Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 20:33

Adott egy nagyon mely keret, apróbb hibákkal. A pontok jönnek, a gólok is igy vagy úgy.
Az Eibar, Villareal és Las Palmas elleni pontvesztésből szerintem legalább 2 elkerülhető lett volna. Ez 4 pont, az nagyon sok a végelszámolásnál. Én egyébként nem temetem a csapatot, úgy rémlik, hogy amikor Ancelotti második évében ősszel teljesen hitehagyottan, reménytelenül kapott ki a csapat az Atma ellen, utána jött a rekordszéria.
Az, hogy nem tökéletes a játék, azzal sincs szerintem jelenleg nagy probléma. Ami igazán nem tetszik, az a dekoncentráltság, lazáskodás. És hogy 3-4 ilyen elfuserált meccs után is képesek ugyanabba a hibába belefutni. Ez az ami szerintem Zidanenak is nagy fejtörést okoz, ez a nyilatkozataiból is kitűnik. Nem lehet könnyű, ezeket talán most tapasztalja először.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 6., vasárnap 17:59

Csak a sérülések kerüljék el a csapatot s gond nem lesz.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 15:08

Chris írta:
Nem lehet hogy ez az alacsonyabb ritmus szándékos?? Hosszútávra tervezett??
Ha leenged a csapat, nincs arra garancia, hogy tavasszal majd csúcsformába kerülnek. Túl sok dologtól függ ez, hogy ennyire tudatosan lehessen ezt irányítani. CR szenvedése pl. biztos nem tudatos. Visszavenni egyébként is úgy lehetne, hogy 2-3 gyors gól után lehozza a kulcsembereket, visszaáll. De itt nem erről van szó általában, hanem ötlettelenségről, formán kívüliségről. Vagy a Varsó elleni dolog - lehetett volna tartani a 2 gólos előnyt, senki nem kövezte volna meg őket, de egyszerűen szétcsúszott a csapat. Ez a tavalyi csapatra nem volt jellemző, a stabilitás megvolt végig.
Én egyébként reménykedek, hogy a következő nagy meccseken tök mást látunk. Kiélezett szituációkban eddig nagyon jó volt a Zidane-csapat, bízom bennük.

Arra van garancia hogy ha most csúcson pörögsz akkor tavasszal is úgy fogsz majd?

Adott egy nagyon mely keret, apróbb hibákkal. A pontok jönnek, a gólok is igy vagy úgy.
Majd az Atma, Barca, Dortmund hármas utan lehet talan nagyobb következtetéseket levonni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 6., vasárnap 14:55

Én egyébként reménykedek, hogy a következő nagy meccseken tök mást látunk. Kiélezett szituációkban eddig nagyon jó volt a Zidane-csapat, bízom bennük.
Pont ez jutott nekem is eszembe a meccsen, hogy lehet ezt a brigádot egy igazán nagy meccs megnyerése rázná fel igazán. Úgy látszik nem elég nagy kihívás nekik kitömni egy Leganést vagy Eibart.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 6., vasárnap 14:42

Ha leenged a csapat, nincs arra garancia, hogy tavasszal majd csúcsformába kerülnek. Túl sok dologtól függ ez, hogy ennyire tudatosan lehessen ezt irányítani. CR szenvedése pl. biztos nem tudatos. Visszavenni egyébként is úgy lehetne, hogy 2-3 gyors gól után lehozza a kulcsembereket, visszaáll. De itt nem erről van szó általában, hanem ötlettelenségről, formán kívüliségről. Vagy a Varsó elleni dolog - lehetett volna tartani a 2 gólos előnyt, senki nem kövezte volna meg őket, de egyszerűen szétcsúszott a csapat. Ez a tavalyi csapatra nem volt jellemző, a stabilitás megvolt végig.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 6., vasárnap 13:55

A játék szar volt.
De azért várjunk még egy picit.
A rangadók alatt, után okosabbak leszünk.
Másrészt pedig amikor Zidane átvette a csapatot, utána pláne hazai pályán sorra csak gáláink voltak, főleg egy félidős gálák.
Na várjuk meg a rangadókat.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 5., szombat 22:35

Alapból sok a beívelés. Sokszor megfigyelhető, hogy a középen beinduló támadó helyett a kp-saink inkább választanak egy biztos oldalpasszt. A minap szóbahozott Özil és Guti esetén gondolkodtam el rajta, hogy ami igazán hiányzik a csapatból az egy keypasser.
Nem a keypasser személye hiányzik, hanem a taktikánk mellőzi a kibontakozásukat. Modric és Kroos személyében a jelenlegi helyzeteket figyelembe véve nem hinném, hogy találnánk alkalmasabb embereket erre a célra. Még sincsenek kihasználva ezen képességeik maximálisan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 4., péntek 16:51

donor írta:Persze a mozgás is kevesebb, de rendre megfigyeltem, hogy CR beindul a védők mőgé, nem kapja, majd megismétlődik még 2szer, aztán beleszarik és visszalép labdáért amit jól belevág 40rôl a védőkbe.
+1 perc míg visszasétál lesről egy elszalasztott indítás után.

A keypasser most is meg van. Modric és Kroos és idesorolnám Marcit, Iscot és L.Vazquezt is. A támadóink sokkal statikusabbak. Cé se mozog annyit és olyan jól be. Bale is ritkán használja ki az induló sebességét...Benzema is kíméli magát. Egyedül Morata aki sokszor vágtat be a védők közé. De ezt ő leginkább, ahogy már sokan említették, csereként beállva tudja kamatoztatni.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 4., péntek 16:28

Így van, de a jelleméből adódóan ritkán vállal be kockázatos kiugratásokat.
De nem is azért van ott főként. Hanem hogy mindig megjátszható legyen. Senki a világon nem helyezkedik úgy mint ő.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 4., péntek 11:01

"Szerintem meg Kroos pl odateszi bárhová, bárkinek"

Így van, de a jelleméből adódóan ritkán vállal be kockázatos kiugratásokat. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben a forintos labdák Marcelotól érkeztek.

Modric is jó lenne ebben, de a labda kihozatalok után ő is inkább választ egy biztos passzt, mint hogy azt lesse, hogy bemozog e valaki 2 megvert kpssal a nyakán. Persze a mozgás is kevesebb, de rendre megfigyeltem, hogy CR beindul a védők mőgé, nem kapja, majd megismétlődik még 2szer, aztán beleszarik és visszalép labdáért amit jól belevág 40rôl a védőkbe.

Alap vetően a koncepcióval van a probléma. Hiányoznak azok a tudatos mozgások, átadások, indítások, amikkel még lehetne verni a védelmeket. Mint annó a Barca: adogattak, tötymörögtek, míg végül valaki beindult, Xavi, Iniesta vág Messi még szinte vakon közé oda abogyót, mert tudták, hogy oda fog érkezni a társ. Mint a Guti topikba berakott videó nagy részében. A passz pillanatában csak egy vaktában előre rúgott labdának tűnő indítás a tökéletes kulcspasszá válik. Ezeket hiányolom.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. november 4., péntek 9:08

Pipita írta: amúgy az idézett rész az tőlem származik, a spanyol cím dögunalom volt :mrgreen:
Ebbe beletrafáltam. :lol: Nem neked akartam beszólni, de a lényeg, hogy túl van ez a döntetlen dramatizálva.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 4., péntek 8:25

Hát ha csak ezt fogjuk csinálni az atma ellen (mármint a beíveléseket), akkor szerintem taktikailag megesznek minket reggelire.

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2016. november 4., péntek 8:23

Érdekes, hogy az ívelésekhez csak akkor nyúl ekkora mennyiségben a csapat, ha valami bibi van. Amíg mentünk kettővel, szépen, türelmesen adogattak a srácok, voltak igazán szép labdajáratások.
Csak aztán ha az eredmény nem úgy alakul, jön a kapkodás, stb.[/quote]
Alapból sok a beívelés. Sokszor megfigyelhető, hogy a középen beinduló támadó helyett a kp-saink inkább választanak egy biztos oldalpasszt. A minap szóbahozott Özil és Guti esetén gondolkodtam el rajta, hogy ami igazán hiányzik a csapatból az egy keypasser.[/quote]
Modric?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 4., péntek 8:18

Szerintem meg Kroos pl odateszi bárhová, bárkinek. A beindulás kevesebb, Ronaldo abszolút visszavett ebből, mivel már nem igazán tudja lefutni a védőket, és Bale is inkább a beadásokra érkezik már.
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 4., péntek 7:20

ericco írta:
___Samy___ írta:Az elképzelés nem rossz, hogy benne legyenek a beadasok is az alaptaktikaba, mert hülye lenne, ha nem használná ki azt, hogy a BBC ebben az aspketusban erős. Viszont az már beteges, hogy minden helyzetből ezt akarjuk kicsikarni, miközben labdabiztos, remek középpályásaink és szelsohatvedeink vannak.
Érdekes, hogy az ívelésekhez csak akkor nyúl ekkora mennyiségben a csapat, ha valami bibi van. Amíg mentünk kettővel, szépen, türelmesen adogattak a srácok, voltak igazán szép labdajáratások.
Csak aztán ha az eredmény nem úgy alakul, jön a kapkodás, stb.
Alapból sok a beívelés. Sokszor megfigyelhető, hogy a középen beinduló támadó helyett a kp-saink inkább választanak egy biztos oldalpasszt. A minap szóbahozott Özil és Guti esetén gondolkodtam el rajta, hogy ami igazán hiányzik a csapatból az egy keypasser.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 3., csütörtök 23:02

Most így hirtelen azt mondanám, hogy Zidane nagy bratyi lett, és azt gondolják, hogy megtehetik ezt következmények nélkül, mert úgyse bassza le őket. Itt is fejlődnie kell ZZ-nek, mert ez már tényleg túl sokszor fordult elő rövid ido alatt.

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 3., csütörtök 22:12

Hányadik meccs amikor ez a fajta mentalitás érvényesült? Itt szerintem kifejezetten Zidane a hibás. A kiélezettebb idegenbeli meccseken érdekes módon pörgött a csapat (Dortmund ellen és a bajnokságban is), de ahogy jön egy hazai bajnoki vagy most egy könnyűnek hitt Legia azt hiszik, hogy nem kell semmit csinálni. Szerencséje volt a Varsónak is, hogy 4-ből három távoli lövésük becsúszott, 10-ből 1-szer ha lehozhatták ezt döntetlenre, még így a lazázás mellett is. De akkor sem tetszik, ebből így is elég pontvesztés, bőven elkerülhető döntetlen lett. Motivációs problémák vannak. Mi a franc folyik ilyenkor az öltözőben vagy Zidane fejében, hányszor játsszák még ezt el idén?

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 3., csütörtök 20:29

Nekem sem az eredménnyel van a bajom. Nem lehet minden meccset megnyerni, nem is kell. Viszont a mutatott játék igenis aggaszt. Már sokadszorra fordul elő a szezonban ez a nulla intenzitás és még csak 2 hónapja megy az idény.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. november 3., csütörtök 20:24

Szerintem nem volt ez pofára esés és nem kell ebből sokat levonni.Nem ez alapján kell a csapatot megítélni.

Viszont szánalmas volt az ahogy ilyen szinten lötyögni kezdtek. Lenézték a varsót, amelyik valóban nem nagy eresztés, de még fél gőzzel is simán vertük volna őket. Fél gőz sem volt a második félidőben.

Ellazsálták pofátlanul, amit megtehetnek, mivel egy túlfizetett sztárok. Minden nagycsapatnak vannak ilyen jellegű gondjai/meccsei, de nincs kétségem felőle, hogy egy nagyobb meccsen újra bele adnak majd mindent.

Pofátlanság volt ez tegnap, ez az egyetlen gond.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 19:34

Pipita írta:Négy meccsen négy darab gólt tudtak lőni, mind a négyet nekünk. A Dortmund is és a Sporting is kihúzta kapott gól nélkül, 2-0 és 6-0; 4:16 már a gólkülönbségük, tegnap ilyenkor 1:13 volt. Pofozógépnek vannak ebben a csoportban, mégis mi vagyunk az egyetlen csapat aki nem tudta őket megverni. Persze nem dl össze a világ a döntetlennel, de azért elég nagy pofára esés ez.

amúgy az idézett rész az tőlem származik, a spanyol cím dögunalom volt :mrgreen:
De állítom hogy ellenünk játszottak csak 200%on es mindent beleadva az öt perc hírnévért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: