Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Valamint továbbra se felejtsük el, hogy Messi a példaképe kb, valamint szabadidejében néha elnéz a Camp Nou-ba is. Értem én, hogy pénz meg stb, de biztos rámegy a Barca is majd. Messi helyére pont tökéletes lenne nekik is majd.
Kerlonnak amúgy igaza van teljesen. A gyerek k*rva jó is, valamint egy az egyben csatár. Általában vagy Higuval vagy Mandzuval van elől. Az már más kérdés, hogy ő az aki visszajár a labdaáért mert a másik kettő egy faék kb.
Kerlonnak amúgy igaza van teljesen. A gyerek k*rva jó is, valamint egy az egyben csatár. Általában vagy Higuval vagy Mandzuval van elől. Az már más kérdés, hogy ő az aki visszajár a labdaáért mert a másik kettő egy faék kb.
És két centerrel már nem lehet felállni?
Amúgy valaki látta egyáltalán a gyereket játszani?
Egyik sem csatár. Dybala csatár.wxyz írta: Annyira, hogy nehéz lenne ettől rosszabb üzletet kötni. James, Isco, Asensio is jobb nála, teljesen felesleges.
Csatár posztra és szélre is alkalmatlan, neki sem lenne helye.
Amúgy valaki látta egyáltalán a gyereket játszani?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tegnap Higany volt a center Dybala meg mögötte adta elő. Nem is akár hogy.Kerlon írta:De rendre közép csatárt játszik. A másik kettő meg közel sem. Szerintem igazán passzolna a mostani csapatban is, remekül jár vissza labdáért és okosan is osztja el.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Viszont én biztos vagyok abban hogy a közeljövőben nem fogja elhagyni a Juventust.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Annyira, hogy nehéz lenne ettől rosszabb üzletet kötni. James, Isco, Asensio is jobb nála, teljesen felesleges.sebydani írta:Végre jó irányba kezdünk nézelődni. Gyere kicsi!AS: A klub következő célpontja Dybala lehet. Jövő nyáron (eltiltás esetén 2018-ban) akkor 100 milliót is kifizetne a játékost Pérez.
Csatár posztra és szélre is alkalmatlan, neki sem lenne helye.
De rendre közép csatárt játszik. A másik kettő meg közel sem. Szerintem igazán passzolna a mostani csapatban is, remekül jár vissza labdáért és okosan is osztja el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Inkább olyan támadó. Se kp se csatár. Amolyan... öszvér.Nem értem az összehasonlításod. A gyerek csatár.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nem értem az összehasonlításod. A gyerek csatár.numberone1 írta:Van ra 100millam, h Zizounak nem kellene. Szerintem Assensio is van olyan, vagy LV.
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Van ra 100millam, h Zizounak nem kellene. Szerintem Assensio is van olyan, vagy LV.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Végre jó irányba kezdünk nézelődni. Gyere kicsi!AS: A klub következő célpontja Dybala lehet. Jövő nyáron (eltiltás esetén 2018-ban) akkor 100 milliót is kifizetne a játékost Pérez.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon nem tudnék átállni Nike-ra,bántaná a szemem.Remélem sikerül megegyezni végül.
Csináltak már érdekes mezeket adidasék nekünk de összességében azért frankó mezeink voltak mindig is.A tavalyi garnitúra szerintem tökéletes volt.Idén meg a hazai és a harmadik számú lett atom.
Csináltak már érdekes mezeket adidasék nekünk de összességében azért frankó mezeink voltak mindig is.A tavalyi garnitúra szerintem tökéletes volt.Idén meg a hazai és a harmadik számú lett atom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kassai Viktor es csapata ott lesz a Klubvilagbajnoksagon, ok kepviselik majd Europat. Oriasi dolog, hatalmas buszkeseg! (Akar szeretjuk Kassait akar nem, ez oriasi dolog!)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
amugy ha mar focicipo, nem tudja valaki, hogy neymarnal hogy jott kepbe a jordan? tudom tudom nike kotodes meg minden de foci es jordan?
ami amugy (szerintem) a legminosegibb (sport)cipoket rakja ossze, jelenleg egy 5ost nyuzok es fantasztikus bar az ara is igen szep
ami amugy (szerintem) a legminosegibb (sport)cipoket rakja ossze, jelenleg egy 5ost nyuzok es fantasztikus bar az ara is igen szep
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát cipő terén az adidas tényleg nem olyan jó mint a Nike. Esetleg a jó kis adidas bőr csukák amik még jók meg a sala... Én mint ruha jobban bízok az adidasbab de ez lehet azért van mert régi vágású gyerek vagyok
De azért mert nekem van egy véleményem nem kell le harapni a fejem
De azért mert nekem van egy véleményem nem kell le harapni a fejem
- morientes
Nem akartam beszállni ebbe a mezkérdésbe, de nálam is a tradicio számít. Hozzá szoktam hogy melyik csapat miben nyomja, de teljesen felborult a trend, az arsenal lejött a nike-ról, a MU is a juve is... Ellenben a franszia 11 meg az adidasrol, ami azért döbbentett meg, mert Nemetország után ott kezdték el gyártani először licenc alapján vagy negyven éve...
Szóval nem lennék meglepve ha mi is váltanánk, de azért kicsit bántana.
Ami a minőséget illeti, szerintem, mivel hogy, nekem is van mindkét cégtől jópár ruhadarab cipő meg egyebek, nem nagyon látok különbséget. Nekem személy, szerint egyébként a nike jobban bejön, ha a realt nem számitom, fiatalosabb.
Igazán minőséget akar valaki akkor az az under armour, (asszem a spurs tolja abban), vagy az NB de meg a Joma is nagyon minőségi cuccokat gyárt, ezek meg nincsenek ugy felhigitva mint a két nagy, persze az ázsiojuk sem akkora.
Na ennyit a divatrol
Szóval nem lennék meglepve ha mi is váltanánk, de azért kicsit bántana.
Ami a minőséget illeti, szerintem, mivel hogy, nekem is van mindkét cégtől jópár ruhadarab cipő meg egyebek, nem nagyon látok különbséget. Nekem személy, szerint egyébként a nike jobban bejön, ha a realt nem számitom, fiatalosabb.
Igazán minőséget akar valaki akkor az az under armour, (asszem a spurs tolja abban), vagy az NB de meg a Joma is nagyon minőségi cuccokat gyárt, ezek meg nincsenek ugy felhigitva mint a két nagy, persze az ázsiojuk sem akkora.
Na ennyit a divatrol
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A Nike semmivel nem olcsóbb mint az Adidas, másrészt az Adidas meg semmivel nem minőségibb mint a Nike, ugyan az a kínai kisfiú varrja fel a pincében a Pipát, amelyik a 3 csíkot.Géci írta:Hát szerintem az adidas minőségben veri a niket, de ha váltanak akkor sem bőgöm el magam. A másik meg az hogy én szeretem az adidas mezeinket, bár az hogy nekem tetszik az egy dolog...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Nem és nem. Minőségben szerintem már rég jobb a Nike, innovatívabbak voltak egy ideje, de az adidasnak klasszikusabb hatása van (Európában). Csak szerintem az adidas pont ezt veszítette el igazán. Elég megnézni az új generációs cipőiket. A Nike meg semmivel nem lesz olcsóbb, jelentősen biztos nem. 1-2 euró meg mit számít 100 eurónál.Géci írta:Hát szerintem az adidas minőségben veri a niket, de ha váltanak akkor sem bőgöm el magam. A másik meg az hogy én szeretem az adidas mezeinket, bár az hogy nekem tetszik az egy dolog...
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát szerintem az adidas minőségben veri a niket, de ha váltanak akkor sem bőgöm el magam. A másik meg az hogy én szeretem az adidas mezeinket, bár az hogy nekem tetszik az egy dolog...
- morientes
Van a castillaba hely, nem lehet az egész elsőcsapat 18-20 éves spanyol...lehet azért várunk Pepével, mert kell a hely a fiataloknak
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nem csoda. Volt talán 5 meccsuk együtt. De ott a két újonc is. Szerintem jobb adottságúak is, mint Nacho.
K
K