kijöttünkrealistahuni írta:nagyon bennmaradtunk az öltözőben, ideje lenne kijönni, mi ez a játék?
Megy a meccs!
- Nojbee
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo the phenomenon, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Shearer, Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco mi labdákat ad te jó ég!!!!!!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
nagyon bennmaradtunk az öltözőben, ideje lenne kijönni, mi ez a játék?
Khedira....
mi a fészkes fenét akart mégis összehozni azzal?...
még szerencse, hogy Iker fogta az 1v1-et...
mi a fészkes fenét akart mégis összehozni azzal?...
még szerencse, hogy Iker fogta az 1v1-et...
-
Attól még góltól mentette meg a csapatot azzal a védéssel.Professore írta:...csak éppen a kirúgásai katasztrofálisak szegénynektsanyi10 írta:Azért most Casillas reflex befigyelt!
- mazsesz94
- Kedvenc játékosaid: S. Ramos, CR7, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
iker
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
...csak éppen a kirúgásai katasztrofálisak szegénynektsanyi10 írta:Azért most Casillas reflex befigyelt!
-
Azért most Casillas reflex befigyelt!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most látni igazán,hogy Bale mennyit tudna még dobni ezen a csapaton. Ez is nagyon kemény,jó lesz ez a szezon,jó lesz ez a játék,de egy Bale-t király lesz a csapatban tudni.
-
Áhh teljesen más a csapat mozgása...és nem bekkelünk ha vezetünk egy góllal Komolyra fordítva, én látok elég sok változást/előrelépést persze karácsony tájékán lesz értelme valamilyen következtetések levonásának, az előjelek minden esetre biztatóak. A középpályánk kulcsa idén az Isco+Modric duó lesz szerintem...ha összecsiszolódnak brutál jó lesz
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sokkal több dolgot látok a változás okai között,mint annyit,hogy Marcelo visszatért és dominálni próbálunk. vagyis: nem is értek egyet veled teljesen. A játékosok helyezkedése,mozgása,második hullám érkezésének szituációi,de még a bedobások megoldása is másképp zajlik,mivel másképp állnak fel hozzá a játékosok. Ebben a rendszerben CR,Modric,Isco,Marcelo és Benzema úgy fog élni,mint hal a vízben... talán még Özil is,de neki nincs meg a helye...Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.
A játékunkban meg csak a prioritás változott meg. Eddig nem törekedtünk a meccsek és a kp dominálására, most ez a cél, ennek ki is kell jönnie egy olyan csapat ellen, amelyik nem törekszik ezen célokra. Személy szerint én most nagyon örülnék egy olyan ellenfélnek, amelyik a labdakontrollra is törekszik, mert abból lehetne leszűrni, hányadán állunk. A játékunk képe a két csapat alapvető céljai közötti különbség miatt csalóka.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én Benyában azt szeretem, hogy hasznos a támadás felvezetésében is, és nem olyan mint Pipita volt, hogy csak megáll a védők között és hátha arra megy a labda... Az viszont, hogy a jobbos gyalázat ez biztos...Matt009 írta:Nagyon kell ide Bale meg egy jó formában lévő Carvajal is, mert amit ez a két jómadár jelenleg a jobboson leművel az gyalázat. De nekem még Benzema is szürke. Nagyon elnézegetnék egy Suarezt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
azért megadják ám a módját ennek a kupának elég jó hangulat lehet a stadionban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Valaki, mrnnyi az allaa es kik a golszerzok es hanyadik percben jar a meccs kszi
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Nem. Nem csak Marcelo és a középpályás dominálás miatt. Most meg is játsszuk a labdát, meg akarjuk tartani, és "feljátszani", nem csak előre vágni, azt lesz ami lesz.Matt009 írta:Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.Hihetetlen,mennyit fejlődött a játékunk Mourinho óta.
A játékunkban meg csak a prioritás változott meg. Eddig nem törekedtünk a meccsek és a kp dominálására, most ez a cél, ennek ki is kell jönnie egy olyan csapat ellen, amelyik nem törekszik ezen célokra. Személy szerint én most nagyon örülnék egy olyan ellenfélnek, amelyik a labdakontrollra is törekszik, mert abból lehetne leszűrni, hányadán állunk. A játékunk képe a két csapat alapvető céljai közötti különbség miatt csalóka.
Szerintem is sokat fejlődött a csapat ilyen téren.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.Hihetetlen,mennyit fejlődött a játékunk Mourinho óta.
Nagyon kell ide Bale meg egy jó formában lévő Carvajal is, mert amit ez a két jómadár jelenleg a jobboson leművel az gyalázat. De nekem még Benzema is szürke. Nagyon elnézegetnék egy Suarezt.A jobb oldal Özillel és Arbeloával valóban gyenge. Oda fog érkezni Bale. Biztos vagyok benne...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amennyire én észrevettem mostanság Isco cseréje DMadamzz írta:Egyet nem értek. DM eddig ha jól emlékszem akkor csak a Bouremouth ellen játszott a jobboldalon. Azért ő lényegesen jobb alternativa oda mint Özil, bár Bale ugy is megoldja majd a gondokat.
-
Eddig jobb a juego mint amire számítottam. A fiuk mindkét oldalon elég komolyan veszik a játékot, de az angolok sokszor mint a pokróc Remélem a szünetben meglép Carlo egy Marika+Carvajal cserét mert a jobb oldal az 0, ja és persze a herceg helyett is jöhetne Casemiro...bár ezen a meccsen annyira nem vészes (biztos bizonyítani akar Mounak ). Bale vagy nem Bale az idén jók leszünk...végre van ütős középpályánk . Kellett Isco mint egy falat kenyér...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Remélem, hogy Alonso és Illarramendi minél előbb felépül. Az az eddigiek (nem csak a mai) alapján látszik, hogy Khedira játszik Modricot, Modric játszik Alonsot/Illarrát (Pirlot).
Ramos meg szokjon már le az ívelgetésekről.
Azért Marcelo és Ronaldo is hogy oda mutogatott Mourinhonak. Ennyit arról, hogy nem ellene játszanak.
Ramos meg szokjon már le az ívelgetésekről.
Azért Marcelo és Ronaldo is hogy oda mutogatott Mourinhonak. Ennyit arról, hogy nem ellene játszanak.