Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Luka és Kova is eljön a válogatottól. jönnek haza.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Áthozom ide, eredetileg rossz helyre írtam be.
Igen, de szerintem nagy edzői felelőtlenség ez...Kovacic tuti hogy nem 100%-os...TheBull6 írta:1-1 félidőt tolnak "csak" végül ahogy látom. Csak Luka mester meg ne sérüljön.Veidt írta:A horvát szövetségi kapitány elmondta hogy Modric valamennyit biztosan játszani fog ma este. Kovacic nem edzett a többiekkel hétfőn, kedden és szerdán, azóta könnyített és rövidített munkát végez.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Cristiano shirt sales are worth 40% of total Real Madrid shirt sales. James Rodriguez is the club's second most profitable player with shirt sales. (MARCA)
tudom hogy roncirol volt szo a sajat topicjaban. csak kiegesziteskeppen irtam hozza jamest is.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én azt gondolom, h amennyiben nem lesz szerkezeti váltás és marad a 4-3-3 akkor a Modric-Kova-Isco hármas is képes lehozni a nehéz meccseket, már amennyiben a két fiatalabb azt a szintet hozzák amit mostanság. De így meg nem nagyon marad padon akit be lehetne tenni.
Asensio esetleg, James... Nemtudom.
Én egyelőre nem aggódom, hitelre amugy sem szokásom az aggodalom sem a csapat temetés.
Meglátjuk az Atletico utan mar okosabbak leszunk. Es 3ponttal gazdagabbak
Asensio esetleg, James... Nemtudom.
Én egyelőre nem aggódom, hitelre amugy sem szokásom az aggodalom sem a csapat temetés.
Meglátjuk az Atletico utan mar okosabbak leszunk. Es 3ponttal gazdagabbak
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Valószinüleg a klinikán is utánanéztek és nem hiszem hogy googlen. Sanitas ide vagy oda.6 hét vagy 3 hónap. Nem azzal kell most senkinek sem foglalkozni, hogy vajon miért is történt, hanem hogy hogyan kell orvosolni a sérülést és a hiányát. Ha Casemiro is csak jövőre lesz bevethető, akkor mondhatni, hogy elég szépen bevettük.
Reménykedni lehet, hogy az Isco-Kova-Modric hármas képes lesz lehozni egy olyan szintet, amivel jól jövünk ki a közeljövőben ránk váró kemény meccsekből.
Reménykedni lehet, hogy az Isco-Kova-Modric hármas képes lesz lehozni egy olyan szintet, amivel jól jövünk ki a közeljövőben ránk váró kemény meccsekből.
utanaolvastam. (jonehez volt elso talalat beadta) ez siman lehet faradasos tores is. ilyenkor a felepules tovabb tart a megszokottnal.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En ugy tudom, hogy az ilyesfajta serulesek tulterheles eseten jelentkezhetnek, apro repedesek keletkeznek a csonton ami vegul egy rossz mozdulat vagy hirtelen erokifejtesnel eltorik. Nem vagyok orvos de nekem ez remlik.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ez megy évek óta, kulcsjátékosok esnek ki hetekre, hónapokra, ráadásul egyszerre többen! Tényleg ember legyen a talpán, aki ennyi sérüléssel egy épkézláb taktikát, elképzelést rá tud erőltetni egy csapatra, amikor a kulcsjátékosok -folyamatosan- nem állnak a rendelkezésére. És nem változik semmi. Igaz ilyen szinten nem követem a többi nagy csapat dolgait, de másoknál is ennyi a sérülés, vagy csak nálunk??
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mi köze ehhez Zidanenak???BBeno írta:egy törés nem azon, de olyan meccseken játszatta amiken totál felesleges volt a jelenléte, csak rizikót vállalt vele. bejött. leganes ellen minek kellett játszania? james-isco-kova nem tudta volna lehozni azt az irtó nagy ostromot amit a leganes mutatott?
Ez akár edzésen is eltörhetett volna pont így, teszem fel a válogatottnál.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
BRÉKING! Toni Kroos lábközépcsontjában törés van, amit a Leganes ellen "szedett" össze. 2-3 hónap kihagyás vár rá az első hírek szerint!
Hát ez zseniális!
Két lábtörés 2 hónapon belül.
