Kerlon írta:Müllert beoltották a san marinoiak. 9-es pont.
Remélem egyszer Müllert valaki a pályán is helyreteszi, és elveszti a hatalmas pofáját meg a felsőbbrendűségi érzését.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. november 14., hétfő 20:08
Kerlon írta:Müllert beoltották a san marinoiak. 9-es pont.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 14., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 14., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 7., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 7., hétfő 17:40
Az F1-ben megcsinálták. Ki tudja mit hoz a következő 5 év.Géci írta:A fő terv amúgy az a Lipcsénél, hogy 5 éven belül BL t nyer a csapat. Azért ezt egy kicsit erősnek találtam annak fényében, hogy nem egy csapat álmodik ilyenről úgy, hogy minden évben szinte bankot robbantanak. Ezt az álmukat kicsit erősnek tartom, de hogy jó úton járnak az tuti...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. november 7., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 7., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 7., hétfő 10:07
A böszmeség az, ahogyan reagálsz.BBeno írta:dehogy fogyott el a volkswagen pénze.... ez böszmeség.
egyszerűen ez szinte befagyasztották a kiadásokat a dízelbotrány miatt, következtében.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 7., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 7., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 7., hétfő 9:25
Tényleg dugig vannak pénzzel, igazából Németországban ez egy piaci rés úgymond, hogy pénzzel felduzzasztott csapat odaérjen a Bayern meg a Dortmund mögé/mellé stabil harmadiknak. A Wolfsburgnál is ilyen projekt indult, bajnokok is voltak, csak ott elfogyott a főszponzor pénze, itt nem fog. Szerintem már idén is meglehet a bl hely, aztán valszeg lerabolnak pár embert a bundásból, meg a lengyel/osztrák/skandináv/holland ligákból hoznak embereket. Timo Wernerre lehet majd figyelni, talán 10 év után megint kinevelnek egy tehetséges német csatárt.Géci írta:Lipcsében dolgozik egy ismerősöm és állítólag iszonyat pénzeket tolnak bele a csapatba. A klubnál az a terv, hogy meghatározó csapat legyen a BL ben 5 éven belül. A BL indulás szerintem meg is lesz. Kíváncsi vagyok hogy nyáron milyen igazolások lesznek a klubnál. Remélem, hogy Gulácsit nem cserélik le. Igazából nincs miért lecserélni...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 7., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. november 7., hétfő 8:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. november 6., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 6., vasárnap 16:20
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 5., szombat 20:55
Igen. Olvastam.Veidt írta:Amúgy múltkor találtam róluk egy nagyon fasza irományt, érdemes elolvasni.
https://fociologus.wordpress.com/2016/0 ... i-hattere/
(van 2. része is, de az már nem teljesen erről szól)
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. november 5., szombat 19:30
Inkább ígéretes, mint jó szerintem a megfelelő szó.MesQueUnClub írta:Beteg ez a csávó. de nagyon jo idén ez a Dortmund, örülök neki.Sierra írta:Aubameyang hirtelen atvette a vezetest a gollovolistan
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 5., szombat 19:25
Beteg ez a csávó. de nagyon jo idén ez a Dortmund, örülök neki.Sierra írta:Aubameyang hirtelen atvette a vezetest a gollovolistan
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 5., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 5., szombat 18:07
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem