Remy írta:Hát nem tudom. Lipcse történelme elég szépen ível felfelé. Ha így folytatják, akkor stabil BL top 16-os csapat lehet, ami azért már elég jó, aztán jöhet néha-néha egy-egy kiugró teljesítmény. A koncepció fasza, úgy látszik komolyan gondolják az egészet, szóval bármi lehet náluk. Pénz meg van dögivel.
Igen ez össze jöhet. De szerintem nem lesznek top klub. Mint a Chelsea pl.
Remy írta:Valenciánál hiába van pénz, totál fejetlenség van a klubnál. Nem is értem...
Kerlon írta:Hát a Malaga nagyon komolytalan projekt volt, a Valencia meg neki állt üzletelni Mendessel és odaadtak az ügyfelei ért kb 150 milliót és hány értelmes játékos lett belőlük? Cancelo meg talán Enzo Perez. Rossz koncepció miatt buktak ők meg szerintem.
Pont ezért írtam őket. Fektetni fektettek bőven a spanyol fociba is. Csak nem lett belőle sikersztori. Bár azért a Malaga vitézkedett pár évet a BLben, de az még kevés. Igazából nekünk ez nem feltétlen baj.
Így is 5 évente nyerünk bajnokságot, mi lenne, ha nem csak a Barca és az Atlético lenne....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero