Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az árát nem veszem figyelembe, az már mindegy. Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy Pogbaban benne van az, hogy kiemelkedő focista legyen. Persze gyakran ez nem elég, ugye a környezet, személyiség, sérülések, stb. mind befolyásoló tényezők.Kerlon írta:...
Tegnap Herrera is kitűnt az MU-ból, jobban mint Pogba, de nincsenek meg a spanyolnál azok a labdaérintések, azok az ütemek, stb. Szerintem Herrera közel a maxot hozta, és még így se esett le az állam. Pogba viszont egy szar meccsén, egy csapatban, ami nem igazán felel meg neki, egy helyből úgy kanyarította Ibra fejére a labdát, amire nagyon kevesen képesek.
Amiben igazad van, hogy gyorsan el kell felejtenie ezt a gólokat akarok szerezni, Aranylabdás akarok lenni felfogást, mivel csak a gólok miatt Ronaldo, de főleg Messi mellett erre sosem lesz esélye. Bale is akkor volt szar, amikor az ügynöke elhitette vele, hogy a második Realos évében Aranylabdás lehet. Egyből öncélű és durván haszontalan lett a játéka Ancelotti második szezonjában. Pogbát is erre kéne valakinek ráébresztenie, de egy olyan helyen, ahol rajta kívül egy 35 éves statikus csatár a sztár, ez nem fog menni. Meg fog elégedni az épphogycsak kötelezővel. Neki szépen be kell állnia a sorba oylan játékosok után, mint Ronaldo, Bale, Kroos, Modric, stb., és az ilyen klasszisok melett tudna fejlődni, alázattal, emberileg is.
Merci Zizou!
Ericco:
Még jó, hogy egy erős középszerből kitűnik. Nagyjából bármelyik spanyol középpályás lehozná ezt. Szép látványos dolgokra képes, de rohadtul nem hasznos mostanában a focija. A labdabiztos társaktól kéne jobbnak lennie egy 100 millió eurós játékosnak? Nem hinném. Pont neki kéne ezt az egész MU-t felhúznia, de mindig beleszürkül. Ami szomorú, hogy semmi mást nem szoktatok mostanában kiemelni, mint a technikai tudását. Szép flikkflakk meg stb, de hasznosnak nagyon ritkán hasznos. Túllőtték őt rendesen olaszban, ami a veszte is lehet, mert jó játékos, de mindenki azt várná el tőle, hogy minden meccsen gólt, gólpasszt vagy csak rengeteg veszélyt teremtő helyzet kialakításában benne legyen. Na erre ő (még) nem képes. Egy jó munkás, okos btb-t kellett volna belőle nevelni, ehelyett sokkal többet hitettek el vele. Én itt látom a főproblémát, mind amellett, hogy MU focija nem fekszik neki, de ez nem mentség az alól sem, hogy egyéni megvillanása is kevés van. Egy jó James kellett volna nekik tkp posztra.
Még jó, hogy egy erős középszerből kitűnik. Nagyjából bármelyik spanyol középpályás lehozná ezt. Szép látványos dolgokra képes, de rohadtul nem hasznos mostanában a focija. A labdabiztos társaktól kéne jobbnak lennie egy 100 millió eurós játékosnak? Nem hinném. Pont neki kéne ezt az egész MU-t felhúznia, de mindig beleszürkül. Ami szomorú, hogy semmi mást nem szoktatok mostanában kiemelni, mint a technikai tudását. Szép flikkflakk meg stb, de hasznosnak nagyon ritkán hasznos. Túllőtték őt rendesen olaszban, ami a veszte is lehet, mert jó játékos, de mindenki azt várná el tőle, hogy minden meccsen gólt, gólpasszt vagy csak rengeteg veszélyt teremtő helyzet kialakításában benne legyen. Na erre ő (még) nem képes. Egy jó munkás, okos btb-t kellett volna belőle nevelni, ehelyett sokkal többet hitettek el vele. Én itt látom a főproblémát, mind amellett, hogy MU focija nem fekszik neki, de ez nem mentség az alól sem, hogy egyéni megvillanása is kevés van. Egy jó James kellett volna nekik tkp posztra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Egy Real - Atleti rangadón ezeket a számokat a büfében is hozzákCaraway írta:Ander Herrera's stats:
11 interceptions
7 tackles
1 blocked shot
3 clearances
Jogos, Pato a kövektezői idényben robbant be. De a hsz-om lényege úgysem ez voltBL-győztes idényben Patonak köze se volt semmihez.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BL-győztes idényben Patonak köze se volt semmihez.
Inzaghi-Gilardino csatársor ment végig.
Ha jól emlékszem megvették már, de nevezni nem lehetett fél évig, mert kiskorú volt.
Vagy valami hasonló
Inzaghi-Gilardino csatársor ment végig.
Ha jól emlékszem megvették már, de nevezni nem lehetett fél évig, mert kiskorú volt.
Vagy valami hasonló
ZIDANE
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ander Herrera's stats:
11 interceptions
7 tackles
1 blocked shot
3 clearances
11 interceptions
7 tackles
1 blocked shot
3 clearances
- ericco
- Kapcsolat:
Szerintem De Gea volt a legjobb. Herrera sem volt rossz. Annyit fut és küzd, mint ahhoz hozzászoktak Angliában egy átlagos középpályástól, viszon azt ésszel csinálja. Ennyi elég ahhoz, hogy kiemelkedjen. Ez sokat elárul a PL-ről.Nyilacska írta:Herrerat senki sem említette mégis óriásit focizik idén. Megint legjobbja volt csapatának
Pogba, mindkét alkalommal (költői túlzás, mielőtt valaki belém kötne), mikor labdához ért, lehetett lárni, hogy kb kétszer képzettebb, mint a legtöbb MU játékos. Egyszerűen rossz csapatba igazolt, rossz edző alá, egy rossz taktikába. Mellé labdaügyes, labdabiztos társak kellenek, akivel tudja tenni-venni kicsiben, és elöl sem egy statikus, lassú Ibra várja a labdákat.Kerlon írta:Pogba amúgy se Aranylabda kaliber az új rendszerben, de nem hisztek nekem. 10esnek szerintem kevés, máshogy meg nem lesz akkora húzóerő.
Kaká akkor jó volt, de azt leírni, hogy kb. egymaga nyerte meg a BL-tKerlon írta:Olyan szezon kéne tőle, mint mikor Kaka kb egy maga nyerte a Milannak a BLt.
Mögötte a Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Pirlo azért nem kis melót végzett. Nesta is élete formájában volt, és akkor még Patoból is úgy volt, hogy jó kis focista lesz.
Merci Zizou!
Pogba amúgy se Aranylabda kaliber az új rendszerben, de nem hisztek nekem. 10esnek szerintem kevés, máshogy meg nem lesz akkora húzóerő. Olyan szezon kéne tőle, mint mikor Kaka kb egy maga nyerte a Milannak a BLt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Herrerat senki sem említette mégis óriásit focizik idén. Megint legjobbja volt csapatának
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd meglatod, mikor jovore sem lesz BL. Mou elkattan megint. Osszebalhezik mindenkivel es sziasztok. Persze nektek meg uj.Caraway írta:Remy írta:Jovo nyaron jon 50 misiert Kroos es Modric melle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Remy írta:Jovo nyaron jon 50 misiert Kroos es Modric melle.
- Remy
- Kapcsolat:
Jovo nyaron jon 50 misiert Kroos es Modric melle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A fizetésből azért futja majd egy saját aranybogyóraziro4vr írta:Pogba fiam ezt jól elcseszte, raviolinak megköszöngeti meg magának is. Aranylabdát majd lát, ha meglátogatja Ronaldot vagy Cannavarot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pogba fiam ezt jól elcseszte, raviolinak megköszöngeti meg magának is. Aranylabdát majd lát, ha meglátogatja Ronaldot vagy Cannavarot.
Nem illik.
- Kercsó
Mourinho teleszarta a gatyáját a meccs előtt és csak a védekezés volt a célja... Special One.
Pogbával meg durván nem tudja mit kezdjen.
Ibra mögött és mellett próbálja játszani.
Pogbával meg durván nem tudja mit kezdjen.
Ibra mögött és mellett próbálja játszani.
#whatisyourexcuse
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a milner-valencia párharc a futball nagykönyvének aranyoldalán lesz.
DDG azért nem szar.
DDG azért nem szar.
Nem illik.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Felsoben jatszottunk ilyen focit amikor egy szinttel feljebb leptunk a mindenki egy csoportban labdat kergetos jatekrol. Remelem a Pool talal egy golt, bar amikor nezek egy MU meccset, mindig lonek legalabb egyet.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
besztlíg.
- Kercsó
Sima premier league minőség.
A gond, hogy mindkét csapat arra koncentrál hogy a másik játékát rombolja...
Coutinho félpályáig visszaját labdáért.
Pogba labdát sem kap.
Sok mindent elmond.
A gond, hogy mindkét csapat arra koncentrál hogy a másik játékát rombolja...
Coutinho félpályáig visszaját labdáért.
Pogba labdát sem kap.
Sok mindent elmond.
#whatisyourexcuse