Marci77 írta:De azért a menedzsermódon is javítottak az évek során,és most a játékoskarrieren is. Szóval ez így nem igaz,amit írtál.
A Journey-s csalódott ráeszmélésem után, miszerint kb. semmilyen beleszólásunk nincs a sztoriba, ráadásul a hármas választási lehetőségek kimenetelei se nagyon különböznek, gondoltam indítok egy játékoskarriert, az mindig fun.
De a nagy "javítások" közepette kikerült belőle a Game Face...valami bénán összeeszkábált játékos arccal pedig nem vágtam neki, így maradt a FUT és a Journey. A menedzser mód már nem vonz annyira.
Én még azt hiányolom, ami talán a 16-ban tűnt el, máig nem értem miért, mégpedig ami a Live vagy nem tudom melyik fülnél volt, hogy minden héten az aktuális nagyobb futball eseményeket lehetett újrajátszani in-game pontokért (amivel lehet venni a shopban dolgokat, nem jut eszembe a neve), a különböző nehézségi szinteknek megfelelően többet-kevesebbet kaptál. Pl. XY csapat 2-0-ra vezetett még a 70. percben, de Z fordított, lássuk, te is meg tudod-e csinálni. Szóval a nagy újítások között a már benne lévő jó - relatíve, nekem például tetsző - dolgokat meg kiveszik, pedig sok helyet szerintem nem foglal és a Game Face esetében dolgozni sem kell vele, csak egyszer megcsinálni és kész.