Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 6., kedd 16:55

jól mondta josé, az ő madridjában nagyon élt volna a srác
Igen, de azért ne kezeljük már úgy ezt az egész taktikát, hogy most már csak tikitakát játszunk és a betömörülő védelem ellen, csak 300 kis passzos, kényszerítős játékkal győzhetünk, amiben Bale, (ugye ti ezt tudjátok) szar, épp ezért felesleges. Én úgy vettem észre, hogy a srácokból rohadt nehéz lesz kiűzni ezt a kontrajátékot. Azért csak 3évig így keltek-feküdtek, ebben a legjobbak. Az előszezon legtöbb gólját is "kontrafos"ból szereztük. Pár hete van itt az Olasz, ennyi idő alatt az átállás lehetetlen és a taktika megváltoztatása, de én azt mondom lehet, hogy nem is kell annyira belenyúlni ezekbe majd. Újra csak a Bayern erre a példa, mert ők is rengeteg kontrát nyomatnak, de mégis fellelhető a labdatartós kis passzos stílus is. Szerintem, ha Carlonak van egy kis esze, akkor meghagyja majd a gyilkos kontrák lehetőségét, mert ha valamiben, akkor abban vagyunk a világon a legjobbak. Ez mellé kell beépíteni a labdatartás, amit Mou rendesen hanyagolt. Ha Carlo ezt megoldja, és kellőképp tudja ötvözni ezt a két stílust, ahogy Yupp, meg most gárdiólá alkalmazza, vagy akár Dortmund, akkor Bélnek, rohadtul van helye a csapatban.

Amúgy meg, szerintem nem fosná össze magát a Wales-i a kis játékban. Azért mert Brit, meg hosszú, megnyúlt mozgása van és mert a yutubos bale goals and skills videóban nincsenek kényszerítői meg löbbölései, attól még nem feltétlen szar ezekben. Csak halkan....kis játékban és kényszerítőkben, körömpasszokban Ronci sem egy félisten, sőőt, gyengéje, mégsem lóg kis a csapatból

Nem kell parázni, főleg így hogy egyszer nem volt habfehérben a gyerek. Eltemetni előre, meg butaság.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

kovacspeter
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2013. augusztus 6., kedd 16:51

Pedig nagyon is jó ez az új szabály, már persze ha az UEFA bevezeti egyszer... :D Abba gondoljatok bele, hogy a Chelseat megvette Abramovics és öli a csapatba a pénzt folyton, eközben óriási adósságot felhalmoznak. A Citynél ugyanez a helyzet. A tulajok felé a klubnak óriási tartozásai lesznek, s amikor a pénzes zsákok beleunnak ebbe akkor szerintetek ki vesz meg egy több száz millió eurós adóssággal küszködő csapatot ahol ráadásul a játékosok fizetése is az egeket verdesi. A Bayernre nem mutogatni kell ők pont az élen járnak, a lehető legtökéletesebb klubmodellt valósítják meg. S ez nem csak rájuk igaz hanem az összes többi német csapatra is. Ők soha nem költekeznek túl, teljes mértékben racionálisan működnek.

Balehoz meg annyit, hogy én speciel nem örülnék neki. 120 millió euró?? Ne nevettessük már ki magunkat. Megint rajtunk fog röhögni az egész világ... :(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 6., kedd 16:47

Láttál pár felkészülési meccset és abból megállapítottad mit akar játszani a csapat?
hát nem? nem értem ebben mi olyan meglepő
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 6., kedd 16:46

Alakul a dolog, miután tegnap levették a hivatalos Tottenham twitter oldalról Bale fotóját,most New York-ban vették le a plakátot amin ő szerepelt illetve amivel reklámozták Premier League-t,
szerintem ezen a héten pontot teszünk az átigazolására.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 6., kedd 16:45

Úszómester írta:és attól hogy a MU ,Barca, Bayern (Madrid persze sose) követelőztek az uefánál hogy legyen ez a szabály mért tudna kevesebbet költeni a city ha az arab emberük ugyanúgy belerakja a pénzt a klubba?
Elég értelmetlenre sikerült ez a mondat. Nem tudom kivenni, mit akarsz mondani
A Realt nem véletlenül nem írtam példának
nem, csak látom az eddigi munkát, és elképzelést
Láttál pár felkészülési meccset és abból megállapítottad mit akar játszani a csapat?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 6., kedd 16:44

Te már tudod előre, hogy mi lesz a csapat taktikája? :hmmm:
nem, csak látom az eddigi munkát, és elképzelést
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 6., kedd 16:35

Akkor miért nem sír például a MU, a Barca, a Bayern amikor ők fosztanak ki más csapatokat? Nekik szabad költeni a pénzt, míg mondjuk a Citynek nem? Ilyenkor hol, van a nagy fair play-ük?

és attól hogy a MU ,Barca, Bayern (Madrid persze sose) követelőztek az uefánál hogy legyen ez a szabály mért tudna kevesebbet költeni a city ha az arab emberük ugyanúgy belerakja a pénzt a klubba?

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 6., kedd 16:31

1./ megállítsák az eladósodást, amit a kis és középcsapatoknál, illetve egyes élcsapatoknál jelentkezik, és elkerüljük, hogy csődbe jussanak a klubok, amíg a többi nagy csapattal versengenek;
2./ hogy megállítsák azt a folyamatot, hogy egy gazdag ember feneketlen pénztárcájával felforgasson egy csapatot, aztán ha ráunna, akkor a csapat ottmaradjon a szarban, lásd Málaga (szóval de, ez is célkitűzés volt);
3./ ösztönözzék a klubokat az utánpótlás-nevelésre.
Az unalmas sablon szöveg. A 3. pont meg egyszerűen nevetséges :lol:
A nagy nevű klubok egy új helyzetbe kerültek. Új riválisaik lettek, akik képesek akár a játékosaikat is elszedni. Így követeltek valami lépést az UEFAtól, akik kitalálták ezt a béna szabályt. Ilyesmi lehet a helyzet

Akkor miért nem sír például a MU, a Barca, a Bayern amikor ők fosztanak ki más csapatokat? Nekik szabad költeni a pénzt, míg mondjuk a Citynek nem? Ilyenkor hol, van a nagy fair play-ük?

Ezt a beleunást meg felejtsétek már el. Nem érdekes, hogy pont egy spanyol csapatnál állt le a tulaj a pénzzel, míg az angoloknál, franciáknál egyre több milliárdos jelenik meg?
ráadásul kiadni 100 millát egy olyan emberre, akinek az erősségeire nem is igazán épül a taktikánk, nagyon nagy hülyeség
Te már tudod előre, hogy mi lesz a csapat taktikája? :hmmm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 6., kedd 16:24

Hát szerintem meg ha megnézed a goljait, javarészt a 16oson kivulrol lotte, ott meg nemnagyon oszt/szoroz a betomorulo vedelem ... épp hogy ilyen tavoli lovesek kellenek hozzá
csak itt meg valószínűleg az lesz, hogy nem ezekre az erényeire fogunk építeni, elég a csapatba egy olyan ember, aki elpufogtatja mindenhonnan, cr személyében
ráadásul kiadni 100 millát egy olyan emberre, akinek az erősségeire nem is igazán épül a taktikánk, nagyon nagy hülyeség
meg azt sem szabad elhinni, hogy minden távoli lövése beakad

jól mondta josé, az ő madridjában nagyon élt volna a srác

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 6., kedd 16:05

ami biztos. nem ér annyit, amennyibe kerülni fog.
nagyon nem.
ennyi pénzért minimum top3 szinten kell játszania rendszeresen, egész évben.
még szerencse, hogy ebé és vébé őt nem fogja fenyegetni.
meg mezeladásrekord se :lol:
Kép
Kép
Kép

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 6., kedd 16:02

hehe írta: nem összehasonlítható a 2 bajnokság, nálunk 18 bekkelő, betömörülő csapat van.
sztem lesz gondja bale-nek bőven a kis helyen, 2-3 védő között, ha jön.
Hát szerintem meg ha megnézed a goljait, javarészt a 16oson kivulrol lotte, ott meg nemnagyon oszt/szoroz a betomorulo vedelem ... épp hogy ilyen tavoli lovesek kellenek hozzá
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 6., kedd 15:59

Hát nem tudom, engem sem győzött meg ez a videó. Veszett egy bal lába van, erős, gyors, ezt eddig is tudtuk... Viszont apró kezelési problémákat látni, félig földről bekotort gólokat, stb. És tényleg sok gólt egyedül oldott meg, de szinte az összes gólnál van helye bőven. Felállt védelmek ellen az erőszakossága, testi ereje lehet nyerő, hátvédestül bevágja a labdát, ha kell, viszont ehhez rá is ki kell hegyezni a támadásokat, és nem tudom működhet-e ez CR mellett. Majd meglátjuk, mert jönni fog, ez már elég valószínű...
Merci Zizou!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 6., kedd 15:49

realmadridfan írta:Megnéztem én is, közvetlenül utána pedig CR összes tavalyi gólját, az szembetűnő volt, hogy Bale látványosan több egyéni akcióból ért el gólt, mint Cristiano. Ez lehet azért, mert "önzőbb" Bale vagy csak szimplán bénák a csapattársai, valószínűleg mindkettő.
vagy inkább azért lehet, mert angliában egy sima testcselre egész védelmek repülnek el, illetve annyi hely van futni, amit nem szégyellsz.
nem összehasonlítható a 2 bajnokság, nálunk 18 bekkelő, betömörülő csapat van.
sztem lesz gondja bale-nek bőven a kis helyen, 2-3 védő között, ha jön.
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 6., kedd 15:47

realmadridfan írta:Megnéztem én is, közvetlenül utána pedig CR összes tavalyi gólját, az szembetűnő volt, hogy Bale látványosan több egyéni akcióból ért el gólt, mint Cristiano. Ez lehet azért, mert "önzőbb" Bale vagy csak szimplán bénák a csapattársai, valószínűleg mindkettő. Lőtt 31 gólt, abból legalább 20 kettéb#szott nagy gól, egy jó kiszolgálás mellett képes lehet hozni azt a gólmennyiséget, mint CR, szerintem. Feltételezve, hogy nem csak kifutott év volt, hanem konstans tudja ezt hozni. Én azt mondom, vegyük.
Annyit nem fog rúgni mint CR, de azt a számot meglövi itt is mint a PL-ben szerintem

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 6., kedd 15:34

Megnéztem én is, közvetlenül utána pedig CR összes tavalyi gólját, az szembetűnő volt, hogy Bale látványosan több egyéni akcióból ért el gólt, mint Cristiano. Ez lehet azért, mert "önzőbb" Bale vagy csak szimplán bénák a csapattársai, valószínűleg mindkettő. Lőtt 31 gólt, abból legalább 20 kettéb#szott nagy gól, egy jó kiszolgálás mellett képes lehet hozni azt a gólmennyiséget, mint CR, szerintem. Feltételezve, hogy nem csak kifutott év volt, hanem konstans tudja ezt hozni. Én azt mondom, vegyük.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 6., kedd 15:23

ez a videói is megerősít abban, hogy full cr klón az egész ember. :ozil:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 6., kedd 15:12

Hát most kovezzetek meg, de sokkal tobb távoli bombagólja van, mint CRnek ... Nemrossz csapat a Spurs sem, de azert kivancsi lennék, hogy egy Madridi tamogatassal a hata mogott mire lett volna kepes Bale ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 6., kedd 15:06

MorataMartin írta:Azért nem semmik az idei góljai Balenek: http://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI B-)

1.29-nél defoe mozgása :agree:
Az 5. gól? Az a fránya felállt védelem........ :Đ :salute:

Végig sem nézem,mert még beleszeretek.
:lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 6., kedd 15:00

szerintem ezzel próbálja magát címlapon tartani hogy ne csak mindennap Bale-ről cikkezzenek hanem arról is hogy hosszabbít-e és ha igen mennyiért és ha nem akkor hova megy. ez az egyik perverziója :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 6., kedd 14:57

Jelen pillanatban a Real Madridban játszom. A jövőről még döntenünk kell, de most jól érzem magam itt. A hosszabbításom még nem oldódott meg, de nem fogok erről beszélni, mert ez nem a megfelelő pillanat.
Én ezeket sosem értettem. Ha hosszabbítani fog/akar, akkor miért nem mondja azt? A számára legjobb szerződést fogja úgy is aláíratni vele Perez, mert mindenképp marasztalni akarja. Nekem ilyenkor mindig az jön le, hogy nem akar valaki hosszabbítani.
A CaughtOffside szerint Mourinho továbbra sem tett le Khedira leigazolásáról, azonban egy másik játékost, Moratat is leigazolná Madridból. A forrás szerint minderre 42 millió fontot áldozna a Chelsea mestere.
Hol kell aláírni?
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Vissza: