Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Coutinho jobb játékos, a szélen is tud játszani illetve Isconak 5 év alatt nem volt annyi jó meccse mint tavaly a brazilnak.
De Jamest felesleges lenne odaadni érte. Én Iscot adnám el és Asensiot építeném fel, mert Coutinho szintű vagy sokkal jobb játékos lehet belőle ilyen idős korára. Iscot télen eladnám 60 körüli pénzért és jelenleg nem is pótolnám...illetve egy Kroos/Casemiro cserére befektetnék.
Isco és Jamesből itt már nem lesz meghatározó focista. Viszont James képes gólokra, gólpasszokra ami sokkal fontosabb csereként, mint Isco meddő mezőnymágiája és tényleg a prioritás az eladásában pedig, hogy Asensio egészségesebb játékperchez juthatna.
De Jamest felesleges lenne odaadni érte. Én Iscot adnám el és Asensiot építeném fel, mert Coutinho szintű vagy sokkal jobb játékos lehet belőle ilyen idős korára. Iscot télen eladnám 60 körüli pénzért és jelenleg nem is pótolnám...illetve egy Kroos/Casemiro cserére befektetnék.
Isco és Jamesből itt már nem lesz meghatározó focista. Viszont James képes gólokra, gólpasszokra ami sokkal fontosabb csereként, mint Isco meddő mezőnymágiája és tényleg a prioritás az eladásában pedig, hogy Asensio egészségesebb játékperchez juthatna.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Elvileg a Coutinho ügy eleve egy Jameses csere lenne, s vele egy szerkezetváltás is lemenne. Elvileg ZZ kezdeményezte...de az is lehet, hogy a hülyeangolok, angolhülyék agyszüleménye.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
coutinho ugyanazt hozná le mint a mostani isco. teljesen felesleges vétel / csere lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Magyarán akkor egy újabb felesleges igazolás lenne. Illetve nem felesleges csak nem lenne helye.Veidt írta:Ronaldo helye vagy kp bal szele. Tkp meg melle, de az nálunk ugysincs.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amíg CR itt van, márpedig még 5 évig lesz, addig felesleges. Poolban most balos támadó, mostanában elég gólérzékeny, de inkább 10-es poszton az igazi, az meg nálunk nincs ugye. Szerintem már késő egy Iniestát nevelni belőle, meg amúgy is, Kroos meg Modric mellé sok lenne és kevés. Jó játékos, de nincs helye.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ronaldo helye vagy kp bal szele. Tkp meg melle, de az nálunk ugysincs.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Coutinho James-ért? Nem nagyon láttam játszani a kis brazilt, valaki tud róla valamit hogy mely poszton játszik meg hogy?
hát lehet hogy az én művem.
inception
inception
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hallod amikor megláttam egyből te jutottál eszembe, azt hittem valamilyen úton módon a te művedBBeno írta: ki irta ezt a postot?
proud of U
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
ki irta ezt a postot?Ronci jövőhéten írja alá új, 2021-ig tartó szerződését: 36 éves koráig kötelezi el magát a Real Madridhoz. Akkorra már 12 éve lesz a Blancók játékosa.
proud of U
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már csak Casemiro és Fabio nem szerzett gólt ebben a szezonban a mezőnyjátékosok közül. Kemény.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Még mindig jobb, mint elkaszinózni a lá Magyarország.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy csődben lenne a klub, mert eladta volna a szögletzászlót is némi punciért meg kokóért.R.M.C.F írta:Nem akarom a kedvedet elvenni a Vörös Meteor -tól, és hát biztos hogy az is egyfajta életérzés hogy 18ad magaddal nézel végig a lelátón egy rangadót,de azért Galliani nem éppen pojáca.....azért az ő munkáját-módszereit is előírta valaki,jelen esetben berlusconi,így a kopasz úgy tűnhet olcsójános,de a klub maga az aki olcsó volt szerintem.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
Galliani nem 91 ért hozta volna el bale-t,hanem 20-al alatta...stb......stb....
De az MTK drukkerség is meggondolandó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem akarom a kedvedet elvenni a Vörös Meteor -tól, és hát biztos hogy az is egyfajta életérzés hogy 18ad magaddal nézel végig a lelátón egy rangadót,de azért Galliani nem éppen pojáca.....azért az ő munkáját-módszereit is előírta valaki,jelen esetben berlusconi,így a kopasz úgy tűnhet olcsójános,de a klub maga az aki olcsó volt szerintem.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
Galliani nem 91 ért hozta volna el bale-t,hanem 20-al alatta...stb......stb....
De az MTK drukkerség is meggondolandó
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kapu mögé kérd a jegyet, elvileg onnan nagyon zsír a rálátás a pályára. Egyébként meg szerintem nem fog jönni az öreg, Perez nem hagyná, hogy belepofázzanak a dolgába.Realista24 írta: Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Oksa.Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.
De úgysem fog idejönni.
Nem fogja idehozni Perez apó.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Galliani az anyját is eladná két euróért. Ha idejön, megyek mtk drukkernek.csabi87 írta:Galliani és Perez személyes jó barátok.Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez dönt
Nagyon jóban vannak én így tudom.
Én nem bánnám ha jönne,egy igazi rutinos maffiózó róka,aki bizony képes cigánykodni az utolsó 10 Euróért is ha átigazolásról van szó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Galliani és Perez személyes jó barátok.Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez dönt
Nagyon jóban vannak én így tudom.
Én nem bánnám ha jönne,egy igazi rutinos maffiózó róka,aki bizony képes cigánykodni az utolsó 10 Euróért is ha átigazolásról van szó.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mindig is volt koztuk egyfajta szakmai haversag, smuzolas, de nem hinnem hogy van valóságalapja. A velemenyem az hogy ártani nem ártana mert eleg komoly üzleteket hozott ossze amig volt penz, viszont teljesen felesleges lenne. Ugyis Perez döntMarci77 írta:Ezt a Gallianis dolgot mennyire lehet komolyan venni? Es mi a velemenyetek rola?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8