Nem tudom, Sahintól én akkor sem láttam semmi extrát. De ezek a kölykök max fejben ereszthetnek le, képesség megvan.Majd lehúzza őket a Bayern, mi meg kukázunk egy újabb Sahint tőlük
Bundesliga
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bundesliga
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
FM-ben csaszar lesz a srac nehany szezonon belul.realistahuni írta:Ez a Dortmund egy aranybánya és még Dembele nem is játszik.
Azon gondolkodtam el hogy Pulisic gyerek marketing szempontból sem lenne rossz. És azért tud fodbalozni is, na.
Mor, Weigl is klasszis alapanyag.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Majd lehúzza őket a Bayern, mi meg kukázunk egy újabb Sahint tőlükrealistahuni írta:Ez a Dortmund egy aranybánya és még Dembele nem is játszik.
Azon gondolkodtam el hogy Pulisic gyerek marketing szempontból sem lenne rossz. És azért tud fodbalozni is, na.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
palesz77 írta:Olvasgass regi tweetjeit, nem pont madridi az a kotodes..numberone1 írta:Nyugottan neven nevezhetted volna a Real Madridot...mint kotodest.
El lehet menni több pénzzért a barcába,psgbe,chelseabe stb.....de ha valaki igazán meg akarja magát méretni ebben a sportban,akkor a real madridban kell megfelelnie. Aki itt jó,az bárhol bármire képes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Dortmund egy aranybánya és még Dembele nem is játszik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg par ev es lesznek uj tweetjei...uj szerelemmel. Ez mindig valtozi egy fiatal kolyoknel.palesz77 írta: Olvasgass regi tweetjeit, nem pont madridi az a kotodes..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Olvasgass regi tweetjeit, nem pont madridi az a kotodes..numberone1 írta:Nyugottan neven nevezhetted volna a Real Madridot...mint kotodest.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nyugottan neven nevezhetted volna a Real Madridot...mint kotodest.palesz77 írta:Neki semmi nemet kotodese, szerintem neki nem a Munchen a vegcel feltetlenul, inkabb jon majd spanyolorszagba.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Neki semmi nemet kotodese, szerintem neki nem a Munchen a vegcel feltetlenul, inkabb jon majd spanyolorszagba.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak 3x annyiért, bár az az összeg nevelési költségként lesz már hozzátéve a dortmundnak.
Nem illik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Persze bosszantó, de úgyis a Bayernben köt majd ki ha bejön a Dortmundnak, akkor meg nem mindegy?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak nálunk van gond, na.
Ousmane Dembélé 12 gólt szerzett 26 francia bajnoki mérkőzésen, meghívták hazája válogatottjába, így nem csoda, hogy jó néhány klub érdeklődését is felkeltette.
A Bayern München is ezek között volt. Jó esélyekkel indult a középpályásért és ahogy ilyenkor szokás, bejelentkeztek a még csak 19 éves játékosért, azonban nagyot hibáztak. A német bulvárlap, a SportBild szerint a Bayern technikai igazgatója, Michael Reschke Dembélé korábbi ügynökével, Badou Sambague-val beszélt, aki nem említette, hogy már régen más intézi a francia fiatal ügyeit.
A bajorok nagy riválisa, a Borussia Dortmund ellenben a jó képviselővel, Marco Kirdemirrel vette fel a kapcsolatot még 2015 végén, aminek eredményeként Dembélé 15 millió euróért, öt évre írt alá Dortmundba. Új csapatában azóta hat bajnokin egy gólt és két gólpasszt jegyzett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg a stuttgartè is.Szabicsot ki nem álhatta.babaking írta:És volt is már a Schalke edzöje. (meg a Bayerné is)morientes írta:Kínába nyomja perpill.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
És volt is már a Schalke edzöje. (meg a Bayerné is)morientes írta:Kínába nyomja perpill.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kínába nyomja perpill.Toti írta:magathBBeno írta:az a wolfsburgi bajnok edző kéne nekik. most hirtelen nem ugrik be a neve, de vele lett bajnok a wolfsburg. azt sem tudom, hogy most edző-e valahol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
magathBBeno írta:az a wolfsburgi bajnok edző kéne nekik. most hirtelen nem ugrik be a neve, de vele lett bajnok a wolfsburg. azt sem tudom, hogy most edző-e valahol.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
az a wolfsburgi bajnok edző kéne nekik. most hirtelen nem ugrik be a neve, de vele lett bajnok a wolfsburg. azt sem tudom, hogy most edző-e valahol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyakran megesik a bundásban. Majd edzőt váltanak, aztán nyernek zsinorban ötöt, mint anno a gladbach.
Max Meyer meg Embolo ígéretes onnan, előbbi amennyit láttam, az olimpia legjobbja volt, aztán padozik folyamatosan.
Max Meyer meg Embolo ígéretes onnan, előbbi amennyit láttam, az olimpia legjobbja volt, aztán padozik folyamatosan.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
schalke ?
5 meccs, 5 vereség, pedig kb top 5-ös keretük van a bundásban.
5 meccs, 5 vereség, pedig kb top 5-ös keretük van a bundásban.