Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit?

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 14:25
Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 14:16
Kevered a dolgokat kanye. Igenis, sajnos a mai 16-25 év közötti suhancok között, ha almád van, akkor többnek számítasz, mintha nem lenne. Jöhetsz az RR-rel meg Ferrarival, de tudod te is, hogy valahol még azok sem ütik meg a szintet. Na meg mi az előbbi kategóriáról beszélünk itt a fórumon, mert nem emlékszem a témára, hogy milyen kocsit vegyek Ferrarit vagy Bugattit?kanye írta:Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...ericco írta: Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.
Persze az én szememben nem, de a legtöbb ember nem ilyen éleslátású
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 14:13
Találkoztam már olyan "hölggyel", aki meglátta a mostani telefonomat, és azt kérdezte csillogó szemekkel, hogy ez az új ájfon (eleinte könnyú volt összetéveszteni az M7-est az iPhone 6-ossal, mivel a HTC fél évvel beelőzte az almát a fém unibody-val)? Majd mikor közöltem, hogy nem, ez egy andoidos telefon, egyből lankadt az érdeklődése. Az ilyen embereket messziről kerülöm, de sajnos ilyen kort élünk. Ahogy látom, ők vannak többségben.kanye írta:Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. november 16., szerda 14:04
Hát nem tudom, én még ezt nem hallottam senkitől. Egy Ferrari vagy RR Phantom az tényleg az, de egy csöves telefon ami ott van minden második ember kezébe...ericco írta: Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.
Persze az én szememben nem, de a legtöbb ember nem ilyen éleslátású
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:57
Anthony írta:Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit?kanye írta:Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 13:56
Az iPhone bizony egy megfizethető státuszszimbólum. Mint az autók. A Škoda is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint a Mercedes.kanye írta:Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. november 16., szerda 13:53
Épp tegnap láttam egy ilyen menő gyereket a buszon, duma a 10 ezer eurós kocsikról, divatos öltözködés, iphone. Szerinted mekkorát röhögtem, amikor kölcsönkérte a haver telóját, hogy hívjon fel valakit?kanye írta:Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. november 16., szerda 13:47
Egy Iphone hol státuszszimbólum? Mondjuk ezek kb. olyan kaliberű emberek, hogy a hó végén enni nincs pénze, de az új telefon megvan...ericco írta:
Látod. Nem volt egyszerre 800-900 €-ja, hogy státuszszimbólumot vegyen magának, inkább lassanként kifizeti szinte a dupláját.
Valamikor megéri, valamikor nem. Belgiumot és Hollandiát ajánlanám egyébként inkább.Galacticos írta:Egy egyszeru kerdesem lenne.
Szerintetek megeri kimenni nemetorszagba autoert? Tudom reg ado, meg utikoltseg meg utanajaras. De annyival nagyobb a valasztek hogy hihetetlen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 16., szerda 13:23
Ha már Huawei akkor annál jobb a Xiaomi, ráadásul nem kicsit durvultak el a technológiával.rashidm írta:Akkor eddig maradt a Hüvely p9/Honor 8/Iphone Se/Iphone 6. Májusig van időm döntenií úgy érzem.
Viccen kívül nézz körbe E-bayen, ismerek olyat aki azon keresztül veszi németből az autókat és hozza őket be.Galacticos írta:Egy egyszeru kerdesem lenne.
Szerintetek megeri kimenni nemetorszagba autoert? Tudom reg ado, meg utikoltseg meg utanajaras. De annyival nagyobb a valasztek hogy hihetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:23
Laikusként, ismeretség és tudás nélkül, nem.Galacticos írta:Egy egyszeru kerdesem lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 16., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:08
Csak előtte töröld le a kefirt róla.ziro4vr írta:Hallod ez nem is rossz ötlet. Az enyém asszem ötöt tud tárolni, még van 3 helyem. Kár, hogy a pömpössel nem lehet. Vaaagy?Realista24 írta: Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 13:07
Levágod az ujjátericco írta:Én oylat is láttam, hogy valaki a házi sündisznója mancsával oldotta fel![]()
Ha az elpusztul, lehet venni új telót?![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 16., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 16., szerda 12:48
Hallod ez nem is rossz ötlet. Az enyém asszem ötöt tud tárolni, még van 3 helyem. Kár, hogy a pömpössel nem lehet. Vaaagy?Realista24 írta: Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 16., szerda 12:35
Volt is erről face-n videó. A csaj álmában próbálta a srác telóját feloldani, nem sikerült. Kiderült hogy a srác a nagylábujjával oldja ki.Realista24 írta:Valld be otthon mint en es nincs gondziro4vr írta:Jaja, biztonság szempontjából is jó, meg képernyőfelélesztés vagy hívásfelvétel pl. Mondjuk a dupla koppantás is ott van előbbire, de ez meg így biztonságosabb. Az asszony nem is tudja elolvasni az erotikus leveleket, amiket R24-gyel küldözgetünk egymásnak.![]()
![]()
Extrém emberek a labujjukat adják meg, mert a csajok álmukban feloldja a telot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 12:08
Valld be otthon mint en es nincs gondziro4vr írta:Jaja, biztonság szempontjából is jó, meg képernyőfelélesztés vagy hívásfelvétel pl. Mondjuk a dupla koppantás is ott van előbbire, de ez meg így biztonságosabb. Az asszony nem is tudja elolvasni az erotikus leveleket, amiket R24-gyel küldözgetünk egymásnak.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 16., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 16., szerda 12:03
Rá teszek...nővérem 1 hónapja vett és abszolút megvan vele elégedve. Én személy szerint meglepődtem hogy ilyen jó.wZoLee7 írta:Már szemezgettünk egymással én és a P9, ezt végig olvasva erősítettetek, lehet lesz valami köztünk
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem