Viccesebb lenne, ha tényleg a macskát dobná.El Flaco írta:Rég voltam erre. nesztek.
Humor
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Re: Humor
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- ___Samy___
bazeee
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legjobb az egészben a kedvenc játékosok. Legenda, legenda, legenda... GERA És egy vesszőt lehagytam. Gera,
De lehet a vesszőt direkt írta oda Csányi úr, mert ő olyan rohadt optimista a magyar utánpótlással kapcsolatban, hogy nem sokára új nevet lehet oda írni.
De lehet a vesszőt direkt írta oda Csányi úr, mert ő olyan rohadt optimista a magyar utánpótlással kapcsolatban, hogy nem sokára új nevet lehet oda írni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
én már a felénél tovább nem akartam tovább olvasni csak hát ha már elkezdtem alapon befejeztem hátha van valami csattanó
talán az a legviccesebb hogy most valamelyik humoros gyerek leírta hogy ő az MLSZ elnöke akkor most menő lesz vagy nem tudom mit hitt
talán az a legviccesebb hogy most valamelyik humoros gyerek leírta hogy ő az MLSZ elnöke akkor most menő lesz vagy nem tudom mit hitt
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
lehet nincs humorérzékem,de ebben a hozzászólásban melyik része volt humoros?sanyika írta:Üdv Madridom közössége
Mint R.M.C.F szurkoló (na nem a híres fórumozó, hanem a labdarúgás legnagyobb futballklubja), minden napom a kávém elszürcsölgetésével kezdődött a madridom.hu szurkolói oldal olvasása közben a Magyar Labdarúgó Szövetség székházának elnöki irodájában (s annak elnöki székében). Mélységesen ledöbbentett, hogy már itt is a Magyar futball kigúnyolását kell olvasnom.
A minap gondoltam egyet, s megtörtem eme hagyományt. Úgy gondoltam változtatok egy merészet. Bátorkodtam megkérni titkárnőmet Marikát, a szokásos reggeli kávém mellé hozzon egy friss, ropogós perecet is. Nem tudom miért tettem meg ezt a radikális lépést.
Mikor megjött Marika, azonnal megéreztem a frissen sült perec illatát, s beugrott a gyermekkorom. Ahogy annó édesanyám telerakta az uzsonnásdobozom a pékáruval, s én így rohantam el otthonról a grundra. Itt mindig híres futballsztárok neveit aggattuk magunkra. Laci barátom hol Di Stefanoként hol Peléként rúgta a bőrt. Minden nap más futballisten bőrébe bújt. Én azonban sosem váltottam. Puskás. A magyar labdarúgás és számomra az egyetemes labdaarúgás Istene. Az aranycsapat vezére: ,,Puskás meglódul, lövőcsel, visszahúzza, góóóóól,,- kiabáltam. Majd egy harsány hang rántott vissza a valóságba: Sanyikaaaaaa! Ebéééééd!’’ – édesanyám volt az.
Na de nagyon elkalandoztam. Szóval Marika hozta a friss kávét s a finom ropogós perecet. Mint minden napomon, mindenféle aggodalom nélkül nyitottam meg a böngészőm, ahol kezdőlapként a madridom.hu nyílt meg. Mint az MLSZ elnöke azonnal megkezdtem az aznapi munkát, és rákerestem a Magyar labdarúgás elnevezésű topikra. Döbbenetemre ennek nem találtam hűlt helyét sem. Valami egészen elszomorító dolgot láttam. Mennyei bajnokság. Megdöbbentem, hogy a Trollfoci nevű gúny oldal keze idáig is elért. Ekkor rosszul lettem, nem kaptam levegőt, elsötétült előttem minden. Lepörgött előttem az életem. Felvillantak pillanatok, amint focizunk a grundon Puskás nevét üvöltve, majd később amikor az osztálytársaimmal kimentünk az Üllői útra, ahol az akkori nagyokat láthattuk, majd megint később amikor már én próbáltam nagyobbá tenni a Magyar futballt a magam módján.
Ekkor döbbentem rá, hogy az életem a Magyar futball.
Ami ezután történt már nem emlékszem, de utólag kiderült, hogy csak a perec akadt meg a torkomon (mai napig nem fogom fel, miért kellett megváltoztatnom a közel 40 éves szokásomat egy hülye pereccel).
A lényeg, hogy ne hagyjátok magatokat megfertőzni. Egykoron a Magyar labdarúgás volt a futball csúcsa. Voltak hullámvölgyek s lesznek, de hiszek benne, hogy együtt, közösen sikerülhet naggyá tennünk kis hazánk futballját. Gúnyolódással ez aligha fog megtörténni.
U.I.: filatáska nevű felhasználót munkaadás céljából várom a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában. Érdeklődni Marikánál tud.
Üdvözlettel: Csányi Sándor, egykori madridom.hu olvasó
legyen szíves Csányi Sándor bácsi egy második hsz-el tisztelje meg a fórumot és írja le melyik részén kell nevetni, vagy legalább mosolyogni ha már a humor topikban vagyunk, ha jól tudm
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon gyenge, nagyon ötlettelen, eredetiség mentes, és még csak nem is vicces.
Remélem megtalálom ki csinált emiatt egy új reget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Albert, Kocsis, Grosics, Hidegkuti, Gera,
Üdv Madridom közössége
Mint R.M.C.F szurkoló (na nem a híres fórumozó, hanem a labdarúgás legnagyobb futballklubja), minden napom a kávém elszürcsölgetésével kezdődött a madridom.hu szurkolói oldal olvasása közben a Magyar Labdarúgó Szövetség székházának elnöki irodájában (s annak elnöki székében). Mélységesen ledöbbentett, hogy már itt is a Magyar futball kigúnyolását kell olvasnom.
A minap gondoltam egyet, s megtörtem eme hagyományt. Úgy gondoltam változtatok egy merészet. Bátorkodtam megkérni titkárnőmet Marikát, a szokásos reggeli kávém mellé hozzon egy friss, ropogós perecet is. Nem tudom miért tettem meg ezt a radikális lépést.
Mikor megjött Marika, azonnal megéreztem a frissen sült perec illatát, s beugrott a gyermekkorom. Ahogy annó édesanyám telerakta az uzsonnásdobozom a pékáruval, s én így rohantam el otthonról a grundra. Itt mindig híres futballsztárok neveit aggattuk magunkra. Laci barátom hol Di Stefanoként hol Peléként rúgta a bőrt. Minden nap más futballisten bőrébe bújt. Én azonban sosem váltottam. Puskás. A magyar labdarúgás és számomra az egyetemes labdaarúgás Istene. Az aranycsapat vezére: ,,Puskás meglódul, lövőcsel, visszahúzza, góóóóól,,- kiabáltam. Majd egy harsány hang rántott vissza a valóságba: Sanyikaaaaaa! Ebéééééd!’’ – édesanyám volt az.
Na de nagyon elkalandoztam. Szóval Marika hozta a friss kávét s a finom ropogós perecet. Mint minden napomon, mindenféle aggodalom nélkül nyitottam meg a böngészőm, ahol kezdőlapként a madridom.hu nyílt meg. Mint az MLSZ elnöke azonnal megkezdtem az aznapi munkát, és rákerestem a Magyar labdarúgás elnevezésű topikra. Döbbenetemre ennek nem találtam hűlt helyét sem. Valami egészen elszomorító dolgot láttam. Mennyei bajnokság. Megdöbbentem, hogy a Trollfoci nevű gúny oldal keze idáig is elért. Ekkor rosszul lettem, nem kaptam levegőt, elsötétült előttem minden. Lepörgött előttem az életem. Felvillantak pillanatok, amint focizunk a grundon Puskás nevét üvöltve, majd később amikor az osztálytársaimmal kimentünk az Üllői útra, ahol az akkori nagyokat láthattuk, majd megint később amikor már én próbáltam nagyobbá tenni a Magyar futballt a magam módján.
Ami ezután történt már nem emlékszem, de utólag kiderült, hogy csak a perec akadt meg a torkomon (mai napig nem fogom fel, miért kellett megváltoztatnom a közel 40 éves szokásomat egy hülye pereccel).
A lényeg, hogy ne hagyjátok magatokat megfertőzni. Egykoron a Magyar labdarúgás volt a futball csúcsa. Voltak hullámvölgyek s lesznek, de hiszek benne, hogy együtt, közösen sikerülhet naggyá tennünk kis hazánk futballját. Gúnyolódással ez aligha fog megtörténni.
U.I.: filatáska nevű felhasználót munkaadás céljából várom a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában. Érdeklődni Marikánál tud.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
0:48-tól Justin Bíeber megkapja a magáét (verbálisan)
és az utána lévő "Nyár dala" is hatalmas!
és az utána lévő "Nyár dala" is hatalmas!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=7 ... ad%2F&_rdr
LOL
Ezt öcsém küldte pedig ő Chelsea-drukker... ezen bezzeg tud nevetni de ha fifaban szétcsapom akkor meg megsertodik es a siras kerulgeti...
LOL
Ezt öcsém küldte pedig ő Chelsea-drukker... ezen bezzeg tud nevetni de ha fifaban szétcsapom akkor meg megsertodik es a siras kerulgeti...
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Phelps Super Saiyan
Valaki nem szeretné megcsinálni Cé második gólörömét ilyenre egy gifben vagy videoban?
Valaki nem szeretné megcsinálni Cé második gólörömét ilyenre egy gifben vagy videoban?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha az internet explorernek van bátorsága ahhoz, hogy megkérdezze, lehet-e alapértelmezett böngésző, akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K