palesz77 írta:Ki helyett kéne játszania szerinted? Hogy állna fel a középpálya? Carrick alapnak tűnik az eddigiek alapján, 5 meccsen játszott, 5-öt nyertek, és mindig jó volt, talán José is rájött már. Rajta és Pogbán kívül van egy hely, az vagy Mata, és Pogba hátrébb, vagy Herrera, és Pogba előrébb, Mata meg akár szélen. Megmondom őszintén nem tudom ki helyett kéne játszatnia, nálam Herrera alap lenne, az egyik legjobbjuk idén szerintem, még ha támadásban elég visszafogott is, Mata meg szintén bombaformában van.
Így, 4-2-3-1-ben nehéz kérdés. 4-3-3-nak kéne legyen az alapnak. Egy Pogba, Schweini, Herrera; Martial, Ibra, Mata/Rashford sor sokkal jobb lenne, mint ez a szenvedés ami most megy. Igaz, Carrick-kel javult a helyzet, mert legalább az eredmények jönnek (fogjuk rá), de 10ből 8 meccsen nézhetetlen a focijuk. Ez szerintem Mou hibája, mert erőlteti a 4-2-3-1-et, meg nekem Schweinsteiger mellőzése is érthetetlen.
numberone1 írta:Mondjuk ez is eleg barokkos tulzas, annyira azert o sem volt akkora szam.
Nem azt írtam, hogy annyira jó lett volna. Bár a top éveiben a legjobb k.pályások közt volt, sokat köszönhet neki a Bayern. Na de mindegy. Csak azt írtam, hogy nem volt kula az utolsó Bayernes éve sem és az az Unitedben is látszott rajta, hogy még így, korosabban sem felejtett el focizni, mert kitűnt a tehetsége a k.pályáról, mégha nem is játszott jól. Ez hülyén hangzik mondjuk, de így volt. Türelem kellett volna hozzá, meg támogatni kicsit. Mert sokat volt sérült, új csapat, új ország (ős Bayernes ként), de nem inkább dobták a 'csába.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero