Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Mozi, filmek
en vagom jatszottam az elso 3-4 jatekkal, azok se jottek be, faszbendert birom monnyuk de fizetni biztos nem fizetnek erte, sot nem is hiszem h megfogom nezni max ha nagyon nem lesz mit
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En se szerettem, aztan asszaszin lettem. Majd rajottok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én nem vágom a világát, de szerintem se túl érdekes. Azért majd megnézem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem szar lesz, a trailer se valami nagy szam, na bumm johet a rage remy
Ez szép volt!P. Krisz írta:Tévedsz sentry, a cipőfűzőjéről nem fogunk beszélni ... tépőzáras lesz.
- P. Krisz
Tévedsz sentry, a cipőfűzőjéről nem fogunk beszélni ... tépőzáras lesz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Szerintem nem idegesítő. Hónapok óta 1 filmről zeng a topik. Az hol unalmas, hol idegesítő? De engem nem nagyon érdekel, ritkán járok ide már.ziro4vr írta:Elég idegesítő már igen, de én aztán nem szólhatok. Sentry-ben bíztam, de már ő sem a régi.
Az a lényeg ők jól érzik magukat. Komolyan!
De hidd el jobban várom a bemutatót mint ők
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább utána már csak 1 hétig lesz napi 37 kommentben szó a filmről, egészen a főszereplő cipőfűzőjéig kibeszélve. Dögöljek meg, de legbetegebb filmbuzis oldalon egy igazi zseniális kultklasszikus film sincs úgy kivesézve, mint ebben a topikban a DC/Marvel univerzum és az AC film. Azt hinnéd hogy egy szarkatsztikus geci vagyok - néha kicsit igen - pedig sajnos igaz amit írtam. De komolyan mondom, én örülök hogy a srácok ilyen jól egyetértenek ebben, és tudom milyen király élmény várni egy filmet amit nagyon megnéznél már. Csak azt nem értem - de már nem érdekel - hogy ezt miért nem privátban megy, mikor kb senki nem tud/akar hozzászólni, mert nem érdekli. De nem vagyok valami okos gyerek, nem érthetek mindent. Pl ezt sem értem. De ez van. Beletörődtem már
- P. Krisz
Különben az Asszaszinok Rendje nem teljesen fikció. Majdnem 300 éven keresztül létezett a Rend. Egy bizonyos Hassan-i Sabah alapította és Alamutban megtalálhatóak az épületek maradványai.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ziro fele templomosok mar erzik a vesztuket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekem valahogy a zene nem passzolt a trailerhez, de attól el tekintve: komoly cucc.
- P. Krisz
Szexi az assassin csaj. Bedarálja a pupákokat aztán tol egy huncut mosolyt.soadroli írta:Assassin’s Creed | Official Trailer 2
jöhet
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elég idegesítő már igen, de én aztán nem szólhatok. Sentry-ben bíztam, de már ő sem a régi.
Nem illik.
- P. Krisz
Mert a többiek Templomosok.
Amúgy meg easy, Fassbender gyenge filmekben is jól tolja. És mivel egyik kedvenc színészem, ha a film kula is lesz/remélem nem/, miatta akkor is megnézem.
Amúgy meg easy, Fassbender gyenge filmekben is jól tolja. És mivel egyik kedvenc színészem, ha a film kula is lesz/remélem nem/, miatta akkor is megnézem.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Sztem ezt a filmet csak mi varjuk.P. Krisz írta:Holnap új AC trailer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ízlések és pofonok, de nekem ez mondjuk nagyon nem arról árulkodik, hogy válságban lenne.sentry írta:Lehet alkotói válságban szenved.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A premier előtti vetítésen volt "szerencsém" megnézni. Hónapok óta vártam az Inferno filmet, bár én az összes Dan Brown könyvet olvastam és szeretem is.az inferno tényleg ilyen gagyi lett? jól le van húzva.
Azt kell hogy mondjam, jogosak a filmet érő kritikák. Annak, aki olvasta a könyvet, annak biztosan csalódás lesz valamennyire, de aki viszont nem ismeri a részletes sztorit, annak élvezhető lesz szerintem.
Hanks kezd kicsit kiöregedni a szerepéből, és borzalmasan unottnak tűnt végig. A főszereplő csaj szintén, szerintem ő nem volt jó választás Sienna karakteréhez.
Egyedül az Irrfan Khan alakította karakter vitt egy kis színt, profizmust és humort a filmbe.
Ami még nagyon feltűnő, az az, ahogyan egyes víziókat, képzeteket, hallucinációkat megoldottak. 2016-ban nem így kéne kinéznie, nagyon gagyi hatása volt, kicsit sem ijesztő, nem érték el vele a sokkoló, agybajos hatást.
Ezen kívül a könyvhöz képest rengeteg részlet kimaradt (persze nem lehet egy 600 oldalas könyvet másfél órába beletömöríteni, de szerintem nyugodtan kibővíthették volna a játékidőt, a két korábbi rész is jóval hosszabb volt), és sok mindent el sem magyaráztak.
Gyakorlatilag ennek marha izgalmasnak kellett volna lennie, de semmi ilyenről nincsen szó. Nyugodtnak, unottnak, zseninek vannak beállítva még akkor is, amikor üldözik őket és éppen rejtvényeket oldanak meg (remélem ez nem számít spoilernek, ugyanis a másik két film is erről szólt gyakorlatilag eddig...)
Kis spoiler, ami bántotta a lelkem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amellett még el tudtam tekinteni, hogy a könyvben hiába hangsúlyozták ki, hogy szőke a főszereplő csaj, helyette barna csajt tettek be. Még amellett is elmentem, hogy az egyik ügynök, nevezetesen Vayentha koránt sem tüskés hajú, hanem hosszú hajú. Nem érdekelt az sem, hogy Elizabeth Sinskey sem egy idős (őszes?) asszony, hanem egy max 50-nek kinéző nő.
Amit viszont már abszolút nem értettem, és nagyon elszabta nekem az élményt az az, hogy a befejezése homlokegyenest más lett, mint a könyvnek, ezáltal teljesen más végeredmény született. Nagy csalódás volt a vége.
A párom még jobban várta, gyakorlatilag a könyv kiadása óta ezt a napot várta, neki is tetszett, de azért nála is csalódás volt a film. Ugyanezeket hozza fel egyébként mindenki, amit én is írtam fentebb.
Nekem ez egy...
6/10
Nekem is, az jobban el lett találva.Az Angyalok és Démonok nekem jobban bejött mint a Da Vinci kód.
Teljesen érhető lesz, nincs összefüggés, a sztori hasonló, de nem maradsz le semmiről. Így talán még élvezetesebb is lesz nekedVan összefüggés a 3 film között? Vagy az előző kettő nélkül is érthető lesz teljesen az Inferno?
+1Dan Brown minden Robert Langdonnal kapcsolatos konyvet ugy irta meg, hogy maximum 1-1 visszatero szereplo legyen, de alapvetoen teljesen kulonallo torteneteket dolgoz fel. Az Angyalok es Demonok is teljesen jol ertheto volt mindenfele elozmeny nelkul is. Szoval (elvileg) eloismeretek nelkul is elvezetes az Inferno is.
- Remy
- Kapcsolat:
Imadom a HP univerzumot, de minek 5? Csinaljanak inkabb spinoffokat. Voldemort, Roxfort alapitoi, stb.soadroli írta:5 részes lesz a Fantastic Beasts. azigen
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
5 részes lesz a Fantastic Beasts. azigen