Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Erről lemaradtam... valaki elmondaná mit mondott az a francia elnök? köszönöm...
Francois Hollande (francia elnök) becsmérlő szavai: “Nagyon sajnálatos, amiket mondott. Ez igazán bosszantó, és zavar engem. Nehéz lesz azonban erről most beszélni, mert mindkettőnknek sok munkája van. Holnap mérkőzésünk lesz, ahogyan Karimnak is. Erre kell most koncentrálnunk.”
Francois Hollande (francia elnök) becsmérlő szavai: “Nagyon sajnálatos, amiket mondott. Ez igazán bosszantó, és zavar engem. Nehéz lesz azonban erről most beszélni, mert mindkettőnknek sok munkája van. Holnap mérkőzésünk lesz, ahogyan Karimnak is. Erre kell most koncentrálnunk.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos hatalmas arc lehet, egy igazi hideg német, akinek viszont kumma nagy tekintélye van, és néha belekakál az ilyen Marcelo félék poénjaiba.
Bale meg a háttérben gyorsan gyakorol pár szabadot, amig Ronaldo pózol. Meg Danilo nem bassza ki a pályáról.
Bale meg a háttérben gyorsan gyakorol pár szabadot, amig Ronaldo pózol. Meg Danilo nem bassza ki a pályáról.
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Toni " na jövök aztán rendet b.szok " Kroos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyugi, majd ha a sajtó felkapja, akkor hirtelen Remynek is átalakul noname-ből kedvenccé...MesQueUnClub írta:Ikone az iszonyat nagy tehetség, többek közt nyáron a felkészülésen nektek is rúgott gólt. (Tudom csak felkészülés, de látszott, hogy nem egy elveszett gyerek.)Remy írta:Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ikone az iszonyat nagy tehetség, többek közt nyáron a felkészülésen nektek is rúgott gólt. (Tudom csak felkészülés, de látszott, hogy nem egy elveszett gyerek.)Remy írta:Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De a zenélgetés remélem megy még, vagy már az se?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Van egy tippem, hogy az edzesen nyujtottakkal van problemaja Emerynek, vagy a palyan kivuli hozzaallasaval, azert nem is probalgatja nagyon tetmeccsen..Remy írta:Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
- ___Samy___
Azért úgy néz ki, hogy Emery ezzel a Jesé-Ben Arfa duóval nagyon mellényúlt. Legalábbis az eddigiek alapján.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
perez nem tudja már hogy kedveskedjen pátyolgassa benzemát. befedi neki a stadiont is.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ez is Benzema miatt van, esőben sosincs kedve játszani
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nekem az egyetlen tényező ami nagyon szúrja a szemem hogy minek kell befödni a stadiont?
Modern, meg minden és még egyedinek is mondható (még akkor is ha az Ajax is ilyenben tolja és ha jól tudom Lengyelországban is van egy hasonló)
De spanyolhonban milliókat belefektetni abba, hogy tető legyen a stadionon...még egy angol vagy német stadiont talán meg is értenék, az időjárási viszonyokat figyelembe véve.
Félreértés ne essék. Tetszik az új terv, csak...
Kíváncsi vagyok milyen gyakran fogják majd használni.
Amúgy valaki meg tudja mondani, fogunk megújuló energiaforrást alkalmazni?
Modern, meg minden és még egyedinek is mondható (még akkor is ha az Ajax is ilyenben tolja és ha jól tudom Lengyelországban is van egy hasonló)
De spanyolhonban milliókat belefektetni abba, hogy tető legyen a stadionon...még egy angol vagy német stadiont talán meg is értenék, az időjárási viszonyokat figyelembe véve.
Félreértés ne essék. Tetszik az új terv, csak...
Kíváncsi vagyok milyen gyakran fogják majd használni.
Amúgy valaki meg tudja mondani, fogunk megújuló energiaforrást alkalmazni?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A következő évek 8 legmodernebb csúcskategóriás stadionja
Bele lehet itt kötni, de akkoris az RM stadionja lesz a legmodernebb és legszebb
Bele lehet itt kötni, de akkoris az RM stadionja lesz a legmodernebb és legszebb
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A "fathers' idols" listat is vezetne.R.M.C.F írta:Tetszett ez a "kids idols" összeállítás az eurosporton.....bár a nr 1 messi lett,holott épp hogy megállt az autójával és engedett egy fotót magáról majd gyorsan továbbhajtott,míg pl James kiemelte a kordonon át a kisgyereket és ölelte sokáig amíg az sírt, a rajta lévő mezt is levette és odaadta neki.....na de ez van......ezt el kell fogadni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tetszett ez a "kids idols" összeállítás az eurosporton.....bár a nr 1 messi lett,holott épp hogy megállt az autójával és engedett egy fotót magáról majd gyorsan továbbhajtott,míg pl James kiemelte a kordonon át a kisgyereket és ölelte sokáig amíg az sírt, a rajta lévő mezt is levette és odaadta neki.....na de ez van......ezt el kell fogadni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
Bánja a tököm, de ha Lucas most sem lesz kezdő, falnak megyek.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ah, ezt eddig is lehetett tudni, hogy kp-ra max nevekben vagyunk meg.
isco&james annyira fölösleges a keret számára, hogy valami borzasztó.
Mehetett volna tényleg mind a kettő és jöhetett volna két középpályás.
isco&james annyira fölösleges a keret számára, hogy valami borzasztó.
Mehetett volna tényleg mind a kettő és jöhetett volna két középpályás.
ZIDANE