Premier League
Re: Premier League
Grat a Spursnek is meg a MU-nak is. Spurs meg is érdemli, hogy örökvesztes maradjon. Ezek se tudnak ám gólt rúgni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A kebabos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont a piros jött. A végén mondjuk szerintem behúzzák.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elképesztő ez a manchester united...
75 % labdabirtoklás, 31 kapura lövés, 15 szöglet, 2 kapufa...de gól az nem jön
75 % labdabirtoklás, 31 kapura lövés, 15 szöglet, 2 kapufa...de gól az nem jön
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mindig kell valaki akivel ki lehet cseszni, márpedig bárhonnan nézem, szerintem Schweini bőven jobb mint az a falábu Fellaini például, akárcsak Carrick, de következő nyáron nem csak vásárolniuk kene, hanem kivágni a ballasztot és azoknak az árából venni legalább 1 minőségi kpást, meg egy épkézláb védőt Blind helyett, azt meg kiküldeni levelet gereblyezni, vagy kocsit parkolni. Meg persze az sem ártana ehhez ha elfelejtenek a 4-2-3-1-t mert nincsen egy egy klasszis deep-lying midfielder, se egy klasszis vkp, igy meg kar erőltetni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Pofátlanság, nem vicc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A vicces inkább, amit pl Matával művelt. Londonból elküldte egy Oscar miatt, most meg hogy nincs más, hirtelen ő lett az egyik kedvenc.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én sem tartom viccesnek, de kínomban ezen már csak röhögni tudok...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
Annyira nem tartom viccesnek. Inkább szánalmas. Pedig nem a kedvencem, sőt.Veidt írta:Schweinsteiger kimaradt a csapatfotóról
Valdes 2.0
Nem illik.
- ikarus93
Pedig nem olyan kutyaütő azértVeidt írta:Schweinsteiger kimaradt a csapatfotóról
Valdes 2.0
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- MesQueUnClub
En mar azt is pozitívumnak látom, hogy Mata többet van pályán mint Rooney, ez is fejlődés, mert a spanyol legalább rászolgál a szereplésre.Caraway írta:
Nope, csak ennyi esze volt eddig Mounak. Pedig rutinból lehozza az egészet, jól helyezkedik, nagyon szépen osztogat hátulról, sokkal kevesebb így a védekező feladata Herreranak és Pogbanak is. Az meg gyönyörű volt ma, mikor lefutotta 35 évesen Agüerót.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nope, csak ennyi esze volt eddig Mounak. Pedig rutinból lehozza az egészet, jól helyezkedik, nagyon szépen osztogat hátulról, sokkal kevesebb így a védekező feladata Herreranak és Pogbanak is. Az meg gyönyörű volt ma, mikor lefutotta 35 évesen Agüerót.szerk.: Carricket majdnem kihagytam tényleg, pedig érezhetően jobban ment körbe a labda vele, mint Fellainivel.. Nem tudom miért nem kezd többet, sérült volt eddig?
- MesQueUnClub
Amúgy a City amilyen jól kezdett, annyira elfogyott a kakaó náluk mar 6 meccse, gyakorlatilag mióta Pochettino a Spursel lesimazta őket, azóta megtört a lendület elég alaposan. A MUnal nekem meg mindig furcsa ez a 4-2-3-1, sokkal jobbak lehetnének 4-3-3-al, Ibrat leszámítva a támadok képesek lennének nagyon jo kontra csapattá válni, de csak kisül meg belőlük valami(na nem azert mert szeretem őket, csak kicsit unalmas, hogy x éve 4-5 csapat van Európában akik favoritok egy BL-ben)
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ja, elég tré volt a City, bár kezdő alapján ők vették kevésbé komolyan, de még ehhez mérten is harmatosak voltak. Garcia és Maffeo voltak még a legjobbjaik, pedig ők voltak a 2 ifi a kezdőben, sokat elmond róluk.. A MU egész jó volt ma, Herrera nagyon kell a pontosságával a középpályájukra, de Mata és Pogba se voltak rosszak. Mata főleg, Pogba megint villogott csak néha, akkor viszont szépeket csinált - de mondom, elég ritkán. Rashford is jobb volt most, a második félidőben főleg, de még mindig nem a szélen kéne játszatni szerintem. Ami meg még külön csoda volt, hogy Schneiderlin is játszott, azt hittem ő már soha többet nem lép pályára MU mezben..
szerk.: Carricket majdnem kihagytam tényleg, pedig érezhetően jobban ment körbe a labda vele, mint Fellainivel.. Nem tudom miért nem kezd többet, sérült volt eddig?
szerk.: Carricket majdnem kihagytam tényleg, pedig érezhetően jobban ment körbe a labda vele, mint Fellainivel.. Nem tudom miért nem kezd többet, sérült volt eddig?
- MesQueUnClub
Mata most alaposan bizonyítja Mounak, hogy neki a csapatban a helye. De végre nem Fellaini volt Pogba mögött, Carrick rutinból 10x jobb kpjás. Shawnak örülök, hogy visszatért. Szerencsétlent nagyon sajnáltam amikor lesérült, belőle is meg lehet épkézláb focista legalább.Caraway írta:Hát, legalább a mikiegér kupában kiütöttük a Cityt, ez is valami. Pep meg 6 meccse nyeretlen, ezen a meccsen még kaput eltaláló lövése sem volt a csapatának.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hát, legalább a mikiegér kupában kiütöttük a Cityt, ez is valami. Pep meg 6 meccse nyeretlen, ezen a meccsen még kaput eltaláló lövése sem volt a csapatának.
- ziro4vr
Mikitarján nem való a szélre Kerlon. Szerintem be fog sülni. Dortmundban is mire beilleszkedett és jó lett, ráment sok idő és próbálgatás.
Én simán beraknám a disznópásztort egyébként, adna egy kis karaktert ennek a csürhének. Mourinho meg megint csak egyéni hibákról beszél. El van tévedve.
Én simán beraknám a disznópásztort egyébként, adna egy kis karaktert ennek a csürhének. Mourinho meg megint csak egyéni hibákról beszél. El van tévedve.
Nem illik.