Annyian már túl is kiabálják a mi "ultráinkat"4000 Varsó szurkoló (közülük 300 Teddy Boy) jutott belépőhöz. 2000 rendőr lesz a helyszínen, akiknek minden bizonnyal lesz dolguk, ha nem akarják, hogy a Bernabéut is bezárják egy meccsre.
Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó, már értem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!never go full retard.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!never go full retard.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
KAG fiam, a varsói meccs zárt kapusKAG írta:Realista24 írta:4000 Varsó szurkoló (közülük 300 Teddy Boy) jutott belépőhöz. 2000 rendőr lesz a helyszínen, akiknek minden bizonnyal lesz dolguk, ha nem akarják, hogy a Bernabéut is bezárják egy meccsre.
Nem úgy volt, hogy a mai meccs zártkapus?
Akkor most mit keres kint 4000 szurkoló?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
Realista24 írta:4000 Varsó szurkoló (közülük 300 Teddy Boy) jutott belépőhöz. 2000 rendőr lesz a helyszínen, akiknek minden bizonnyal lesz dolguk, ha nem akarják, hogy a Bernabéut is bezárják egy meccsre.
Nem úgy volt, hogy a mai meccs zártkapus?
Akkor most mit keres kint 4000 szurkoló?!
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
4000 Varsó szurkoló (közülük 300 Teddy Boy) jutott belépőhöz. 2000 rendőr lesz a helyszínen, akiknek minden bizonnyal lesz dolguk, ha nem akarják, hogy a Bernabéut is bezárják egy meccsre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
remélem Nacho lehetőséget kap a legia ellen
nagyon megérdemelné
nagyon megérdemelné
lehet hogy morata csak gyorsan kapcsolt és tudta hogy stáb is van éppen kint. win-win
MARCA: Kovacic bizonyította képességeit. A klub hosszútávon számol vele.
erre a hírre meg tavaly nyár óta várok. nagyon birom a megindulásait. olyan indulósebessége van mint senkinek a csapatban.
MARCA: Kovacic bizonyította képességeit. A klub hosszútávon számol vele.
erre a hírre meg tavaly nyár óta várok. nagyon birom a megindulásait. olyan indulósebessége van mint senkinek a csapatban.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Röviden annyit hogy Benzema nem az erkölcsösségéről híres. Mondjuk ugyanitt mondta hogy pár francia néger játékosnak kondi helyett az agyat kéne fejleszteni kicsittcskhun írta:Erről lemaradtam... valaki elmondaná mit mondott az a francia elnök? köszönöm...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fix hogy megrendezett volt. De nem gond az, bevitte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Két gyanús tényező:
1. Morata fel kellett oldja a központi zárt, mert hanem hősünk nem nagyon tudott volna beszállni.
2. a kissrác úgy sétál vissza, mintha ez full hétköznapi dolog lenne.
De nem gyártunk összeesküvés elméletet.
Maradjunk naivak és boldogak
1. Morata fel kellett oldja a központi zárt, mert hanem hősünk nem nagyon tudott volna beszállni.
2. a kissrác úgy sétál vissza, mintha ez full hétköznapi dolog lenne.
De nem gyártunk összeesküvés elméletet.
Maradjunk naivak és boldogak
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
legújabb morata videó megvan?
jön edzésre a ̶f̶o̶r̶d̶ ̶k̶a̶-̶v̶a̶l̶ porscheval erre megáll autogramot adni, kissrác gondol egyet és beül mellé anyósra vagy ő mondja neki hogy ülj be és adok mezt. morata beviszi majd visszajözza egy realos és egy juves aláírt mezzel.
big respect, hatalmas tisztelet
ha rosszmájú lennék azt mondom hogy megrendezett történések voltak mert utóbbi időben nem a legjobb morata sajtója. de ez sztem full random volt
jön edzésre a ̶f̶o̶r̶d̶ ̶k̶a̶-̶v̶a̶l̶ porscheval erre megáll autogramot adni, kissrác gondol egyet és beül mellé anyósra vagy ő mondja neki hogy ülj be és adok mezt. morata beviszi majd visszajözza egy realos és egy juves aláírt mezzel.
big respect, hatalmas tisztelet
ha rosszmájú lennék azt mondom hogy megrendezett történések voltak mert utóbbi időben nem a legjobb morata sajtója. de ez sztem full random volt
- KAG
___Samy___ írta:Azért úgy néz ki, hogy Emery ezzel a Jesé-Ben Arfa duóval nagyon mellényúlt. Legalábbis az eddigiek alapján.
Két fullközépszer játékos.
Normál esetben egy Evertonba kéne futkosni mindkettőnek, nem egy olyan csapatban, ahol BL legjobb 4 meg győzelem a cél.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Erről lemaradtam... valaki elmondaná mit mondott az a francia elnök? köszönöm...
Francois Hollande (francia elnök) becsmérlő szavai: “Nagyon sajnálatos, amiket mondott. Ez igazán bosszantó, és zavar engem. Nehéz lesz azonban erről most beszélni, mert mindkettőnknek sok munkája van. Holnap mérkőzésünk lesz, ahogyan Karimnak is. Erre kell most koncentrálnunk.”
Francois Hollande (francia elnök) becsmérlő szavai: “Nagyon sajnálatos, amiket mondott. Ez igazán bosszantó, és zavar engem. Nehéz lesz azonban erről most beszélni, mert mindkettőnknek sok munkája van. Holnap mérkőzésünk lesz, ahogyan Karimnak is. Erre kell most koncentrálnunk.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos hatalmas arc lehet, egy igazi hideg német, akinek viszont kumma nagy tekintélye van, és néha belekakál az ilyen Marcelo félék poénjaiba.
Bale meg a háttérben gyorsan gyakorol pár szabadot, amig Ronaldo pózol. Meg Danilo nem bassza ki a pályáról.
Bale meg a háttérben gyorsan gyakorol pár szabadot, amig Ronaldo pózol. Meg Danilo nem bassza ki a pályáról.
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Toni " na jövök aztán rendet b.szok " Kroos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyugi, majd ha a sajtó felkapja, akkor hirtelen Remynek is átalakul noname-ből kedvenccé...MesQueUnClub írta:Ikone az iszonyat nagy tehetség, többek közt nyáron a felkészülésen nektek is rúgott gólt. (Tudom csak felkészülés, de látszott, hogy nem egy elveszett gyerek.)Remy írta:Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ikone az iszonyat nagy tehetség, többek közt nyáron a felkészülésen nektek is rúgott gólt. (Tudom csak felkészülés, de látszott, hogy nem egy elveszett gyerek.)Remy írta:Nem is ertem... Most is valami noname kezdett. Wtf. Ennyire nem lehet rossz. Ki se probaljak...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
De a zenélgetés remélem megy még, vagy már az se?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams