OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ez speciel 150 körül tud, de ahogy írtam, ha pl sztrádán csapatja az ember maxon (ami 120 körül van ennél) plusz még fűtés is megy, akkor kevesebb.
Illetve szerintem is azért lehetnek nehézségek, pl meeting van a egyik telephelyen, jönnek a területi képviselők az elektromos verdával. Időre van mindenki, de csak 1 töltő van. Nehéz megoldani, és jah, vidéken még csak most fog szép lassan kiépülni köré az infrastruktúra.
Illetve szerintem is azért lehetnek nehézségek, pl meeting van a egyik telephelyen, jönnek a területi képviselők az elektromos verdával. Időre van mindenki, de csak 1 töltő van. Nehéz megoldani, és jah, vidéken még csak most fog szép lassan kiépülni köré az infrastruktúra.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dízeleseknek nem sok értelmét látom egyébként városban.
Nem arra lett kitalálva, hogy 5 km-t megtegyenek vele aztán leállítsák, majd újra öt.
Csak persze kell a nagy audi,bömbi, stb... De tankolni már nem lenne pénz, ezért marad a dízel.
Majd javíttatásnál visszahozza az árát bőven, de sebaj.
Persze, átlagban elég a 200 km.
De nagyobb trippeket továbbra sem tudsz problémamentesen megtenni velük.
Ezért érzem is úgy, hogy kell mellé egy normál, belsőégéses autó.
Nem arra lett kitalálva, hogy 5 km-t megtegyenek vele aztán leállítsák, majd újra öt.
Csak persze kell a nagy audi,bömbi, stb... De tankolni már nem lenne pénz, ezért marad a dízel.
Majd javíttatásnál visszahozza az árát bőven, de sebaj.
Persze, átlagban elég a 200 km.
De nagyobb trippeket továbbra sem tudsz problémamentesen megtenni velük.
Ezért érzem is úgy, hogy kell mellé egy normál, belsőégéses autó.
ZIDANE
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen amúgy amit Kerlon is ír az a legnagyobb gond, hiába szajkózzák, hogy környezettudatosság meg tudom is én, amikor egy felsőkategóriás autó árán mozog egy olyan elektromos auto, ami nem 100km megtételére elegendő töltést tud tárolni. Majd ha szén nanocsöves technológiával fognak tudni aksit gyártani, akkor gyakorlatilag egy normal aksival kb 5-10k kilométerre elég töltést fog tudni tárolni egy elektromos autó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem meg simán használható átlag körülmények között (max 200km/napot vezetsz, de már ez is sok szerintem). Illetve pont az ilyet kellene kiváltani, meg a sok városi suttyót, akik 3ezres dízelt hajtanak.KAG írta:Tesláról van egy vidi, hogy mennek vele egy kört valami versenypályán.
Kb 3 padló-fék-padló után beadja a komputer, hogy low battery meg, beesik a fékpedál, ami azért elég félelmetes
Szóval ez a nulla-száz is jó, meg h két lámpa között odaversz akárkit. De, ha tényleg szeretsz vezetni, akkor pl messze nem ad akkora élményt, mint egy nagyobb benzines autó, ami mondjuk "csak" 5-6 mp alatt van százon.
Illetve magyarországon sajnos szerintem nem angyon lehet használni.
BP-n még csak-csak, de itt sincs rendes tölthetősége nagyon (gyorstöltő, amivel felnyomod napközben is 1 óra alatt)
Én csak úgy tudnám elképzelni, hogy:
-Irodában dolgozom, ahol munkaidőben tudom tölteni
-Fedett garázsom van, hogy este tudjam tölteni mindenképp
-Van mellé egy másik autóm, ami a hosszabb utakra használható.
Ha ezek a kondíciók megvannak, s továbbra is van mellé 10 misim egy villanyautóra, akkor tényleg jó móka, mert sok az előnye. De jelenleg önmagában szerintem kevés.
Marad a hibrid, ami tényleg értelmesen használható, mint autó 100-ig
szóval inkább megfizethetetlen jelenleg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ilyet láttam Hovås-ban. Nem néz ki rosszul.sentry írta: 2,5 másodperc alatt van 100-on a legerősebb Tesla, a P100D.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tesláról van egy vidi, hogy mennek vele egy kört valami versenypályán.
Kb 3 padló-fék-padló után beadja a komputer, hogy low battery meg, beesik a fékpedál, ami azért elég félelmetes
Szóval ez a nulla-száz is jó, meg h két lámpa között odaversz akárkit. De, ha tényleg szeretsz vezetni, akkor pl messze nem ad akkora élményt, mint egy nagyobb benzines autó, ami mondjuk "csak" 5-6 mp alatt van százon.
BP-n még csak-csak, de itt sincs rendes tölthetősége nagyon (gyorstöltő, amivel felnyomod napközben is 1 óra alatt)
Ha ezek a kondíciók megvannak, s továbbra is van mellé 10 misim egy villanyautóra, akkor tényleg jó móka, mert sok az előnye. De jelenleg önmagában szerintem kevés.
ZIDANE
2,5 másodperc alatt van 100-on a legerősebb Tesla, a P100D. Gondolom ludacris módban.MesQueUnClub írta: A legújabb Tesla 4 egész 2 alatt van 100on ha jól emlékszem, ott nincs idő fékezgetni.
Szerk: A Model S P100D két és fél másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órás tempóra, a hatótávja pedig meghaladja a 600 kilométert.
Oké itt még fingani sincs időd mielőtt elütsz valakit.
Nekem álomautó. De nem hiszem hogy mostanában lesz 40 millióm autóra.
De még másra sem
szerk: most látom hogy javítottad.
- ziro4vr
Azaz. Városban igazából elég jól elvan vele az ember, viszont sztrádán lehet nekem már hiányozna belőle a kakaó. Plusz ha még fűteni is kell, már nem hozza azt az elvileg 150 km-t szerintem. De vezetni élmény mindenképp.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Leaf?ziro4vr írta:A töltöttség meg 100 alatt 2-őn?
Btw ez egy Nissan, a húzása megvan, de azért nem csapatásra van, elég hamar kijönnek a korlátai.
Ismerős olyannal taxizik. Imádja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Az a baj, hogyha egy ilyet tankolni akarsz vinni, akkor amíg rá van dugva a töltésre gyakorlatilag elmehetsz moziba..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. október 10., hétfő 17:31-kor.
- MesQueUnClub
A legújabb Tesla 4 egész 2 alatt van 100on ha jól emlékszem, ott nincs idő fékezgetni.ziro4vr írta:"Vigyázz az utamból, mert halk vagyok, és még nem szoktam meg, hogy folyamatosan fékezni kell-nek".P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?
Szerk: A Model S P100D két és fél másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órás tempóra, a hatótávja pedig meghaladja a 600 kilométert.
Oké itt még fingani sincs időd mielőtt elütsz valakit.
- ziro4vr
"Vigyázz az utamból, mert halk vagyok, és még nem szoktam meg, hogy folyamatosan fékezni kell-nek".P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?
Nem illik.
- MesQueUnClub
Feszültség szabályzónak.. Ba Dumm Tsss... Oké pihent vagyok ma.P. Krisz írta: Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vártalak.
johan & nyström Espresso Bella szemes kávé, 500g
Pontosan ez. Szemes, itthon daráltam, iszonyú király lett.
Nem valami erős kávé, de talán nem is baj. Lágy, könnyen csúszik, nincs semmi utóíz, ami miatt kicsit húzhatná az ember a száját (nyilván ember függő). Csak ajánlani tudom.
johan & nyström Espresso Bella szemes kávé, 500g
Pontosan ez. Szemes, itthon daráltam, iszonyú király lett.
Nem valami erős kávé, de talán nem is baj. Lágy, könnyen csúszik, nincs semmi utóíz, ami miatt kicsit húzhatná az ember a száját (nyilván ember függő). Csak ajánlani tudom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Elektromos autóban hogy hívják a gázpedált?ziro4vr írta:Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling. A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Süveg Márk: "A kevés infó veszélyes" (remélem érted a célzást)Remy írta:Svédország valami brutál jó hely. És, ha már ott jártam, nyilván beszereztem néhány kávét. A Johan & Nyström-öt ajánlom mindenkinek. Aki találkozik ezzel a márkával, az szerezzen be legalább egy csomaggal, mert zseniális cucc. Nálam dobogós helyen van. Isteni.
+ ezt szereztem még be. Zoegas
Illetve ezt. Arvid Nordquist
Johan & Nyström kávéból csak ennyit kapni itthon
Kicsit szűkítenéd a kört?
- ziro4vr
Elektromos autót vezettetek már? Héten a cégnél van egy, én is mentem vele már ma is. Kicsit olyan, mintha videójátékoznék, gta feeling. A legfurább egyébként, hogy a jobb kezem általában a váltón van, most meg kb nem tudom hova tenni.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Svédország valami brutál jó hely. És, ha már ott jártam, nyilván beszereztem néhány kávét. A Johan & Nyström-öt ajánlom mindenkinek. Aki találkozik ezzel a márkával, az szerezzen be legalább egy csomaggal, mert zseniális cucc. Nálam dobogós helyen van. Isteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
"bruttó 600 forintos méterárért kapható NATO pengés drótot 2800 forintért szerezték be, 300 forint helyett 2400 forintot fizettek a láthatósági mellények darabjáért, 1 millió 225 ezer forintért vettek 350 darab egyszerű lakatot, vagy épp 1950 - amúgy filléres árú - tábláért 15 millió forintot fizettek ki, három darab cölöpverő gépet képesek voltak 90 millió forintért megvásárolni, miközben ugyanolyan gépből hatot 30 millióért béreltek."füst írta:Hát igen ha egy adott negyedévben van egy olyan rendkívüli kiadásunk ami nem térül meg, akkor az meglátszik a gazdaságon. Az a többszáz km. kerítés nem volt olcsó persze hogy ki lehet mutatni a hatását. Nyilván akkor jobban teljesítettek a szomszédok, abban a negyedévben nekik nem volt ilyen kiadásuk.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema