ki irta ezt a postot?Ronci jövőhéten írja alá új, 2021-ig tartó szerződését: 36 éves koráig kötelezi el magát a Real Madridhoz. Akkorra már 12 éve lesz a Blancók játékosa.
proud of U
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 5., szombat 22:54
ki irta ezt a postot?Ronci jövőhéten írja alá új, 2021-ig tartó szerződését: 36 éves koráig kötelezi el magát a Real Madridhoz. Akkorra már 12 éve lesz a Blancók játékosa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 4., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. november 2., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 15:11
Vagy csődben lenne a klub, mert eladta volna a szögletzászlót is némi punciért meg kokóért.R.M.C.F írta:Nem akarom a kedvedet elvenni a Vörös Meteor -tól, és hát biztos hogy az is egyfajta életérzés hogy 18ad magaddal nézel végig a lelátón egy rangadót,de azért Galliani nem éppen pojáca.....azért az ő munkáját-módszereit is előírta valaki,jelen esetben berlusconi,így a kopasz úgy tűnhet olcsójános,de a klub maga az aki olcsó volt szerintem.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
Galliani nem 91 ért hozta volna el bale-t,hanem 20-al alatta...stb......stb....
De az MTK drukkerség is meggondolandó
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 2., szerda 15:05
Nem akarom a kedvedet elvenni a Vörös Meteor -tól, és hát biztos hogy az is egyfajta életérzés hogy 18ad magaddal nézel végig a lelátón egy rangadót,de azért Galliani nem éppen pojáca.....azért az ő munkáját-módszereit is előírta valaki,jelen esetben berlusconi,így a kopasz úgy tűnhet olcsójános,de a klub maga az aki olcsó volt szerintem.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 2., szerda 12:32
Kapu mögé kérd a jegyet, elvileg onnan nagyon zsír a rálátás a pályára. Egyébként meg szerintem nem fog jönni az öreg, Perez nem hagyná, hogy belepofázzanak a dolgába.Realista24 írta: Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. november 2., szerda 11:04
Oksa.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 10:55
Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.csabi87 írta:Galliani és Perez személyes jó barátok.Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez dönt
Nagyon jóban vannak én így tudom.
Én nem bánnám ha jönne,egy igazi rutinos maffiózó róka,aki bizony képes cigánykodni az utolsó 10 Euróért is ha átigazolásról van szó.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. november 2., szerda 10:53
Galliani és Perez személyes jó barátok.Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez dönt
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 2., szerda 10:00
Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez döntMarci77 írta:Ezt a Gallianis dolgot mennyire lehet komolyan venni? Es mi a velemenyetek rola?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 2., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. november 1., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 1., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 31., hétfő 12:36
2004 óta nézem én is. Egy év kivételével állandóan sérült pár kezdőnk.BBeno írta:a ligában vagy amúgy mindenhol? mert bár többször felhoztad hogy mennyi sérültünk van ami teljesen igaz és bicskanyitogató a sanitas felé de szerintem az arsenalnál több sérülje senkinek nincs a világon. ott rendszerességről nem beszélhetünk sztem 2004 óta. mármint az rendszeres hogy mindig van több sérült is
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 31., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 31., hétfő 12:10
Mi lenne ha 1 hónapig egészséges lenne a csapat?Bencze írta:Pepe 4-8 hetre dolt ki felso terdhajlito izom huzodassal.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. október 31., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 31., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 28., péntek 20:53
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem