Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 18:46

Realista24 írta:Kit érdekel hogy Bayerneskent 10 eve top volt?
Az már csak egy apró kiegészítés volt, mert no1-nak soha nem volt nagy szám.
Realista24 írta:Mindenki jol járhat ezzel a döntéssel.
Persze, hogy jól jár. Nem is azt vitatom. Csak lehetett volna ennek más vége is. Mert igaz, hogy nem benne van a jövő, de hasznára lehetne a csapatnak.

Tegyük fel megint lecsúsznak a BL-ről. Ami nem lenne akkora meglepetés. Akkor jövőre megint elszórnak 200 millió fontot, mert senki nem akar majd hozzájuk menni. Mikor kis formálással sokkal jobb csapatuk lehetne. Mondjuk ez legyen az ő bajuk, mert én soha nem szimpatizáltam velük. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 10., csütörtök 18:21

Kit érdekel hogy Bayerneskent 10 eve top volt? Most évi nettó 9 millaba kerül es vannak nála jobb opciók hosszútávon.
Mindenki jol járhat ezzel a döntéssel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 18:16

palesz77 írta:Ki helyett kéne játszania szerinted? Hogy állna fel a középpálya? Carrick alapnak tűnik az eddigiek alapján, 5 meccsen játszott, 5-öt nyertek, és mindig jó volt, talán José is rájött már. Rajta és Pogbán kívül van egy hely, az vagy Mata, és Pogba hátrébb, vagy Herrera, és Pogba előrébb, Mata meg akár szélen. Megmondom őszintén nem tudom ki helyett kéne játszatnia, nálam Herrera alap lenne, az egyik legjobbjuk idén szerintem, még ha támadásban elég visszafogott is, Mata meg szintén bombaformában van.
Így, 4-2-3-1-ben nehéz kérdés. 4-3-3-nak kéne legyen az alapnak. Egy Pogba, Schweini, Herrera; Martial, Ibra, Mata/Rashford sor sokkal jobb lenne, mint ez a szenvedés ami most megy. Igaz, Carrick-kel javult a helyzet, mert legalább az eredmények jönnek (fogjuk rá), de 10ből 8 meccsen nézhetetlen a focijuk. Ez szerintem Mou hibája, mert erőlteti a 4-2-3-1-et, meg nekem Schweinsteiger mellőzése is érthetetlen.
numberone1 írta:Mondjuk ez is eleg barokkos tulzas, annyira azert o sem volt akkora szam.
Nem azt írtam, hogy annyira jó lett volna. Bár a top éveiben a legjobb k.pályások közt volt, sokat köszönhet neki a Bayern. Na de mindegy. Csak azt írtam, hogy nem volt kula az utolsó Bayernes éve sem és az az Unitedben is látszott rajta, hogy még így, korosabban sem felejtett el focizni, mert kitűnt a tehetsége a k.pályáról, mégha nem is játszott jól. Ez hülyén hangzik mondjuk, de így volt. Türelem kellett volna hozzá, meg támogatni kicsit. Mert sokat volt sérült, új csapat, új ország (ős Bayernes ként), de nem inkább dobták a 'csába.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 10., csütörtök 17:55

M1Ö írta: Nem volt kimagasló a Unitedben, mikor játszott, de minden mozdulatán látszott, hogy a kisujjában több foci van, mint a United keret 90%-nak. Alapból sérülésekkel küzködött, aztán jött egy hoszabb és szevasz. Mondjuk ebben van Gaal keze is elég rendesen benne van, mert ő kezdte, Mourinho meg befejezte. Nemhogy cserének, kulcsembernek kéne legyen azon a veretes k.pályán és akkor talán Pogba is jobban ki tudna bontakozni.
Mondjuk ez is eleg barokkos tulzas, annyira azert o sem volt akkora szam. Nem tartom sokra csak...sot en ugy gondoltam, h az angliai kalandja bukta lesz neki... nekem ezzel a sztorival annyi a bajom, h a nagy Mou meg ki sem probalta mar is ledobta a tarcsiba, h ezzel mi volt a celja dogoljek meg ha tudom.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 10., csütörtök 17:52

M1Ö írta:Nemhogy cserének, kulcsembernek kéne legyen azon a veretes k.pályán és akkor talán Pogba is jobban ki tudna bontakozni.
Ki helyett kéne játszania szerinted? Hogy állna fel a középpálya? Carrick alapnak tűnik az eddigiek alapján, 5 meccsen játszott, 5-öt nyertek, és mindig jó volt, talán José is rájött már. Rajta és Pogbán kívül van egy hely, az vagy Mata, és Pogba hátrébb, vagy Herrera, és Pogba előrébb, Mata meg akár szélen. Megmondom őszintén nem tudom ki helyett kéne játszatnia, nálam Herrera alap lenne, az egyik legjobbjuk idén szerintem, még ha támadásban elég visszafogott is, Mata meg szintén bombaformában van.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 17:43

KAG írta:Utolsó Bayernes évében is már amúgy ekkora kula volt, hogy egy ilyen KP-n, mint a MU sem fér el, de legalább fix csereként sem képes szerepelni?
Az utolsó Bayernes évében sem volt kula. Vagyis nálam a kula nem annál kezdődik. :D
Nem volt kimagasló a Unitedben, mikor játszott, de minden mozdulatán látszott, hogy a kisujjában több foci van, mint a United keret 90%-nak. Alapból sérülésekkel küzködött, aztán jött egy hoszabb és szevasz. Mondjuk ebben van Gaal keze is elég rendesen benne van, mert ő kezdte, Mourinho meg befejezte. Nemhogy cserének, kulcsembernek kéne legyen azon a veretes k.pályán és akkor talán Pogba is jobban ki tudna bontakozni.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 10., csütörtök 15:49

Pedro Leon egy baromkent viselkedett, semmi keresnivaloja nem volt a Real Madrid oltozojeben.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 10., csütörtök 15:34

KAG írta:Utolsó Bayernes évében is már amúgy ekkora kula volt, hogy egy ilyen KP-n, mint a MU sem fér el, de legalább fix csereként sem képes szerepelni?

Vagy csak Mou kitette, mint nálunk P Leónt? :lol:

Ne értéstek félre, Ő sem volt szint, de azért annál jobb volt, mint ahova száműzve lett.
Ez nem túl jó kérdés, szerintem te is tudod rá a választ, Mourinhot ismerve.
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 10., csütörtök 15:30

Realista24 írta: A szerződése végéig még 18 millió járna neki, ezt a köztes megoldást javasolják neki, illetve azt, hogy így azonnal aláírhat máshova, ingyen.
Win-win szagú üzlet, ha talál magának egy csapatot.
Ez világos. Gondoltam, hogy nem fizetnek neki többet, mint amennyi hátra van a szerződéséből. Csak elképzeltem a sok játékostemetőzést (és még finom voltam) a fórumokon...
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 10., csütörtök 15:28

Utolsó Bayernes évében is már amúgy ekkora kula volt, hogy egy ilyen KP-n, mint a MU sem fér el, de legalább fix csereként sem képes szerepelni?

Vagy csak Mou kitette, mint nálunk P Leónt? :lol:

Ne értéstek félre, Ő sem volt szint, de azért annál jobb volt, mint ahova száműzve lett.
ZIDANE

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. november 10., csütörtök 15:27

Nyárig hoznám :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 10., csütörtök 14:45

ericco írta:
Realista24 írta:Man United offer Bastian Schweinsteiger €11m to leave the club
Most elképzelem, hogy milyen cikkek születnének, ha a Real tenné meg uzgyanezt egy játékosával... :roll:
A szerződése végéig még 18 millió járna neki, ezt a köztes megoldást javasolják neki, illetve azt, hogy így azonnal aláírhat máshova, ingyen.
Win-win szagú üzlet, ha talál magának egy csapatot.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 10., csütörtök 14:38

Realista24 írta:Man United offer Bastian Schweinsteiger €11m to leave the club
Most elképzelem, hogy milyen cikkek születnének, ha a Real tenné meg uzgyanezt egy játékosával... :roll:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 10., csütörtök 14:21

Man United offer Bastian Schweinsteiger €11m to leave the club
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 8., kedd 13:45

Berti írta:Minek kéne egy Kondogbia, mikor ott van Kanté és Matic? Mikellel nem is számolok, mert nem igazán az a szint már. Inkább KK kéne oda, mint VKP.
Matic játszik CM-et lényegében, ráadásul egyszerre szoktak a pályán lenni,szóval simán elkellhet nekik a csere.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. november 8., kedd 13:20

Minek kéne egy Kondogbia, mikor ott van Kanté és Matic? Mikellel nem is számolok, mert nem igazán az a szint már. Inkább KK kéne oda, mint VKP.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 8., kedd 13:10

Nem hiszem hogy Conte olyan agyatlan sztarocskakat vinne mint Kondogbia. Ha o lenne a vilag legjobbja, akkor sem.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 8., kedd 12:50

Mondjuk a valogatottban sem balszelen van Coutinho, mert ott Neymar van. A kp 3. tagja es eddig ez bejon a valogatottnak es Coutinhonak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 8., kedd 12:46

pletykák szerint conte vagy kondogbiát vagy nzonzit vinné.

nzonzit írtam pár hónapja hogy bármikor elnézném casemiro tehermentesítésére. nagyon komplett játékos. szerintem.

ja és fabregas elvileg kölcsönbe elmenne. nem számol vele conte. nem illik bele a játékképbe.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 7., hétfő 20:34

sucre írta:coutinho középen? világi balfaszság lenne ott játszatni. Ő mindig is bal tkp volt . . .
Remy írta:...

Látod, mondtam :mrgreen:
ZIDANE

Vissza: