Bundesliga
Re: Bundesliga
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az F1-ben megcsinálták. Ki tudja mit hoz a következő 5 év.Géci írta:A fő terv amúgy az a Lipcsénél, hogy 5 éven belül BL t nyer a csapat. Azért ezt egy kicsit erősnek találtam annak fényében, hogy nem egy csapat álmodik ilyenről úgy, hogy minden évben szinte bankot robbantanak. Ezt az álmukat kicsit erősnek tartom, de hogy jó úton járnak az tuti...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A fő terv amúgy az a Lipcsénél, hogy 5 éven belül BL t nyer a csapat. Azért ezt egy kicsit erősnek találtam annak fényében, hogy nem egy csapat álmodik ilyenről úgy, hogy minden évben szinte bankot robbantanak. Ezt az álmukat kicsit erősnek tartom, de hogy jó úton járnak az tuti...
ja és sajnos eszméletlenül bután költik el a pénzüket. nekem sokkal szimpatikusabb ahogy a hoffenheim és a lipcse felépítette magát tudatosan, jó igazolásokkal. itt a bajnoki címük után sorra adták át egymásnak a kilincset az edzők. teljesen szétesett a koncepció. így a magath féle bajnoki címük olyan csodának tűnik, mint a leicester tavalyi tündöklése pedig ha okosabban csinálják akkor nem hullottak volna szét a rákövetkező évekre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A böszmeség az, ahogyan reagálsz.BBeno írta:dehogy fogyott el a volkswagen pénze.... ez böszmeség.
egyszerűen ez szinte befagyasztották a kiadásokat a dízelbotrány miatt, következtében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gondoltam nem bonyolítom a többieknek, de köszönöm a kiegészítést a kollégának.
Nem illik.
dehogy fogyott el a volkswagen pénze.... ez böszmeség.
egyszerűen ez szinte befagyasztották a kiadásokat a dízelbotrány miatt, következtében.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tényleg dugig vannak pénzzel, igazából Németországban ez egy piaci rés úgymond, hogy pénzzel felduzzasztott csapat odaérjen a Bayern meg a Dortmund mögé/mellé stabil harmadiknak. A Wolfsburgnál is ilyen projekt indult, bajnokok is voltak, csak ott elfogyott a főszponzor pénze, itt nem fog. Szerintem már idén is meglehet a bl hely, aztán valszeg lerabolnak pár embert a bundásból, meg a lengyel/osztrák/skandináv/holland ligákból hoznak embereket. Timo Wernerre lehet majd figyelni, talán 10 év után megint kinevelnek egy tehetséges német csatárt.Géci írta:Lipcsében dolgozik egy ismerősöm és állítólag iszonyat pénzeket tolnak bele a csapatba. A klubnál az a terv, hogy meghatározó csapat legyen a BL ben 5 éven belül. A BL indulás szerintem meg is lesz. Kíváncsi vagyok hogy nyáron milyen igazolások lesznek a klubnál. Remélem, hogy Gulácsit nem cserélik le. Igazából nincs miért lecserélni...
Nem illik.
Tim Wiese visszatér. miután kipattintotta magát kellőképpen most csatlakozik a német nyolcadosztályú SSV Dilingenhez.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lipcsében dolgozik egy ismerősöm és állítólag iszonyat pénzeket tolnak bele a csapatba. A klubnál az a terv, hogy meghatározó csapat legyen a BL ben 5 éven belül. A BL indulás szerintem meg is lesz. Kíváncsi vagyok hogy nyáron milyen igazolások lesznek a klubnál. Remélem, hogy Gulácsit nem cserélik le. Igazából nincs miért lecserélni...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
legyen bajnok a Lipcse
Gulácsival a kapuban
nem semmi milyen eredményesek eddig a szezonban
Gulácsival a kapuban
nem semmi milyen eredményesek eddig a szezonban
lipcse most sem szarral gurigázik.
- Kercsó
Igen. Olvastam.Veidt írta:Amúgy múltkor találtam róluk egy nagyon fasza irományt, érdemes elolvasni.
https://fociologus.wordpress.com/2016/0 ... i-hattere/
(van 2. része is, de az már nem teljesen erről szól)
Nem tartom helyesnek a politikájukat. De nem is akkora, hű de erkölcstelen.
A sikert viszont senki nem fogja elvenni tőlük.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Inkább ígéretes, mint jó szerintem a megfelelő szó.MesQueUnClub írta:Beteg ez a csávó. de nagyon jo idén ez a Dortmund, örülök neki.Sierra írta:Aubameyang hirtelen atvette a vezetest a gollovolistan
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Beteg ez a csávó. de nagyon jo idén ez a Dortmund, örülök neki.Sierra írta:Aubameyang hirtelen atvette a vezetest a gollovolistan
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Amúgy múltkor találtam róluk egy nagyon fasza irományt, érdemes elolvasni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
azért utálják őket mert más szabályok szerint játszanak. kicsit megbugázták az ún. "párttagos" szabályt. gyakorlatilag csak a redbulltól vannak szavazóképes sociók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. november 5., szombat 18:08-kor.
- Kercsó
Dehogy utálják. Irigyek rájuk.Veidt írta:Utálja is őket mindenki.Kercsó írta: Főleg annak a tudata, hogy a lipcsei csapat 2009ben lett létrehozva a RedBull által...
Pénzen felpumpált csapat.
Viszont akarnak és tudnak néha focit játszani.
#whatisyourexcuse
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Utálja is őket mindenki.Kercsó írta: Főleg annak a tudata, hogy a lipcsei csapat 2009ben lett létrehozva a RedBull által...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8