Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
egy törés nem azon, de olyan meccseken játszatta amiken totál felesleges volt a jelenléte, csak rizikót vállalt vele. bejött. leganes ellen minek kellett játszania? james-isco-kova nem tudta volna lehozni azt az irtó nagy ostromot amit a leganes mutatott?
Hát pihenhetett volna akármennyit, egy ilyen törés nem azon múlik.BBeno írta:szerencsére zidane egyáltalán nem pihentette kroost
totál adom hogy folyamatosan esnek ki a legfontosabb embereink. legfontosabb meccsekre. szerencsére zidane egyáltalán nem pihentette kroost. biztos kár lett volna a németnek egy kis pihenő... most főzhetünk abból ami maradt. ennek annyi.
Na most nagyon beszoptuk...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Azért Atleti ellen még nagyon nehéz lesz. Modric ki tudja milyen állapotban lesz (reméljük nem sérül vissza), Case talán felépül - mi van, ha nem... és akkor Isco.
Ideális esetben Isco-Case-Modric lesz. Egyébként pedig Kovának is kisebb sérülése volt a Leganes után..
Ideális esetben Isco-Case-Modric lesz. Egyébként pedig Kovának is kisebb sérülése volt a Leganes után..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ez valami részleges törés lehet azért nem tűnt fel.BBeno írta:akinek volt már ilyen törése az mondja, hogy végig lehet így egy meccset játszani hogy fel sem tűnik? mert egyértelműen nem tűnt fel neki hiszen még németbe is elutazott utána.
megmagyarázhatatlan
Nehezen tudom elképzelni hogy eltört a lábközépcsontja és ő még utána boldogan posztolgatott.
De nemtudom hogy ezeket az infókat miként adagolják a sajtónak..lehet már meccs után tudni lehetett hogy gáz van mivel bedagadt stb csak nem akarták leközölni.
Reméljük csak részleges törés és azért ilyen késői a hír plusz ugye a röntgen is nehezen mutatja ki ezért sem lehettek biztsak a dokik.
másfél hónap biztos lesz a kihagyás.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
nem gondolom, h ez a helyes hozzáállás, hogy "xy megmutathatja". csapatként kellene végezni ezt az egészet. egy az egyben úgysem lehet pótolni - jelen helyzetben - kroost. gondolok itt arra, hogy azt amit ő végez és ahogy a pályán azt ő csinálja, bárki kerül a helyére, nem feltétlen ugyanazokkal a taktikai elemekkel lesz kiküldve.Tádám írta:Most aztán Isco megmutathatja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco hetek óta mutatja, nem aggódom.
A töréshez;
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... tada_1.jpg
Itt van neki a törése elvileg, ezzel vígan tudott játszani.
A töréshez;
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... tada_1.jpg
Itt van neki a törése elvileg, ezzel vígan tudott játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy ja... Isco, James, Kova. Fel van adva a lecke. Aki itt megbukik, mehet amerre lát.
Amúgy meg...
Meccs előtt...
Amúgy meg...
Meccs előtt...
Remy írta:Kroos helyett mondjuk Jamest vagy Asensiot vagy Lucast beraktam volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Casemiro-Kovacic-Modric kell atleti ellen...reméljük a brazil rendben lesz addig, bár zidane szavai alapján talán oké leszTádám írta:Most aztán Isco megmutathatja.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Most aztán Isco megmutathatja.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
akinek volt már ilyen törése az mondja, hogy végig lehet így egy meccset játszani hogy fel sem tűnik? mert egyértelműen nem tűnt fel neki hiszen még németbe is elutazott utána.
megmagyarázhatatlan
megmagyarázhatatlan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, a rm.com átverős kedvében van.BBeno írta:BRÉKING! Toni Kroos lábközépcsontjában törés van, amit a Leganes ellen "szedett" össze. 2-3 hónap kihagyás vár rá az első hírek szerint!
2-3 hónap kihagyás úgy, hogy semmi jele nem volt a meccsen és utána? röhögve posztolt képet a repülőútról. mi ez valami átverés?
ennek az évnek is annyi. gg. ennyit a bajnokságról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
BRÉKING! Toni Kroos lábközépcsontjában törés van, amit a Leganes ellen "szedett" össze. 2-3 hónap kihagyás vár rá az első hírek szerint!
2-3 hónap kihagyás úgy, hogy semmi jele nem volt a meccsen és utána? röhögve posztolt képet a repülőútról. mi ez valami átverés?
ennek az évnek is annyi. gg. ennyit a bajnokságról.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Te biztosan nemmert a 3 fiatal spanyol közül jó szívvel senkit sem zavarnánk el sztem...
Lucast mindenképp megtartanám lendülert hoz ha beáll, Moratat adni kellett volna azért a hetvenért. Asensioval még várnék, csak hogy naggyából ugyan az a tipus Isco is meg Hamesz is. Na most ebből a kettőből Iscot még mindig marasztalnám. Mintha mondom HA kezdene kicsit feljavulni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a tökéletes csere emberek is lehetnek a jollyjókerek a nagy meccseken.Chris írta:...
én se úgy gondoltam, hogy most lekéne cserélni a BBC-t rájuk. Csak adni néhanap pár meccset nekik is. kezdőként. (Morata nem opció a kezdőre )
LV szerintem aki többet érdemelne, mint 10-20 perc meccs végén. Ezért is szeretném látni, hogy ZZ-nek van töke például CR2021-t néha padra tenni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Moratán szerintem azért látjuk, hogy nem igen lesz ő itt kezdő. Ami nem is baj. Lucas amikor párszor kezdő volt ő is beleszürkült a mezőnybe. Jó képességű játékos, de meglepne, ha itt állandó kezdő lenne. Nincs meg benne az az extra ami egy Realba kell hosszú távon szerintem. Asensiot meglátjuk, ő még nagyon fiatal.A hozzáállásuk alapján simán megtehetik még.
Carvajalról a visszatérése után az első pár meccse után láthattuk, hogy már az egyik legjobb a posztján, Marcelo, Higuaín (csak azért írom őket, mert ők igazán fiatalon jöttek) 22-23 éves elértek egy komoly szintet. De aki 25 előtt nem tud hosszú távon bizonyítani, ott már nem biztos, hogy jön az áttörés. Tudom, hogy nem ugyanez volt a helyzet (sérülés, mentalitás), de Jesé is megragadt. Mellesleg szerintem Morata a Juvéban komolyan fejlődött, meglepne, ha még olyan sok lenne benne.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez a baj, előre csak akkor szabadna igazolni, ha a BBC-ből valaki távozik
mert a 3 fiatal spanyol közül jó szívvel senkit sem zavarnánk el sztem...
középpályán lenne hely Casemiro helyett pl egy új kezdőnek
mert a 3 fiatal spanyol közül jó szívvel senkit sem zavarnánk el sztem...
középpályán lenne hely Casemiro helyett pl egy új kezdőnek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dybala köröket ver rá.vagy a Juvéba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Zizou maga donthetett volna Jamesrol, akkor mar nem lenne. CRnek es Pereznek koszonheti, h meg itt van.CS0ki írta: Vitte is volna ugye az inter, csak ő nem akart menni
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK