Ezzel én is igy vagyok. Pontosabban kicsit tartok attól, hogy nem fog beilleni a játék képébe, de láttam pár meccset ahol ugyan úgy ő is tudott kényszeritőzni vagy sarokkal oda tenni labdát stb... Lehet, hogy idejön és az edzések olyan hatással lesznek rá, hogy simán átveszi ezeket a dolgokat, de amúgy nekem ne adja be azt senki, hogy ilyen szinten valaki nincs tisztában az ilyen foci alapokkal. Meg azt se gondolja senki, hogy azért kapta meg ugyan azokat a dijakat 1 év alatt mint anno CR is. Persze nem olyan mint CR, mert Ronaldo néha tol 1 kis showt is, de elég 1 showmen a csapatba . A lényeg, hogy amennyire én tudom eddig 3 játékos zsebelte be ezeket a cimeket 1 év alatt mint amit CR,Bale még még valaki akinek nem tudom viszont a nevét és ezeket nem arra osztogatják, hogy megtolod a labdát és futsz utánna mint 1 veszett csikó, és lövöldözöl 20-30m-ről. A másik része ennek, hogy nekem foci terén Zizu az isten a minden, és ha ő azt mondja, hogy igenis Bale ott van CR és Messi közelében tudásilag akkor én hiszek neki, mert kinek hidjek ilyen téren, ha nem neki...___Samy___ írta:hát nem? nem értem ebben mi olyan meglepő
Volt egyszer egy hir, hogy augusztus 7-én lesz a találka és akkor lefikszálnak mindent. Realista is mindig augusztus 7-ét emlegeti, hogy majd akkor okosabbak leszünk. Szóval majd holnap ELVILEG minden kiderül... A tippem az, hogy mire hazajönnek a srácok addigra simán hivatalos lesz, és gondolom lesz 1-2 nap pihi miután hazajönnek és kb akkor lezavarják a bemutatást és az edzésekre már tud menni ő is... Persze ezt csak én hoztam össze abban a golyóban ami a nyakamon van ...mohaola írta:Alakul a dolog, miután tegnap levették a hivatalos Tottenham twitter oldalról Bale fotóját,most New York-ban vették le a plakátot amin ő szerepelt illetve amivel reklámozták Premier League-t,
szerintem ezen a héten pontot teszünk az átigazolására.
Ennyit papiron CR, és Messi ér, de olvastam valahol, hogy Messinek növeltek a kivásárlási árán ami eddig, ha jól tudom 250 milla volt... Messi szerinted ér 250 millát?hehe írta:ami biztos. nem ér annyit, amennyibe kerülni fog.
nagyon nem.
Ha Te is profi focista lennél akkor SAJNOS téged sem fenyegetne ez a mi kis országunkban. Lehetnél akármilyen király a PL-ben a focit 11-en játszák. Az meg, hogy top3 játékos e, ezt nem tudom, de van 1 ember (Zidane) aki állandó jelleggel figyelte és ő oda tette őt. Az más kérdés, hogy nekünk még vannak kételyeink (és ezt szerintem nem csak a magam nevében állitom), de nem fogok kételkedni ilyen téren Zizuban, hogy nem értene hozzá és csak azért hoznák, mert Neymart megvette a Barca és húúú most nekünk is venni kell valakit...hehe írta:ennyi pénzért minimum top3 szinten kell játszania rendszeresen, egész évben.
még szerencse, hogy ebé és vébé őt nem fogja fenyegetni.
Ebbe meg nagyon ne legyél biztos....hehe írta:meg mezeladásrekord se