OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BBeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 14:25

Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit?
:mrgreen: majdnem kikoptem a domperignont.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 14:16

kanye írta:
ericco írta: Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.
Persze az én szememben nem, de a legtöbb ember nem ilyen éleslátású :mrgreen:
Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...
Kevered a dolgokat kanye. Igenis, sajnos a mai 16-25 év közötti suhancok között, ha almád van, akkor többnek számítasz, mintha nem lenne. Jöhetsz az RR-rel meg Ferrarival, de tudod te is, hogy valahol még azok sem ütik meg a szintet. Na meg mi az előbbi kategóriáról beszélünk itt a fórumon, mert nem emlékszem a témára, hogy milyen kocsit vegyek Ferrarit vagy Bugattit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 14:13

kanye írta:Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...
Találkoztam már olyan "hölggyel", aki meglátta a mostani telefonomat, és azt kérdezte csillogó szemekkel, hogy ez az új ájfon (eleinte könnyú volt összetéveszteni az M7-est az iPhone 6-ossal, mivel a HTC fél évvel beelőzte az almát a fém unibody-val)? Majd mikor közöltem, hogy nem, ez egy andoidos telefon, egyből lankadt az érdeklődése. Az ilyen embereket messziről kerülöm, de sajnos ilyen kort élünk. Ahogy látom, ők vannak többségben.
Merci Zizou!

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. november 16., szerda 14:04

ericco írta: Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.
Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...
Áram bekötést vállalok [email protected]

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:57

Anthony írta:
kanye írta:Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit? :lol:
:lol: :lol: Óriási.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 13:56

kanye írta:Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. november 16., szerda 13:53

Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit? :lol:

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. november 16., szerda 13:47

ericco írta:
Látod. Nem volt egyszerre 800-900 €-ja, hogy státuszszimbólumot vegyen magának, inkább lassanként kifizeti szinte a dupláját.
Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
Galacticos írta:Egy egyszeru kerdesem lenne.
Szerintetek megeri kimenni nemetorszagba autoert? Tudom reg ado, meg utikoltseg meg utanajaras. De annyival nagyobb a valasztek hogy hihetetlen.
Valamikor megéri, valamikor nem. Belgiumot és Hollandiát ajánlanám egyébként inkább.
Áram bekötést vállalok [email protected]

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 16., szerda 13:23

rashidm írta:Akkor eddig maradt a Hüvely p9/Honor 8/Iphone Se/Iphone 6. Májusig van időm döntenií úgy érzem. :mrgreen:
Ha már Huawei akkor annál jobb a Xiaomi, ráadásul nem kicsit durvultak el a technológiával. :D
Szerintetek megeri kimenni nemetorszagba autoert? Tudom reg ado, meg utikoltseg meg utanajaras. De annyival nagyobb a valasztek hogy hihetetlen.
Viccen kívül nézz körbe E-bayen, ismerek olyat aki azon keresztül veszi németből az autókat és hozza őket be.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:23

Laikusként, ismeretség és tudás nélkül, nem.
Ha nem egy nagynéni 5 éves 18ezer km-es bmw-jét fogod ki, akkor szerintem tudás nélkül nagy ráfizetés, hacsak fortuna nincs veled végig.
Amelyik kocsiban kint van fantázia, azok már le vannak zsírozva valamelyik kelet európai dílerrel, vagy kinézed, lebeszéled, mire kimész már valaki kifizette és elvitte (és már árulja itthon, pedig itthon sincs a kocsi :lol: ), vagy kimész és fos az autó, mit csinálsz? mész tovább a környéken? Hazajössz?
Sztem a legjobban úgy jársz (talán), ha ismeretségi körben valaki ajánl egy dílert, aki ismeri a dörgést. Kinéztek két-három autót és ő kimegy, behozza, elintézi, stb.
Csodák amúgy kint sincsenek. Maximum kint is kifogsz egy lengyel vagy török dílert, aki a kocsijait magyarokkal tekerteti vissza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 16., szerda 13:14

Egy egyszeru kerdesem lenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:08

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot :lol:
Hallod ez nem is rossz ötlet. Az enyém asszem ötöt tud tárolni, még van 3 helyem. Kár, hogy a pömpössel nem lehet. Vaaagy? :lol:
Csak előtte töröld le a kefirt róla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:07

ericco írta:Én oylat is láttam, hogy valaki a házi sündisznója mancsával oldotta fel :mrgreen:
Ha az elpusztul, lehet venni új telót? :hmmm: :mrgreen:
Levágod az ujját :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 16., szerda 13:02

Akkor eddig maradt a Hüvely p9/Honor 8/Iphone Se/Iphone 6. Májusig van időm döntenií úgy érzem. :mrgreen:

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 12:55

Én oylat is láttam, hogy valaki a házi sündisznója mancsával oldotta fel :mrgreen:
Ha az elpusztul, lehet venni új telót? :hmmm: :mrgreen:
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 16., szerda 12:48

Realista24 írta: Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot :lol:
Hallod ez nem is rossz ötlet. Az enyém asszem ötöt tud tárolni, még van 3 helyem. Kár, hogy a pömpössel nem lehet. Vaaagy? :lol:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 16., szerda 12:35

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Jaja, biztonság szempontjából is jó, meg képernyőfelélesztés vagy hívásfelvétel pl. Mondjuk a dupla koppantás is ott van előbbire, de ez meg így biztonságosabb. Az asszony nem is tudja elolvasni az erotikus leveleket, amiket R24-gyel küldözgetünk egymásnak. :) :mrgreen:
Valld be otthon mint en es nincs gond :mrgreen:

Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot :lol:
Volt is erről face-n videó. A csaj álmában próbálta a srác telóját feloldani, nem sikerült. Kiderült hogy a srác a nagylábujjával oldja ki. :mrgreen: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 12:08

ziro4vr írta:Jaja, biztonság szempontjából is jó, meg képernyőfelélesztés vagy hívásfelvétel pl. Mondjuk a dupla koppantás is ott van előbbire, de ez meg így biztonságosabb. Az asszony nem is tudja elolvasni az erotikus leveleket, amiket R24-gyel küldözgetünk egymásnak. :) :mrgreen:
Valld be otthon mint en es nincs gond :mrgreen:

Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 16., szerda 12:06

jönnek fel a kínaiak, a "nagyok" meg azt hitték elég ha jól hangzik a nevük és drágák

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 16., szerda 12:03

wZoLee7 írta:Már szemezgettünk egymással én és a P9, ezt végig olvasva erősítettetek, lehet lesz valami köztünk :lol:
Rá teszek...nővérem 1 hónapja vett és abszolút megvan vele elégedve. Én személy szerint meglepődtem hogy ilyen jó.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: