Ameddig Perez lesz az elnök ilyen problémával nem érdemes foglalkozni... Amúgy a Forbres vagy Fobres nem tudom, hogy kell irni, is azt álitja, hogy jó befektetés Bale leigazolása...kovacspeter írta:Örülök neki. És a véleményem továbbra is tartom. 1998-ban a Bernabeut el akartuk adni, odáig süllyedt a klub pénzügyileg... De a spanyol állam szerencsére megmentett minket a szégyentől. Nem akarom, hogy ez még egyszer előforduljon.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
Viszonylag ritkán értek veled egyet, de ezt én is igy gondolom... Felkészülési meccseken is volt nem 1 kontra gól...Guti.HaZ. írta:Ha van lehetőség a kontrára és jól megy, akkor mit vártok, vegyék vissza és lassítsák le csak azért, mert kontra? Ne legyünk már idióták. Ha van rá sansz, végig kell vinni aztán azzal a lendülettel lehet menni ünnepelni a szögletzászlóhoz.
A Real Madrid-nak óriási éves bevétele van és az egyik, ha nem a legmegbizhatóbb klub Spanyolországban ami magabiztosan törleszt és a bankok szivesebben adnak nekünk mint a lakosságnak akiknek viszont egyre kevesebb van + a kis csapatoknak is akik nem tudják visszafizetni, mert szinte semmi a mezeladásuk vagy a reklámjuk ahoz, hogy ilyen összegeket visszafizessenek és a játékos eladásból sem visszafizettek hanem inkább bátrabban vásároltak. Ezért van az, hogy sajnos egyre gyengébb lesz a szinvonal, mert mindenki eladja a legjobb játékosait + dupla annyi pénzt kapnak a játékosok máshol mint Spanyolországban, lásd most ott a Sevilla is eladta Negrédót meg Navast, de mi is megvettük a haldokló Malagától Isco-t, de meggyőződésem, hogy most a Real Sociedadnak is jól jött a lóvé, de talán volt is valami hir, hogy az álam vagy valamelyik bank benyúlt az Illarramendis pénzből x milliót, de nem akarok hülyeséget mondani, de rémlik valami ilyen...kovacspeter írta:Ahogy te is írod a spanyol gazdaság a béka segge alatt, erre Baleért 120 milliók röpködnek... Kérdem én miből? Elkezdtük törleszteni a hatalmas adósságainak, azt kellene folytatni, nem pedig szórni az ablakon a pénzt. Abszolút nincs is szükség a walesire.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
amúgy a stadion felújítása nem úgy volt hogy most nyáron meg jövő nyáron lesz megcsinálva? vagy következő nyártól kezdődik?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Örülök neki. És a véleményem továbbra is tartom. 1998-ban a Bernabeut el akartuk adni, odáig süllyedt a klub pénzügyileg... De a spanyol állam szerencsére megmentett minket a szégyentől. Nem akarom, hogy ez még egyszer előforduljon.Wertz írta:Itt vált teljesen feleslegessé számomra a vitánk, aki ilyet ír azzal felesleges pénzügyi témáról vitázni. Én itt lezártam az egész témátkovacspeter írta:Elkezdtük törleszteni a hatalmas adósságainak, azt kellene folytatni, nem pedig szórni az ablakon a pénzt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A "kontrazos" jatekot is lehet kulonvalasztani. Amit Mou csinalt az a legrosszabb volt, mivel csak azt eroltette. Kis csapatok ellen is csak azert mukodott, mert voltak olyan egyeni kepessegu jatekosok akik eldontottek a meccset. Viszont gondban voltunk izmosabb csapatok ellen akik bealltak bekkelni ellenunk.
Attol, h stilust valtunk meg boven benne van az, h adott szituban kontrazni kell. Ha peldaul labdat szerzunk a mi terfelunkon v tizenhatosunknal akkor valoszinuleg Modric, Casemiro v Isco biztos nem hatrafele fognak passzolni, hanem egybol inditani fogjak a gyors embereket...ilyenbol akar 4-5 is lehet egy meccsen...ettol meg nem lesz csak kontrazos egy csapat. Ez barmely stilusu csapatnal elofordul nem egyszer, h igy szereznek golt.
Azt viszont eltudom kepzelni, h lesz egy vedekezosebb taktikank ilyen Bayernek v Barcelona fele csapatok ellen, amelyen nagy szerepet kaphatnak a gyors szelsok(szelso hatvedek). A PSGnel is nagyabol ilyen taktikaval jatszott a Barca ellen, de a milannal is jatszott mar ilyent, pl. a MU ellen emlekezetes meccsen. Cafu, Serginho, Kaka, Seedorf megvoltak a gyors emberei ott is, és meg azt sem lehet mondani, h nezhetetlen lett volna.
Attol, h stilust valtunk meg boven benne van az, h adott szituban kontrazni kell. Ha peldaul labdat szerzunk a mi terfelunkon v tizenhatosunknal akkor valoszinuleg Modric, Casemiro v Isco biztos nem hatrafele fognak passzolni, hanem egybol inditani fogjak a gyors embereket...ilyenbol akar 4-5 is lehet egy meccsen...ettol meg nem lesz csak kontrazos egy csapat. Ez barmely stilusu csapatnal elofordul nem egyszer, h igy szereznek golt.
Azt viszont eltudom kepzelni, h lesz egy vedekezosebb taktikank ilyen Bayernek v Barcelona fele csapatok ellen, amelyen nagy szerepet kaphatnak a gyors szelsok(szelso hatvedek). A PSGnel is nagyabol ilyen taktikaval jatszott a Barca ellen, de a milannal is jatszott mar ilyent, pl. a MU ellen emlekezetes meccsen. Cafu, Serginho, Kaka, Seedorf megvoltak a gyors emberei ott is, és meg azt sem lehet mondani, h nezhetetlen lett volna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Úszómester
gondolom mások se azt akarják hogy ha van lehetőség kontrára akkor is passzoljunk 100-at amíg a félpályáig érünk mint a barca hanem hogy ne arra épüljön a játék mint mou-nálGuti.HaZ. írta:Ha van lehetőség a kontrára és jól megy, akkor mit vártok, vegyék vissza és lassítsák le csak azért, mert kontra? Ne legyünk már idióták. Ha van rá sansz, végig kell vinni aztán azzal a lendülettel lehet menni ünnepelni a szögletzászlóhoz.
Itt vált teljesen feleslegessé számomra a vitánk, aki ilyet ír azzal felesleges pénzügyi témáról vitázni. Én itt lezártam az egész témátkovacspeter írta:Elkezdtük törleszteni a hatalmas adósságainak, azt kellene folytatni, nem pedig szórni az ablakon a pénzt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. augusztus 6., kedd 17:39-kor.
Nem értesültem én semmiről. Egyszerűen tudom, hogy a dolgok szinte nem úgy történnek, ahogy azt a médiában megírjákÚszómester írta:Te gondolom személyesen értesültél a dolgokról ,és mi vagyunk a hülyék hogy elolvassuk a cikkeket.
és amúgy is minek higgyek el egy olyat dolgot amit csak ideböfögött?
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Ha van lehetőség a kontrára és jól megy, akkor mit vártok, vegyék vissza és lassítsák le csak azért, mert kontra? Ne legyünk már idióták. Ha van rá sansz, végig kell vinni aztán azzal a lendülettel lehet menni ünnepelni a szögletzászlóhoz.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
-
Pont ez az... Ezért kellene az a bizonyos szabály. Ahogy te is írod a spanyol gazdaság a béka segge alatt, erre Baleért 120 milliók röpködnek... Kérdem én miből? Elkezdtük törleszteni a hatalmas adósságainak, azt kellene folytatni, nem pedig szórni az ablakon a pénzt. Abszolút nincs is szükség a walesire.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem a banktól kér kölcsön, azonban igazolásokat a klub pénzéből kellene fedezni, nem a tulajéból. A szabály mellett elméletileg nem vásárolhatnának úgy össze-vissza, hogy közben papíron a kassza kong az ürességtől. Jelen állás szerint a tulajok tulajdonképpen kölcsönadnak a klubjaiknak. Ez most aligha zavarja a szurkolóikat, de ha Manszúr sejk egy nap arra ébred, hogy unja a focit és inkább gyeplabdába, görhokiba vagy lábtengóba tolja a lóvét, a klub nem kicsit lesz bajban. A Malagánál tudnának erről mesélni.attól hogy van ez a szabály vagy lesz attól pl a city miért kevesebbet tudna költeni ha az arab milliárdosuk annyi pénzt költ amennyit akar mivel a saját pénzét külti és gondolom nem a banktól ér kölcsönt
- Úszómester
Attól, mert te 20 milliót olvastál egy oldalon, még nem biztos, hogy úgy is van. A stadiont pedig tényleg a Volkswagennek köszönhetikWertz írta:kovacspeter írta: A Wolkswagen évente 20 millió euróval támogatja a farkasokat. Egy szponzor a sok közül. Inkább te nézz a dolgok mögé, nehogy azt hidd már hogy csak úgy új stadiont húz fel nekik egy autógyár.
Te gondolom személyesen értesültél a dolgokról ,és mi vagyunk a hülyék hogy elolvassuk a cikkeket.
Attól, mert te 20 milliót olvastál egy oldalon, még nem biztos, hogy úgy is van. A stadiont pedig tényleg a Volkswagennek köszönhetikkovacspeter írta: A Wolkswagen évente 20 millió euróval támogatja a farkasokat. Egy szponzor a sok közül. Inkább te nézz a dolgok mögé, nehogy azt hidd már hogy csak úgy új stadiont húz fel nekik egy autógyár.
Nem szomorkodni kell és bevenni a "mindenkinél jobban gazdálkodnak a német klubok" mesét. A spanyol foci mögött egy döglődő gazdaság van, míg a német mögött a focinemzetek legjobbika. A Real és a Barca pedig más kategória a többi spanyolhoz képest. Ők már akkora nevek, hogy tudnak külföldi szponzorokat, befektetőket, befektetéseket szerezni. Plusz a Barcelonánál ott van a politikai támogatás katalán részrőlkovacspeter írta:A Bundesligaban a 18 csapatból 15 nyereséggel zár minden egyes évet. Míg nálunk a spanyol bajokságban nincs 3 csapat aki +os évet tudna hozni.... Ez a szomorú!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. augusztus 6., kedd 17:31-kor.
-
Wertz ne beszélj már hülyeségeket. A Wolkswagen évente 20 millió euróval támogatja a farkasokat. Egy szponzor a sok közül. Inkább te nézz a dolgok mögé, nehogy azt hidd már hogy csak úgy új stadiont húz fel nekik egy autógyár. Istenem.... A Bundesligaban a 18 csapatból 15 nyereséggel zár minden egyes évet. Míg nálunk a spanyol bajokságban nincs 3 csapat aki +os évet tudna hozni.... Ez a szomorú!!
- Úszómester
Elég értelmetlenre sikerült ez a mondat. Nem tudom kivenni, mit akarsz mondaniWertz írta:Úszómester írta:és attól hogy a MU ,Barca, Bayern (Madrid persze sose) követelőztek az uefánál hogy legyen ez a szabály mért tudna kevesebbet költeni a city ha az arab emberük ugyanúgy belerakja a pénzt a klubba?
A Realt nem véletlenül nem írtam példának
azt írtad hogy a nagy csapatok sírtak az ufeának hogy valahogy akadályozzák meg azt hogy sokat tudjanak költeni mint amennyijük van nem? meg az hogy a mu barca stb költ az nem baj e ha a city akkor igen
na és az a lényege amit akarok mondani de lehet most se tudom jól leírni hogy : attól hogy van ez a szabály vagy lesz attól pl a city miért kevesebbet tudna költeni ha az arab milliárdosuk annyi pénzt költ amennyit akar mivel a saját pénzét külti és gondolom nem a banktól ér kölcsönt
-
Ezzel én is igy vagyok. Pontosabban kicsit tartok attól, hogy nem fog beilleni a játék képébe, de láttam pár meccset ahol ugyan úgy ő is tudott kényszeritőzni vagy sarokkal oda tenni labdát stb... Lehet, hogy idejön és az edzések olyan hatással lesznek rá, hogy simán átveszi ezeket a dolgokat, de amúgy nekem ne adja be azt senki, hogy ilyen szinten valaki nincs tisztában az ilyen foci alapokkal. Meg azt se gondolja senki, hogy azért kapta meg ugyan azokat a dijakat 1 év alatt mint anno CR is. Persze nem olyan mint CR, mert Ronaldo néha tol 1 kis showt is, de elég 1 showmen a csapatba . A lényeg, hogy amennyire én tudom eddig 3 játékos zsebelte be ezeket a cimeket 1 év alatt mint amit CR,Bale még még valaki akinek nem tudom viszont a nevét és ezeket nem arra osztogatják, hogy megtolod a labdát és futsz utánna mint 1 veszett csikó, és lövöldözöl 20-30m-ről. A másik része ennek, hogy nekem foci terén Zizu az isten a minden, és ha ő azt mondja, hogy igenis Bale ott van CR és Messi közelében tudásilag akkor én hiszek neki, mert kinek hidjek ilyen téren, ha nem neki...___Samy___ írta:hát nem? nem értem ebben mi olyan meglepő
Volt egyszer egy hir, hogy augusztus 7-én lesz a találka és akkor lefikszálnak mindent. Realista is mindig augusztus 7-ét emlegeti, hogy majd akkor okosabbak leszünk. Szóval majd holnap ELVILEG minden kiderül... A tippem az, hogy mire hazajönnek a srácok addigra simán hivatalos lesz, és gondolom lesz 1-2 nap pihi miután hazajönnek és kb akkor lezavarják a bemutatást és az edzésekre már tud menni ő is... Persze ezt csak én hoztam össze abban a golyóban ami a nyakamon van ...mohaola írta:Alakul a dolog, miután tegnap levették a hivatalos Tottenham twitter oldalról Bale fotóját,most New York-ban vették le a plakátot amin ő szerepelt illetve amivel reklámozták Premier League-t,
szerintem ezen a héten pontot teszünk az átigazolására.
Ennyit papiron CR, és Messi ér, de olvastam valahol, hogy Messinek növeltek a kivásárlási árán ami eddig, ha jól tudom 250 milla volt... Messi szerinted ér 250 millát?hehe írta:ami biztos. nem ér annyit, amennyibe kerülni fog.
nagyon nem.
Ha Te is profi focista lennél akkor SAJNOS téged sem fenyegetne ez a mi kis országunkban. Lehetnél akármilyen király a PL-ben a focit 11-en játszák. Az meg, hogy top3 játékos e, ezt nem tudom, de van 1 ember (Zidane) aki állandó jelleggel figyelte és ő oda tette őt. Az más kérdés, hogy nekünk még vannak kételyeink (és ezt szerintem nem csak a magam nevében állitom), de nem fogok kételkedni ilyen téren Zizuban, hogy nem értene hozzá és csak azért hoznák, mert Neymart megvette a Barca és húúú most nekünk is venni kell valakit...hehe írta:ennyi pénzért minimum top3 szinten kell játszania rendszeresen, egész évben.
még szerencse, hogy ebé és vébé őt nem fogja fenyegetni.
Ebbe meg nagyon ne legyél biztos....hehe írta:meg mezeladásrekord se
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Osztom a véleményed, de úgy vagyok vele, hogy nem az én pénzem bánja + a klub gazdasági helyzetét tekintve megteheti, sőt + elég jól jöttünk ki eddig az idei büdzséből és játékosmozgásokból. Az meg hogy a média és a többi csapat fórumán megint megkapjuk majd a mindenkit megveszünk aki sztár, "perecnek" nem számít a pénz, le kell szharni. 10 éve ezt kapjuk, lerágott csont, egyik fülemen be, a másikon...na de most 100 millióért hozni egy olyan embert, akinek egyáltalán nem az a fajta játék az erőssége, amit most ancelotti próbál gyakoroltatni a srácokkal, hát nem tudom, nekem nagyon nem adja
Személy szerint Isco-nál elkövettem azt a hibád, hogy előre lehúztam, sőt, egyenesen Callejon-hoz hasonlítottam, hogy tudásban, se több, se kevesebb. Én tudatlan bolond. Még egyszer ilyen nem lesz. Majd ítélkezem akkor, mikor itt az ideje és nem fogok (szerintem nem is kell) oldalakat pazarolni arra, hogy vasazzam egy játékos képességeit, aki még itt sincs és nem tudni, mit tud hozni. Bale-ben van kraft, potenciál, alázat. Nekem ez elég.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbeckham 2013. augusztus 6., kedd 17:20-kor.
Most olvasom, hogy Balet már az Al-Kaida fenyegeti Komolyan ez a Bale sztori már bármelyik átigazoláson túltesz
A németek pedig nem azért nem adják el a klubokat külföldi milliárdosoknak, mert azok csúnya, undorító dolgot művelnek a focival. Egyszerűen a németeknek nem érdekük, hogy beengedjenek az országukba külföldi befektetőket, mert ezeknek a milliárdosoknak nem csak a foci a céljuk
Javaslom nyisd ki a szemedet rendesen, próbálj a dolgok mögé látni és ne hidd el azt a hülyítést amit jó pár klub terjeszt a médián keresztül
Felkészülésekből külső, szurkolói szemmel semmit nem lehet megállapítani___Samy___ írta:hát nem? nem értem ebben mi olyan meglepő
Szinte ugyanaz megy ott is, mint például a Citynél. Csak ott nem egy ember tömi pénzzel a klubot, hanem pár német cég.A Bayernre nem mutogatni kell ők pont az élen járnak, a lehető legtökéletesebb klubmodellt valósítják meg
Úgy könnyű gazdaságosan működni, ha a többi kisebb klubra is jut egy cég ami öli a pénzt a klubba és felépít akár egy új stadiont is. Jó példa erre a Stuttgart(Mercedes), Wolfsburg(Volkswagen)S ez nem csak rájuk igaz hanem az összes többi német csapatra is. Ők soha nem költekeznek túl, teljes mértékben racionálisan működnek.
A németek pedig nem azért nem adják el a klubokat külföldi milliárdosoknak, mert azok csúnya, undorító dolgot művelnek a focival. Egyszerűen a németeknek nem érdekük, hogy beengedjenek az országukba külföldi befektetőket, mert ezeknek a milliárdosoknak nem csak a foci a céljuk
Javaslom nyisd ki a szemedet rendesen, próbálj a dolgok mögé látni és ne hidd el azt a hülyítést amit jó pár klub terjeszt a médián keresztül
- ___Samy___
nem azt mondom, hogy csakis a kis passzokra kell ráállni, és orrba-szájba nyomatni minden meccsen, meg hogy bale csak futkosni tud meg lövöldözni távolról
igen is szükség lesz a kontrákra, mert ha egy szisztémával megyünk neki az évnek, akkor ugyanúgy meg fog bukni az egész, mint tavaly
na de most 100 millióért hozni egy olyan embert, akinek egyáltalán nem az a fajta játék az erőssége, amit most ancelotti próbál gyakoroltatni a srácokkal, hát nem tudom, nekem nagyon nem adja
bélnek hely kell, hogy meghúzza vagy megcsinálja a cselt, ő a dinamikájából él a legjobban, de most ha az év 80%-ban betömörülő csapatok ellen odateszed, biztos hogy nem fog ilyen szinten játszani, mint amit most angliában tol, mert egyszerűen nem lesz helye az ilyesmihez
persze én leszek az első aki gratulál neki, ha beválik, de egyszerűen butaságnak tartom ezt az egészet
vagy szerinted az eddigi meccseinken ugyanaz volt, mint tavaly ilyenkor? most azért mert én nem vagyok az edzői stábban, attól még nekem is van két szemem
igen is szükség lesz a kontrákra, mert ha egy szisztémával megyünk neki az évnek, akkor ugyanúgy meg fog bukni az egész, mint tavaly
na de most 100 millióért hozni egy olyan embert, akinek egyáltalán nem az a fajta játék az erőssége, amit most ancelotti próbál gyakoroltatni a srácokkal, hát nem tudom, nekem nagyon nem adja
bélnek hely kell, hogy meghúzza vagy megcsinálja a cselt, ő a dinamikájából él a legjobban, de most ha az év 80%-ban betömörülő csapatok ellen odateszed, biztos hogy nem fog ilyen szinten játszani, mint amit most angliában tol, mert egyszerűen nem lesz helye az ilyesmihez
persze én leszek az első aki gratulál neki, ha beválik, de egyszerűen butaságnak tartom ezt az egészet
már hogyne lehetneFelkészülésekből külső, szurkolói szemmel semmit nem lehet megállapítani
vagy szerinted az eddigi meccseinken ugyanaz volt, mint tavaly ilyenkor? most azért mert én nem vagyok az edzői stábban, attól még nekem is van két szemem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. augusztus 6., kedd 17:10-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Úszómester
én kíváncsi leszek hogy fogunk játszani a barca ellen
mert ugye mou konkrétan barca ellen építette a csapatot , persze nem mondom hogy carloval nem fogunk nyerni vagy kevesebb az esélyünk csak hát azért nem annyiból áll hogy megvettük iscot és khedira helyére berakjuk casemirót és akkor nyert ügyünk van
mert ugye mou konkrétan barca ellen építette a csapatot , persze nem mondom hogy carloval nem fogunk nyerni vagy kevesebb az esélyünk csak hát azért nem annyiból áll hogy megvettük iscot és khedira helyére berakjuk casemirót és akkor nyert ügyünk van