Ppppfffúúúú most nagyon ideges vagyok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Évek óta mondogatom...Rájöttem amúgy, hogy mi a bajod neked. Keci féltékeny vagy emberekre, amiért ott vannak ahol, te meg a monitor mögött, az fm előtt és azt hiszed, hogy jobban csinálnád.
Amúgy Isco beállításától nem félek, mostanában harap, Case meg reméljük birni fogja. Kova meg ne idegeskedje el mer akkor könnyen kiállithatják, mint a multkor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Kovacicot kezdetném a nehéz meccseken.
Amúgy Kroosról annyit, hogy ő maga vállalta hogy tolja minél több meccsen.
Amúgy Kroosról annyit, hogy ő maga vállalta hogy tolja minél több meccsen.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos.BBeno írta:sőt. kevesebbet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sőt. kevesebbet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen logika alapján, évi 10-15 meccset kéne játszania.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha bármelyik másik meccsen lerúgják az nem érdekel. mint ahogy case sérülését sem kentem zidane-ra. de egy oylan meccsen ahol teljesen logikátlan döntés volt a szerepeltetése ott már azért ba..a a csőröm zidane döntése. az ilyen döntések után jött "balesetek" nagyon idegesítőek mert oltári nagy butaság volt.
de szerintem itt 100ból 99en úgylátjuk hogy kroos nem volt eleget pihentetve zidane által. mégegyszer elmondom a sérülés benne van a játékban de különösen idegesítő ha egy olyan meccsen történik ahol nem is kellett volna pályán lennie.
a második fele meg nokomment.
de szerintem itt 100ból 99en úgylátjuk hogy kroos nem volt eleget pihentetve zidane által. mégegyszer elmondom a sérülés benne van a játékban de különösen idegesítő ha egy olyan meccsen történik ahol nem is kellett volna pályán lennie.
a második fele meg nokomment.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másképpen fogalmazok, hogy megértsd te is. Ha bármelyik meccsen lerúgják akár az első percben, akkor is belekötsz Zidane-ba.BBeno írta:miért kellett volna beállnia a leganes ellen 2-0-nál? beáll csereként modric-lucas és asensio. james-kova-bale le.És ha kihagyta volna ez előtte lévő két meccset itt csereként áll be és mégis megsérül? Akkor milyen indokot találsz Zidane szidására?
Rájöttem amúgy, hogy mi a bajod neked. Keci féltékeny vagy emberekre, amiért ott vannak ahol, te meg a monitor mögött, az fm előtt és azt hiszed, hogy jobban csinálnád.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miért kellett volna beállnia a leganes ellen 2-0-nál? beáll csereként modric-lucas és asensio. james-kova-bale le. főleg hogy előtte a legia ellen lenyomta a 90 percet így semmi sem indokolta volna a beállását egy megnyert meccsen.És ha kihagyta volna ez előtte lévő két meccset itt csereként áll be és mégis megsérül? Akkor milyen indokot találsz Zidane szidására?
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Mostanában egyébként ilyen ramaty támadószekcióval nem is lett volna indokolt pihentetni, hogy még a középpálya is szétessen. A kupában nem értettem a kezdetését, meg párszor 1-1 félidőre lekaphatta volna Zidane.
Talán a Modric-Kovacic-Casemiro hármassal elleszünk ott a nagy meccseken, nem rossz az sem. Ha Modric le nem sérül megint... Nézzük a pozitív oldalát legalább végre szegény Kroos is pihenhet kicsit, lehet egy jó térdszalag szakadást került így el.
Talán a Modric-Kovacic-Casemiro hármassal elleszünk ott a nagy meccseken, nem rossz az sem. Ha Modric le nem sérül megint... Nézzük a pozitív oldalát legalább végre szegény Kroos is pihenhet kicsit, lehet egy jó térdszalag szakadást került így el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ha kihagyta volna ez előtte lévő két meccset itt csereként áll be és mégis megsérül? Akkor milyen indokot találsz Zidane szidására?BBeno írta:egy törés nem azon, de olyan meccseken játszatta amiken totál felesleges volt a jelenléte, csak rizikót vállalt vele. bejött. leganes ellen minek kellett játszania? james-isco-kova nem tudta volna lehozni azt az irtó nagy ostromot amit a leganes mutatott?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema