Milanóba 30 labdáért vagy hogy? Gondolom 50-60 lenne a legalja ha James menne. Juvéból még ki is nézném, bár fogalmam nincs az ő játékrendszerükbe hova férne be. Azért az komoly hogy James az utolsó "galaktikusunk" és már neki is ez a harmadik éve. Nem ezért drukkolok a Realnak, Perez nyíljon most már az a csekk valakiért . Egy kis vérfrissítés tényleg jót tenne, nem biztos, hogy a Lucas, Morata, Asensio vonal fogja szétszedni Európát bármennyire is szimpatikus hogy eddig eljutottak, tudnak segíteni.Hatalmas öröm lenne, ha nyáron dobbantana valamelyik Milánói csapatba vagy a Juvéba.
Kommentáld a híreket
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Valószinűleg pénzt is kellene adni James mellé és ott van Asensio, aki semmivel nem tűnik rosszabb játekosnak. Felesleges pénzszórás lenne.
- ___Samy___
Meg nekünk sincs rá szükségünk. Isco meg James is csak kolonc, nincs posztjuk, Coutinhoval is ugyanaz lenne. Mondjuk ő a bal oldalról is szeret játszani, de egyrészt ott van még CR vagy 5-6 évig, másrészt meg akkor toljuk már inkább Asensiot.A pool meg nyilván nem fogja eladni Coutinhot, miért tennék? Pénz nem kell nekik, most térnek vissza angy csapatok közé, miért adnák el kb a legjobbjukat?
Nem kell a brazil. Vérbeli középpályás kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Hatalmas öröm lenne, ha nyáron dobbantana valamelyik Milánói csapatba vagy a Juvéba. Mindenki jól járna, viszont nem igazán látok rá esélyt. Közrejátszik, hogy nem akart menni, a marketing értéke miatt annyira nem is akarjuk elengedni na meg a transferban.
Reménykedek, hogy valahogy a tavasszal kiveri a biztositékot a kolumbiai, mert megunja a padot, aztán a balhé miatt hátha leszarják, hogy mennyit hoz és elengedik egy 60-asért.
Reménykedek, hogy valahogy a tavasszal kiveri a biztositékot a kolumbiai, mert megunja a padot, aztán a balhé miatt hátha leszarják, hogy mennyit hoz és elengedik egy 60-asért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annak a csapatnak is inkább gyorsulnia kellene, James-el meg...PSG igazán áldozhatna egy komolyabb összeget érte.
Persze attól még vigyék csak
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Vitte is volna ugye az inter, csak ő nem akart menni...A PSG igazán áldozhatna egy komolyabb összeget érte. Más csapatnál nem látom, hogy reális lenne a leigazolása.Ahogy vki emlitette a Seria A valo neki.
A pool meg nyilván nem fogja eladni Coutinhot, miért tennék? Pénz nem kell nekik, most térnek vissza angy csapatok közé, miért adnák el kb a legjobbjukat?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lep meg az ilyen hir, az sem veletlen, h James meg egy gyenge csapat ellen sem kezdo. Zizou is a gyors focit szereti, mar tavaly amikor atvette csapatot erzetem, h James lesz ennek az aldozata...es azt is tovabbra is tartom, h a PL-ben nem valna be egyik top csapatnal sem.palesz77 írta:Az a kerdes fel se merul senkiben, hogy ez a Poolnak miert is lenne jo? Sok mozgast igenylo, gyors focit jatszanak, ahol az egyeni kvalitasoknak is fontos szerepe van. James lehet, hogy jol passzol es lo, de szerintem baromira nem illene ebbe a Klopp fele tamadogepezetbe.. Inkabb kernek csak penzt a helyukben, hogy normalisan lehessen potolni a brazilt, de Jamest tuti nem.
Ahogy vki emlitette a Seria A valo neki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
De igen.rashidm írta:Ez a Llorrente gyerek nem vkp-s?El Unico írta: Ahova igazolni lehetne, az a középpálya, azon belül is a VKP poszt.
Dehogynem.Ladislao írta:Egyébként is mikor volt az utolsó játékoscsere komolyabb játékosoknál? Ezek sosem jönnek be.
Eto'o + 40 millió = Ibra.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez a Llorrente gyerek nem vkp-s?El Unico írta: Ahova igazolni lehetne, az a középpálya, azon belül is a VKP poszt.
James meg a sebesség sem fér meg egy mondatban. Sajnos szerintem az egyik leglassabb a posztján, de nem is az a baj hogy nem fut 35 km/-hval hanem hogy semmi dinamika nincs az emberben. Klopp focijában meg kell.palesz77 írta:Az a kerdes fel se merul senkiben, hogy ez a Poolnak miert is lenne jo? Sok mozgast igenylo, gyors focit jatszanak, ahol az egyeni kvalitasoknak is fontos szerepe van. James lehet, hogy jol passzol es lo, de szerintem baromira nem illene ebbe a Klopp fele tamadogepezetbe.. Inkabb kernek csak penzt a helyukben, hogy normalisan lehessen potolni a brazilt, de Jamest tuti nem.
