A kormány nyilván egy álláspontot fog mindig támogatni, ez nyilván mindig így is lesz és így is volt. Szerintem inkább arra gondolt a költő hogy a "közmédiának" csúfolt komédiában a nem kormány párti hírek egészen egyszerűen el vannak nyomva, az ellenzéknek esélye sincs megjelenni. Ami ebben az esetben jó, mert legalább nem látták sokan hogy van aki az igen szavazatra buzdít (liberálisok néven, jézusom ). De ez például elég komoly gond lenne egy igazi népszavazás előtt, na persze erre nem sok esély van, majd a demokrácia védelmezői a szart is kiverik a drogos komcsi hazaárulókból, akik itten asziszik hogy vannak jogaik.Ezt írd le nekem légyszives pontosan hogy miként működik, sehol se találkoztam még azzal hogy egyformán kell kampányolni minden "választási lehetőség"-ért. Hogyan szól pontosan ez a megkötés/szabály és mióta él? Eddig kik tartották be?
A szabad sajtó és a szabad információáramlás ugye továbbra is az egyik alapelvünk elvileg, ezek meg az mtv párttitkársággá alakításával, hát, hogy fogalmazzam ezt meg...lehet, hogy sérülnek.