Mint oroszoknál és törököknél.Pipita írta:A magyar sajtó gondolom továbbra is teljesen szabad és tökéletes.
De a cél észak-koreai szintű sajtószabadság!!!!!!!!!!!!
Mint oroszoknál és törököknél.Pipita írta:A magyar sajtó gondolom továbbra is teljesen szabad és tökéletes.
Kicsit belefolynék, mert erősen a "vakond belső zsebe" effektus érződik a hozzászólásokon.Kérlek javíts ki ha tévedek, de tudtommal az egy és ugyanaz. Ha jól tudom fidesz hívja úgy, amióta kezdeményezték majd véghezvitték a módosítását, azaz 2012 óta. De ezek attól még szinonimák.
Jól tudod, 2012 január 1-jétől Alaptörvénynek hívják, előtte Alkotmány volt hazánkban, hála a Fidesznek. Pont most tanultam róla egyébként.
Egyes politikusok ezekben az országokban gondolkodnak így. Meg a legtöbb ilyen ország már kivette a részét, és elég sok bevándorlóról, menekültről gondoskodik jelenleg is. Posztkomcsi országokban pedig legszivesebben egyet sem fogadnanak be. Óriási különbség.füst írta: tavaly óta sok tagállam gondolkodik egyre hasonlóbban, márpedig ez egy időigényes folyamat.
Jól tudod, 2012 január 1-jétől Alaptörvénynek hívják, előtte Alkotmány volt hazánkban, hála a Fidesznek. Pont most tanultam róla egyébként.sentry írta:Kérlek javíts ki ha tévedek, de tudtommal az egy és ugyanaz. Ha jól tudom fidesz hívja úgy, amióta kezdeményezték majd véghezvitték a módosítását, azaz 2012 óta. De ezek attól még szinonimák.
Kérlek javíts ki ha tévedek, de tudtommal az egy és ugyanaz. Ha jól tudom fidesz hívja úgy, amióta kezdeményezték majd véghezvitték a módosítását, azaz 2012 óta. De ezek attól még szinonimák.füst írta: Nem alkotmánymódosításról van szó hanem alaptörvényről
Erre nem válaszoltam;Brüsszelben pont leszarják. A nemzetközi szerződések erősebbek.
Ilyet én nem mondtam.füst írta:nincs sajtószabadság
"Ha a népszavazás eredménye alapján az Országgyűlésnek törvényt kell alkotnia, e kötelezettségének hat hónapon belül eleget kell tennie. A népszavazással hozott döntés 3 évig köti az Országgyűlést."Toky írta:az érvényes népszavazás ügydöntő lehet, vagyis a kormányt kényszerítheti, hogy megtárgyalja az országgyűléssel. Azt most meg nem mondom, hogy kötelezően el kell-e fogadni törvényként. És nem alkotmánymódosításként.
Hadházy Ákos utolsó mondata:megtették. és ez lett belőle.
A népszavazás nem arról szólt, a kérdés világos volt.Az alkotmánymódosításról -tudtommal- nem lehet népszavazást tartani
megtették. és ez lett belőle.Ha valaki fel szeretne szólalni, meg szeretné szólítani, megteheti, ott a parlament.
Megtehetik, felszólalhatnak, kérdezhetnek, aztán széttárja a karját, és félmosollyal az arcán leül. Mert megteheti.füst írta: Ha valaki fel szeretne szólalni, meg szeretné szólítani, megteheti, ott a parlament.
Nem sokkal lettem közelebb, akkor részemről lezárom annyival hogy ha az EU-török témára gondolsz, illetve a globális migráns-válságra, akkor ott egyet érthetünk, ott a pontos válaszokat a legbeavatottabbak is csak sejthetik. (viszont felkészülni fel lehet, méghozzá a rosszabbik forgatókönyvre, szeretett országunk esetében eszerint adtam le a szavazatom )A kérdésekre a választ. Arra a sokra, ami a témával kapcsolatban felmerül, és párat itt is megemlítettünk.
erre kár szót fecsérelni, van aki nácizik, van aki libsizik, komcsizik stbstb. ezzel a régettel nem lehet mit kezdeni.És az sem normális, hogy a nemmel szavazók bizonyos csoportja összevissza hazaárulózik.
Ez stratégiai kérdés, abban meg ha sokminden másban nem is annyira, jó a Fidesz. A többi párt támogatottsága a béka ülepe alatt, egy ilyen nyílt vitával Orbán nem nyerhet, de bukhat, mert ingyen reklámot csinál az ellenzéknek. Ne feledd, egy ilyen vitán csak a kormányzó erőn lehet számonkérni dolgokat, hibázni csak ő tud a kérdező nem.Ami a vitákat illeti, maga Orbán már jó ideje nem veszt részt egyben sem, csakis kormánypárti médiának nyilatkozik, stb. Ez is sok minden elárul.
hát a legnehezebb dolga neki volt. végig a győzelmet emlegetni és érvelni mellette miközben mindenki tudja még ők is hogy bukta volt. meg is ették őt rendesen.Mondom,ha az egyik fél így viselkedik,akkor ez komolytalan vita lesz.
A kérdésekre a választ. Arra a sokra, ami a témával kapcsolatban felmerül, és párat itt is megemlítettünk.füst írta:Mit nem tudnak pontosan? Hiányzik a tárgy a mondatból. Elég sok minden volt itt most téma és ezek nagyrésze triviális volt. Attól függ hogy egyetértek-e, hogy melyikre gondolsz.
A vitára szüzkség van. Egy értelmes, jól levezetett vitánál nincs is jobb.füst írta:Abban sztem egyetérthetünk hogy feszültségre azaz véleménykülönbségre szükség van. A vita előrébb visz, van létjogosultsága. Annak nincs hogy az egyik felet megbélyegzik gyűlöletkeltéssel, mert az már nem vita hanem vádaskodás szó nincs róla, a rászorulókon segíteni kell, azt hiszem ez elég sokszor es elég egyértelműen elhangzott a megfelelő intézmények szócsövéből.
én addig néztem, amíg az történt, hogy a "jobboldalt" védő szakértő nem merte kimondani, hogy ÉRVÉNYTELEN, csak terelt, mellébeszélt, körülírta a szót, de nem mondhatta ki,mert nem tehette. Rá is szólt Baló,hogy mondja ki nyugodtan.BBeno írta:most ment a magyarul baloval az rtl en. erdemes megnezni mindket oldalnak. lehet visszanezni rrtlmosto talan. mondjuk ugy hogy alulmaradt a vitaban a kormanypart
Mit nem tudnak pontosan? Hiányzik a tárgy a mondatból. Elég sok minden volt itt most téma és ezek nagyrésze triviális volt. Attól függ hogy egyetértek-e, hogy melyikre gondolsz.ericco írta:Ugyanez igaz a másik táborra is. Nálunk jóval okosabb emberek sem tudják pontosan.füst írta:Ahhoz képest elég határozott kijelentéseket teszel.
Én csak annyit tudok, hogy amikor egy társadalmon belül túlságosan keltették a feszültséget, neadjistena gyűlöletet, az sosem sült el jól.
Ugyanez igaz a másik táborra is. Nálunk jóval okosabb emberek sem tudják pontosan.füst írta:Ahhoz képest elég határozott kijelentéseket teszel.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég