Kerlon írta:...
Az árát nem veszem figyelembe, az már mindegy. Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy Pogbaban benne van az, hogy kiemelkedő focista legyen. Persze gyakran ez nem elég, ugye a környezet, személyiség, sérülések, stb. mind befolyásoló tényezők.
Tegnap Herrera is kitűnt az MU-ból, jobban mint Pogba, de nincsenek meg a spanyolnál azok a labdaérintések, azok az ütemek, stb. Szerintem Herrera közel a maxot hozta, és még így se esett le az állam. Pogba viszont egy szar meccsén, egy csapatban, ami nem igazán felel meg neki, egy helyből úgy kanyarította Ibra fejére a labdát, amire nagyon kevesen képesek.
Amiben igazad van, hogy gyorsan el kell felejtenie ezt a gólokat akarok szerezni, Aranylabdás akarok lenni felfogást, mivel csak a gólok miatt Ronaldo, de főleg Messi mellett erre sosem lesz esélye. Bale is akkor volt szar, amikor az ügynöke elhitette vele, hogy a második Realos évében Aranylabdás lehet. Egyből öncélű és durván haszontalan lett a játéka Ancelotti második szezonjában. Pogbát is erre kéne valakinek ráébresztenie, de egy olyan helyen, ahol rajta kívül egy 35 éves statikus csatár a sztár, ez nem fog menni. Meg fog elégedni az épphogycsak kötelezővel. Neki szépen be kell állnia a sorba oylan játékosok után, mint Ronaldo, Bale, Kroos, Modric, stb., és az ilyen klasszisok melett tudna fejlődni, alázattal, emberileg is.