na de most 100 millióért hozni egy olyan embert, akinek egyáltalán nem az a fajta játék az erőssége, amit most ancelotti próbál gyakoroltatni a srácokkal, hát nem tudom, nekem nagyon nem adja
Adom.Párszor leírtam már én is.De egyszerùen ez kell a nèpnek.És a népakarat,szent.Ha meg ne aggy' isten nem válna be,akkor ugyan az a nép,hörögne hogy kidobtak ennyi pénzt,hiába...ezért ha már jön,remélem sikertörténet lesz.
Miért kinek az az erőssége? Van olyan támadó? anno ha valaki megvette batistutát akkor azt nézte hogy a fülén megáll e a labda? Nem állt meg,csak a hálóban.....elhozták ronaldót 85 milláért - őrá is azt aggatták hogy a sebességéből él,aztán itt még jobb lett mint angliában(és mennyire érett a játéka évről évre egyre jobb)......jött roby cé(1996) akit akkor egy állatnak tartottak akire azt mondták nem szabad a pályára engedni ilyen alakot,aztán minden idők legjobb bal bekkje lett.......jött rvn aki állítólag nem is tud focizni,mert aki ezt mondja az max görkorcsolya versenyt nézett aztán olyan gólokat vert isiásszal és övsömörrel,dupla tyúkszemmel,hólyaghuruttal,köszvénynel és lumbágóval öregen hogy arról koldultak az ellenfelek..egyet kérek:csak ne neymarozzatok mert a hajamat tépem ki attól a túlfújt alaktól(tényleg jó,de fele annyira mint hiszik).
Mi a probléma a walesivel? Hogy jobb volt mindenkinél? Vagy mi? Hogy erős,gyors,hatékony,univerzális,mindenre jól használható(ha kell hot dogot süt,ha kell aranyeret kezel).....mitől van az hogy egy hozzá képest semmilyen lucast meg itt istenítenek úgy hogy a hányás kerülget ha olvasom holott egy tehetség max,semmi több? Hát a cipőjét nem boxolhatná a walesinek. Mert az brazil...ez meg brit...ezek előítéletek,az meg nem jó ómen.Én sem szeretem a briteket,de azért szemem még van.....még ha hályogos is. azért álljunk már meg,az ára túlzás,én sem venném meg 100 ért,ez tuti.....de azért ez a leminősítés durva,a tavalyi év legjobbjáról beszélünk,aki egy szaros th -t vitt a hátán,aki baxta a mu-t az arsenalt meg aki ellen nevezték mindenkit........és ha ő futóember,mert ennyi jött le azoknak akik egyébként nem is látták még játszani,azoknak gondolom hogy maradona csak egy drogos volt,platini csak úgy tudott gólt lőni ha arconada bevédte,hugo sanchez csak akkor lőtt gólt ha a gólvonalra pattant.
Aha.......én nem azt mondom hogy bale lesz új egyhelyben táncoló a meze alá labdát dugó,hátán megállító de semmire sem haladó neo sztár.....mert nem lesz,ez látjuk,nem lesz ő soha olyan mint denilson....de jelenleg amit mutat,az messze többet érdemel mint ami itt megy ellene......vagy a megítélése,az eléggé fura.
Ha jön,lehet bukunk vele,mint bárkivel,illarra vagy
Casemiro vagy
Carvajal....bárki bukhat,ezt nem tudhatod,de azt hogy ez a fószer nem az egyik legjobb jelenleg,azt mondani,az eléggé bátor kijelentés.
Bocs,mert nem akarok bale-ezni,mert ha szar lesz akkor innen kotródnom kell,de azért egy kicsit is lehetne jobban elismerni,mert sokkal több ő mint egyszerű futó ember,vagy aki belebikáz a labdába azt vagy gól vagy nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.