Én ezért sírnám el magam ha elengednénk Kovacicot (remélem ilyen csak akkor lesz ha kiöregszik) mert kb az egyik legdinamikusabb játékos jelenleg, és olyan ritmusváltásokra képes hogy mosolyra áll a szám ha meglátom.
James olasz vagy francia ligában lenne nagy sztár szerintem.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Sebessége miatt sem biztos, hogy James a tökéletes focista egy gyors angol csapatnak. Egyébként én kedvelem Iscot, de ő úgy néz ki meg fog maradni a tipikus technikás, de valami hiányzik belőle spanyolnak (főleg a direktség, hatékonyság). Ez az amivel több Coutinho és ez bőven elég. Én simán cserélném Jamesra és így Iscot sem sajnálnám eladni, ez a létszámtöbblet a támadó középpályán úgysem maradhat.
Egyébként meg valóban játékoscsere ilyen szinten kb. az Eto-Ibra volt utoljára, meg amúgy is esélytelennek tűnik.
Egyébként meg valóban játékoscsere ilyen szinten kb. az Eto-Ibra volt utoljára, meg amúgy is esélytelennek tűnik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR és Bale alap, egyik ezért másik azért, akit ki lehetne tenni a kezdőből az Benzema, de ott van Morata aki azért valamit elkezdett letenni az asztalra. Lassan a leggólerősebb játékosunk lesz, minimális játékidővel.
Ahova igazolni lehetne, az a középpálya, azon belül is a VKP poszt. Támadni tudó játékosból már itt van bőven elég, csereberélni mert felesleges, James és Isco is javuló tendenciát mutat, hozzáállásban is és teljesítményben is. És akkor még ott van Vazquez és Asensio is.
Transzferban pedig a fejünk fölött.
Ahova igazolni lehetne, az a középpálya, azon belül is a VKP poszt. Támadni tudó játékosból már itt van bőven elég, csereberélni mert felesleges, James és Isco is javuló tendenciát mutat, hozzáállásban is és teljesítményben is. És akkor még ott van Vazquez és Asensio is.
Transzferban pedig a fejünk fölött.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az a kerdes fel se merul senkiben, hogy ez a Poolnak miert is lenne jo? Sok mozgast igenylo, gyors focit jatszanak, ahol az egyeni kvalitasoknak is fontos szerepe van. James lehet, hogy jol passzol es lo, de szerintem baromira nem illene ebbe a Klopp fele tamadogepezetbe.. Inkabb kernek csak penzt a helyukben, hogy normalisan lehessen potolni a brazilt, de Jamest tuti nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Naaa....sokkal nagyobb területet játszik be...gyorsabb. direktebb.BBeno írta:coutinho ugyanazt hozná le mint a mostani isco. teljesen felesleges vétel / csere lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
hát, ha papíron nem is, de gyakorlatilag egy pénz+ csere történt a gameiro - vietto biznisznél. de igen igazából ezek a csereberék rég nem élnek már. sokkal inkább a pénz beszél.
Hol lehet aláírni? Bomba üzlet. De nem ránk vall így esély sincs rá. Egyébként is mikor volt az utolsó játékoscsere komolyabb játékosoknál? Ezek sosem jönnek be.Philippe Coutinho James Rodriguezért?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco hetek óta jól játszik, megbízható. Nem sírt eddig a helyzete miatt, mint mondjuk James, fizetése alap, és sok hetes jegelés után is rendesen küzd a pályán.
Mi értelme lenne eladni, lecserélni?
Mi értelme lenne eladni, lecserélni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha igaz, hogy csak a spurs az érdeklődő iscoért akkor soha az életben nem kapunk érte 60-at
Coutinho jobb játékos, a szélen is tud játszani illetve Isconak 5 év alatt nem volt annyi jó meccse mint tavaly a brazilnak.
De Jamest felesleges lenne odaadni érte. Én Iscot adnám el és Asensiot építeném fel, mert Coutinho szintű vagy sokkal jobb játékos lehet belőle ilyen idős korára. Iscot télen eladnám 60 körüli pénzért és jelenleg nem is pótolnám...illetve egy Kroos/Casemiro cserére befektetnék.
Isco és Jamesből itt már nem lesz meghatározó focista. Viszont James képes gólokra, gólpasszokra ami sokkal fontosabb csereként, mint Isco meddő mezőnymágiája és tényleg a prioritás az eladásában pedig, hogy Asensio egészségesebb játékperchez juthatna.
De Jamest felesleges lenne odaadni érte. Én Iscot adnám el és Asensiot építeném fel, mert Coutinho szintű vagy sokkal jobb játékos lehet belőle ilyen idős korára. Iscot télen eladnám 60 körüli pénzért és jelenleg nem is pótolnám...illetve egy Kroos/Casemiro cserére befektetnék.
Isco és Jamesből itt már nem lesz meghatározó focista. Viszont James képes gólokra, gólpasszokra ami sokkal fontosabb csereként, mint Isco meddő mezőnymágiája és tényleg a prioritás az eladásában pedig, hogy Asensio egészségesebb játékperchez juthatna.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Elvileg a Coutinho ügy eleve egy Jameses csere lenne, s vele egy szerkezetváltás is lemenne. Elvileg ZZ kezdeményezte...de az is lehet, hogy a hülyeangolok, angolhülyék agyszüleménye.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."