Igen, de azért ne kezeljük már úgy ezt az egész taktikát, hogy most már csak tikitakát játszunk és a betömörülő védelem ellen, csak 300 kis passzos, kényszerítős játékkal győzhetünk, amiben Bale, (ugye ti ezt tudjátok) szar, épp ezért felesleges. Én úgy vettem észre, hogy a srácokból rohadt nehéz lesz kiűzni ezt a kontrajátékot. Azért csak 3évig így keltek-feküdtek, ebben a legjobbak. Az előszezon legtöbb gólját is "kontrafos"ból szereztük. Pár hete van itt az Olasz, ennyi idő alatt az átállás lehetetlen és a taktika megváltoztatása, de én azt mondom lehet, hogy nem is kell annyira belenyúlni ezekbe majd. Újra csak a Bayern erre a példa, mert ők is rengeteg kontrát nyomatnak, de mégis fellelhető a labdatartós kis passzos stílus is. Szerintem, ha Carlonak van egy kis esze, akkor meghagyja majd a gyilkos kontrák lehetőségét, mert ha valamiben, akkor abban vagyunk a világon a legjobbak. Ez mellé kell beépíteni a labdatartás, amit Mou rendesen hanyagolt. Ha Carlo ezt megoldja, és kellőképp tudja ötvözni ezt a két stílust, ahogy Yupp, meg most gárdiólá alkalmazza, vagy akár Dortmund, akkor Bélnek, rohadtul van helye a csapatban.jól mondta josé, az ő madridjában nagyon élt volna a srác
Amúgy meg, szerintem nem fosná össze magát a Wales-i a kis játékban. Azért mert Brit, meg hosszú, megnyúlt mozgása van és mert a yutubos bale goals and skills videóban nincsenek kényszerítői meg löbbölései, attól még nem feltétlen szar ezekben. Csak halkan....kis játékban és kényszerítőkben, körömpasszokban Ronci sem egy félisten, sőőt, gyengéje, mégsem lóg kis a csapatból
Nem kell parázni, főleg így hogy egyszer nem volt habfehérben a gyerek. Eltemetni előre, meg butaság.