarendszert, felesleges erről népszavazni.
4.: Érvénytelenül nem akartam szavazni.
Kidobott pénz.
A nemszavazókat hazaárulózni, meg a világ vicce.
1.: A kormány eddig is azt hangoztatta, hogy nem járul hozzá a kvótarendszerhez, betelepítéshez, azaz szerintem felesleges erről népszavazni;
2.: Ha érvényesen győznek a nemek, akkor lásd. 1-es pont;
3.: Ha érvényesen győznek a nemek, de a kormány mégis elfogadja a kvótarendszert, felesleges erről népszavazni.
4.: Érvénytelenül nem akartam szavazni.
Kidobott pénz.
A nemszavazókat hazaárulózni, meg a világ vicce.
- Pipita
És hogy szolgálja a hazát a nem szavazat? Egy érvényes népszavazás nem tudja felülírni az EU-s (nemzetközi) szerződéseket, és amiről szólt a népszavazás az már el van fogadva, annak a 1294 embernek már megvan és a nagy forradalmár Fidesz mosolyogva írta alá a papírokat. Ez innentől csak egy bohockodós felmérés volt hogy kiket indítsanak másfél év múlva az egyéni választókerületekben. A nem szavazat nem a haza szolgálata volt abszolút. Egy egyértelmű kérdésnél megérteném, ha így gondolnák sokan, egy ilyennél ez nem működik, nem-nem.ha mar ide jutottunk nincs mas elfogadhato, es sajat orszagunkat jobban szolgalo cselekedet, mint a Nem szavazat leadasa.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mindhárom soron zöld volt a lámpa az ukrán-magyar határ magyarországi szakaszán, ahol élek, hogy rugalmasan menjen az utazás, kilométeres sor az ukrán oldalon, mindenki elment, akinek van bejelentett lakcíme, volt aki gyalog ment az első faluba, volt aki biciklivel tett meg 18-18 kilométert oda-vissza, dicséretes dolog, nagybátyám Ungvárról jött el nálunk hajnalban, 100-100 kilométer, mert nem volt ideje a konzulátuson rendezkedni, akinek pedig nem volt csak állampolgársága, az elment a legközelebbi konzulátusra, és már leszavazott. Biztos vagyok benne, hogy 90%-on felüli lenne a részvételi arány, akik Kárpátaljához tartoznak, mert közeli ismerősök, és a két (zömében magyar) járásban, mindegyik határátkelőn hajnaltól kígyózó sorok voltak, elmentek kötelességből az emberek, a véleményemet pedig nem szeretném kifejezni.
2 perc ellenőrzés volt oda-vissza a magyar oldalon, 15 perc a faluig, 3 perc amíg leadtam a voksot, mert már voltak 07:10-kor páran, 2,5 órát voltunk összesen az ukrán oldalon, de nem bántam meg, hogy elmentem a családdal.
2 perc ellenőrzés volt oda-vissza a magyar oldalon, 15 perc a faluig, 3 perc amíg leadtam a voksot, mert már voltak 07:10-kor páran, 2,5 órát voltunk összesen az ukrán oldalon, de nem bántam meg, hogy elmentem a családdal.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Most felreteve, hogy a fidesz kampany es a gyakorlati ertelemben veve haszontalan szavazas mekkora faszsag, ha mar ide jutottunk nincs mas elfogadhato, es sajat orszagunkat jobban szolgalo cselekedet, mint a Nem szavazat leadasa. En igy latom ezt. Szinten gondolkodtam, hogy el se menjek, de gyerekesnek ereztem volna magamat, ha a homokba dugom a fejemet.
Gondolom a Fidesz a havernal nyomtatott 576szoros áron. Így szokott ez lenni.nmate írta:En minden ervet megertek, egyedul az "Igen"-t nem. Teljesen felesleges dolog volt ez a nepszavazas, de vegul ugy tartottam logikusnak, esszerunek, hogy elmenjek egy "Nem"-re.
Egyebkent valaki megmagyarazhatna, hogy ennyi MKKP plakatot hol csinalnak 26 milliobol, ha a Fidesz 15+ milliardbol gazdalkodott.
Ja és tartózkodtam szavazni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
Én nagyon boldog voltam, szinte mindenhol, még a legapróbb településeken is stabilan megvolt a 3-4%, a pesti kerületek meg 15% körül mozogtak, fakkje. 217 ezer érvénytelen szavazat, imádtam.Nem szeretnek politizalni, de lenne egy kerdesem: kinek mi a velemenye a tegnapi nepszavazasrol es az eredmenyerol?
Annyira azért nem bonyolult kitalálni, hogy mi került 15 milliárdba a fidesznél, amúgy 30-ból nyomtaott első körben százezer A4-es meg 100,000 A3-mas plakátot az MKKP, meg volt egy második kör, ott nem tudok pontos számokat. Azért közel sem volt annyi plakátjuk és reklámjuk, mint a fidesznek és közel sem kaptak annyi médiafelületet (a tv reklám nyilván drágább mint egy papírdarab kinyomtatása.), de minden megyében voltak plakátok, szinte minden településen. Zseniális kampány volt, talán a legintelligensebb politikai kampány volt a rendszerváltás óta.Egyebkent valaki megmagyarazhatna, hogy ennyi MKKP plakatot hol csinalnak 26 milliobol, ha a Fidesz 15+ milliardbol gazdalkodott.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
En csak az igeneket nem ertem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots