Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. november 27., vasárnap 10:44

realistahuni: alapvetően jó termékről van szó, de vannak sokkal jobb lehetőségek is az édesszájúaknak a csalás elkerülésére. Nézelődj a gasztró builder oldalán, százával vannak receptek, amik 95%-ban diétás kaják/édességek. Mivel nem csak Te vagy ilyen problémában, ezért sok süti receptet fogsz találni :mrgreen: A többségük tényleg piszok jó, érdemes őket végigolvasni. Ha nincs semmilyen tehetséged a konyhai dolgokban, akkor a protein pancake nem annyira rossz alternatíva. Igazából ez is CH bomba, de van benne jó sok fehérje is, nagyjából ez különbözteti meg a terméket a sima palacsintától :D

BarcaNorbi receptje amúgy diétába is jó, én régen rengetegszer ettem ilyet, mert hihetetlenül eltelít, de macera és idő az elkészítése, ami nekem reggel nem feltétlenül fér bele. :D Arra viszont figyelj, hogy csak kalóriamentes öntetett (walden farms - fitt marketbe lehet kapni százával) használj hozzá, 1. mert a cukorbomba lekvár tönkreteszi a diétát, 2. mert öntet nélkül olyan mint a fűrészpor. Jól lehet kombinálni a fehérjét, és az öntetett, marha finomakat lehet csinálni. Ami fontos, hogy neked tabu az aszalt és szárított gyümölcs, illetve a gyümölcs minden formája, főleg a banán.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 26., szombat 21:55

realistahuni írta:Mivel lassan kezdem érezni hogy leesett a vércukorszintem és meghalok a 'cibe, gondolkodok, hogy ünnepekre meglepném magam egy ilyen scitec protein pancake cuccal, kérdés, hogy ez diétába mennyire fér bele? :mrgreen:
Ha ezt ilyenkor kibírod, utána már nem fog hiányozni. Hidd el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 26., szombat 21:08

Boroskóla és fenn a cukrod a ..cibe
Legközelebb szilveszterkor csalok...reményeim szerint. :lol:

Köszöntem Norbi. Receptedet elmentem, holnap nekikesereked az énproteines vaniliás szarral, hátha akkor szilárd formában is el tudnám fogyasztani. :mrgreen:

Neked is köszönöm kapor, ezen a héten már 1 kg jött le, bár "sajnos" volt egy be nem tervezett csalás ami közrejátszhatott. Viszont vannak már szemmel látható jelek is, nadrágon az övet szorosabban csatolom be pl. már most is, illetve egy-két pólót bőnek érzek már. :agree:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 26., szombat 20:53

realistahuni írta:Mivel lassan kezdem érezni hogy leesett a vércukorszintem és meghalok a 'cibe, gondolkodok, hogy ünnepekre meglepném magam egy ilyen scitec protein pancake cuccal, kérdés, hogy ez diétába mennyire fér bele? :mrgreen:
Boroskóla és fenn a cukrod a ..cibe :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. november 26., szombat 20:53

realistahuni írta: scitec protein pancake
Bocsi nem engedi szerkeszteni az előző hsz-em.

Kicsit több macera, mint egy port elkeverni vízben és már sütni is, de gondolom olcsóbb is. Nem a legdiétásabb, én tömegeléskor alkalmazom. Amúgy szerintem már írtam itt is az én "protein pancake" receptemet, de leírom megint, hátha valakit érdekel, mert nagyon egyszerű, könnyen variálható mindenkinek a saját ízlésére szabva, és jó tápértékekkel rendelkezik.

100g zab (kávédarálóval ledarálom, de van aki darálás nélkül csinálja)
1 teljes tojás
1 adag fehérje (ez akár ki is hagyható, de nekem ez adja az ízt is)
2 dl víz/tej (de ez nőhet az alapján milyen állagú tészta felel meg neked)
ezen túl extrának van mikor megy bele banán/kókuszreszelék/túró/mazsola/aszalványok,magvak, de igazából mindenkinek a képzelete szab határokat, tömegelésben beleférhet akár házi lekvár is, de nagyon jó kalóriamentes öntetek, lekvárok vannak elérhető áron.

Az összetevőket összekeverem egy tálban, majd simán "amerikai palacsinta stílusban" megsütöm.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BarçaNorbi 2016. november 26., szombat 20:54-kor.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. november 26., szombat 20:45

Attól függ mennyire szigorú a diéta, nem ismerem a terméket, és nem néztem utána a tápértékeinek, de azt a plusz kalóriát (illetve fehérjét, szénhidrátot és zsírt) amit ez a termék jelent kalkuláld bele az étrendedbe, és máris látod, hogy belefér-e vagy sem.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 26., szombat 20:15

Mivel lassan kezdem érezni hogy leesett a vércukorszintem és meghalok a 'cibe, gondolkodok, hogy ünnepekre meglepném magam egy ilyen scitec protein pancake cuccal, kérdés, hogy ez diétába mennyire fér bele? :mrgreen:

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. november 25., péntek 18:26

nemtudom én az aminosavakat nem sorolnám az ilyen amúgy se kategóriába, szálkásítás alatt szerintem alap ha rendesen ilyen 100grammok alatt vagy már szénhidrátba, meg amúgyis edzés közbe/után ha egy rendes keményet edzel és nem akarsz atom izomlázat :D de amúgy ja elég alap, hogy ilyenkor csúsznak be az ilyen zsírégető edzés előtti cuccok is...

mondjuk nekem most ezek se lettek meg mert rájöttem közben, hogy a héten kivettem a pénzem kártyáról így rábaxtam :mrgreen:

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. november 25., péntek 17:40

Az a baj ezekkel a Black Friday-ekkel, hogy egyszerű marketing fogásokról van szó. Felemelik az árat 50%-al, majd ezt csökkentik le 70%-ra.. Ugyan még így is olcsóbb, de borsozik a hátam ezektől a "kiárusításoktól".. Bár tipikus win-win helyzetekről van szó, mert a vásárló olcsóbban kapja meg a terméket, ezért elégedett, de többnyire olyan terméket vásárol, amit normál körülmények közöt biztos nem vett volna meg, de "akciósan" megéri. Egy átlag embernek k*rvára nem kellene pl. bcaa, de megveszi mert nehogymáleépüljönazizom waze, és mert milyen rajság már bcaa-t inni.. Ugyan ilyen: exem 2 éve rendelt egy multifunkcionális gyümölcsfacsaró, szeletelő, aprító, turmixolós raj gépet valami irtózatos összegért ugyan ilyen akció keretében. Az első 2 hétben orrba szájba tolta az almalevet, aztán megunta, és azóta se használta...

ui.: abszolút nem támadásnak írtam, csak most épp volt szabad 10 percem, leírtam az általános frusztráltságomat a témával kapcsolatban :D

és hogy ne legyen teljesen off:
realistahuni: az a baj, hogy nem írtad le, hány kiló vagy hány centihez, és hogy a napi életviteled mennyi mozgást igényel. Ehhez mérten lehet a 2.5kg súlyvesztés órási túllövés, de lehet egy teljesen normális állapot. A diéta első heteibe amúgy teljesen természetes a nagyobb súlyvesztés, az átlag 1 kilót semmiképpen ne ilyenkor nézd. Mégjobb ha a tükörre hivatkozol ilyen esetekben, ő fogja megmutatni az irányt. Bár utálom a tükrös pózolós majmokat, de ebben az esetben nem árt ha minden héten fényképezed magad. Mivel te sokszor látod önmagadat, így képes vagy "megszokni" a testedet, így lehet észre sem veszed a változást. A kilók legyenek csak másodlagosak..

Seraf

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. november 25., péntek 16:36

myproteinen is vannak finomságok, szó szerint :D

pl
1kg mogyoróvaj 1670ft
1kg glutamin 4550ft
1kg bcaa kb 6

mondjuk ami legjobban meglepett, hogy már 890 a szállítás Mo.-ra :ozil: bezzeg az én időmben még vagy kettőfél volt ezért is nem rendeltem már jó ideje :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 24., csütörtök 11:12

Realista24 írta:https://gymbeam.hu/black-friday

Hátha...

:salute: :agree:

Eküszöm, mostanában annyit spórolgatok miattad, hogy lassan utalok neked is valamennyit :lol: :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 24., csütörtök 8:54

https://gymbeam.hu/black-friday

Hátha...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2016. november 19., szombat 20:38

Isti! Többet semmikép ne egyél mint ami jól esik. Az elején egy ilyen fogyás még nem para. Ha mondjuk a köv. két hétben is ez lesz, akkor már el lehet kezdeni izgulni. Ha olvastad a kapszulát tudhatod: ha fogysz, megy mindenhonnan. Talán elég lenne egy aerob, s három súlyzós. Szerintem a 3 a minimum hetente.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 19., szombat 10:40

Látom itt már vagytok páran tapasztaltabbak, hátha tudnátok segíteni.
Az a helyzet hogy elkezdtem, mert felgyűlt a felesleg, utóbbi 6 hónapban melóban szar péksütiken éltem mert gyorsan meg lehetett oldani és finom volt. Elolvastam a Sárga Kapszulát, még innen-onnan próbáltam utánanézni, kávét, piát és a szemét kaját letettem, átálltam szépen a hal-pulyka-csirke kombóra, próbálom minél jobban variálni hogy változatosabb legyen, rizst néha felváltom főtt krumplival és kuszkusszal, mindent kókuszolajban sütök. Másfél hete kezdtem el kb. és meglepődtem saját magamon mert egy hét alatt ledobtam 2.5 kg-t, ami már állítólag a ló túloldala, mivel 1 kg/hét lenne az ideális fogyás szempontjából, és így ugye állítólag izmot is vesztek. Ezen a héten nyomtam két súlyzós és két aerob edzést, ezen kívűl minden reggel megiszok 60 g impact whey isolate turmixot ledarált zabpehellyel (btw myproteinről rendeltem csoki ízűt és vaniliásat kaptam, persze a nagy sietség közben csak felbontás után vettem észre. elég ótvar, de valahogy letolom. :mrgreen: )
Melóban kétszer van időm általában enni, van amikor háromszor is, de mindig jóllakok, itthon ugye ha a turmixot is beleszámolom akkor még van két étkezésem. Nem éhezem, bár néha iszonyat mód megkívánok valami édességet, de még nem csaltam. Mégis többet fogyok mint amennyit az elmélet megenged, lehet ebből valami probléma szerintetek?
Még annyit tennék hozzá hogy (még) nem mérem grammra a kaját, valószinű hogy húsból mehetne több is, de egyszerűen nem akarom erőltetni ha már jóllaktam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 9., szerda 22:03

Karim: a többiek elfelejtették mondani, hogy egyél sok gyümölcsöt, mivel ettől leszel trendi és egészséges. A gyümi mellett egyél sok répát is, mert sok benne a rost és eltelít, nem mellesleg fini. Ezt eheted 6 után is. Arra vigyázz, hogy mindig szeleteld fel étkezés előtt, adj hozzá pár zöldet, és készíts hozzá proteines öntetet is, aztán mehet instára.
Én sok gyümölcsöt eszek, meg répát is, mert fini :mrgreen: és egészséges. Viccen kívül, tényleg eszem. Tudom hogy gyümölcscukor, stb., de valami kell a belembe, a csirke és társai egész napi evéséből mostanság nem kérek, turmixot nem tolok, valamivel el kell bacnom magam :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. november 9., szerda 21:01

köcsögök vagytok mind! :mrgreen:

ne hallgass rájuk karim! 6 után ne egyél répát csakis epres milkát, vagy bármilyen gyümölcsös változatot.

kapor te de kurvára ráérsz :mrgreen: bár remélem inkább csak másoltad valahonnan :lol:

amúgy meg, ez a 6 után nem evés már világszerte elismerten hatalmas baromság évek óta.

egyél naponta maximum 4gramm/testsúlykg szénhidrátot (esetedben 480gr) és mindenképp fogyni fogsz még ha csülökből is vered be, csak szarul fogsz kinézni... de végülis talán nagyon rossz szájízzel elnézhető ez a hozzáállás még 100kilónál, majd utána elkezded jól csinálni...

a heti 2 edzés meg lófasz, ha az súlyzós akkor kell mellé még heti 2 kardió és akkor már megfelelő lehet...

kapor_89

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. november 9., szerda 20:29

Karim: a többiek elfelejtették mondani, hogy egyél sok gyümölcsöt, mivel ettől leszel trendi és egészséges. A gyümi mellett egyél sok répát is, mert sok benne a rost és eltelít, nem mellesleg fini. Ezt eheted 6 után is. Arra vigyázz, hogy mindig szeleteld fel étkezés előtt, adj hozzá pár zöldet, és készíts hozzá proteines öntetet is, aztán mehet instára.

"de azt nem tudom ott melyik géphez kéne nyúlni."

Mindegyik gépet fogdosd össze, de szigorúan foglalj le egyszerre 3 gépet is, mert a köredzés manapság nagyon menő, és ettől lehet fogyni.

Hozok Neked egy léböjt kúrát is tippnek, Norbi ajánlásával, igazi csemeg az ínyenceknek. Ha esetleg szarul vagy az első napokban, csak sétálj a friss levegőn, és már is jobban leszel:

A kúra öt szigorú léböjt-napból áll, de az átállás egy-két napot előtte és utána is igénybe vesz. A léböjt-napok ideje alatt 3-4 liter folyadékot is meg kell innod naponta, mely gyógyteákból, leszűrt zöldséglevesekből, friss gyümölcs- és zöldséglevekből, illetve szénsavmentes ásványvízből áll. Fontos, hogy a kúra ideje alatt mozogj egy keveset, ugyanis ha felgyorsítod vérkeringésedet, a méreganyagok is gyorsabban jutnak el a tisztítást és méregtelenítést végző szervekhez. Szintén fontos, hogy pótold a szervezetedből gyorsan kiürülő vitaminokat és ásványi anyagokat. A kúra ideje alatt javasolt például a mesterséges adalékanyagoktól mentes C-vitamin, illetve multivitamin-tabletták szedése. Míg a kúra harmadik napjától már szinte kicsattansz az egészségtől, az első napokban előfordulhat fáradékonyság, álmosság, esetleg fejfájás. Ha ezt tapasztalod, mozogj egy keveset, vagy sétálj a friss levegőn. Az első napokban vércukorszinted is lecsökkenhet, amit nyugodtan orvosolhatsz egy kanál mézzel. Ha pedig nagyon éhesnek érzed magad, segíthet, ha még többet iszol.

1. Tehermentesítés

A böjt előtti időszakban, főleg az azt megelőző napon nem szabad nehéz ételeket enned. Reggelire egyél zabpelyhet, müzlit vagy gyümölcsöt, ebédre és vacsorára zöldség- és gyümölcssalátát, joghurtot.

2. Léböjt-napok

Az öt napban csak folyadékot vehetsz magadhoz, még a hígabb krémek, joghurtok, pudingok, jégkrém fogyasztása is tilos. A fogyasztható folyadékok közé a szénsavmentes ásványvíz, a gyümölcs- és zöldséglé, a leszűrt zöldségleves, illetve a gyógynövényekből készült tea tartozik. Igyál meg belőlük az ébredéstől kezdve másfél-két óránként legalább két decit. A lefekvés előtti egy órában már csak ásványvizet igyál.

Válassz gyermekláncfű-, körömvirág-, boróka- és csalánteát, a zöldség- és gyümölcslevekhez pedig használhatsz almát, ananászt, áfonyát, szőlőt, citrusokat, káposztát, zellert, céklát, kelbimbót, sárgarépát, spenótot, paradicsomot, petrezselymet, brokkolit, hagymát, köménymagot, fodormentát, borsmentát, bazsalikomot, gyömbért és fokhagymát.

3. Felépítő napok

A böjt után fontos, hogy fokozatosan térj vissza a szilárd táplálékokhoz. Az első napon reggelire egyél almát, ebédre főtt krumplit, vacsorára kefirt pirítóssal, a második napon pedig már beiktathatod a salátákat, a joghurtot, a müzlit és a zabpelyhet is.

Ez a legjobb, van köztük pár egészen extravagáns turmix is. Az antioxidáns koktélt és a zöldségbomba koktélt esküszöm ki fogom próbálni:

Léböjt-turmixok
A hozzávalókat aprítsd fel, adj hozzájuk egy kis ásványvizet, majd turmixold össze őket.
Élénkítő koktél: egy narancs, egy grépfrút, két alma.
Cékla-turmix: egy cékla, két zellerszár, egy sárgarépa, két kellevél.
Energetizáló mix: egy sárgarépa, két citrom, egy zellerszár, egy kis darab gyömbér.
Antioxidáns-koktél: két paradicsom, egy sárgarépa, egy alma, egy gerezd fokhagyma, egy kis darab petrezselyem.
Gyümölcsös mix: két alma, másfél csésze áfonya, egy kis darab gyömbér.
Nyugalom-koktél: két-három zöldalma, egy répa, néhány friss bazsalikomlevél.
Zöldségbomba: egy paradicsom, két zellerszár, két gerezd fokhagyma, egy kevés spenótlevél, káposzta, kelbimbó.
Uborkakoktél: egy kígyóuborka, egy alma, két zellerszár, negyed citrom.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 9., szerda 13:42

Karim the king írta: 120rol 100ra szeretnek. 6 után nem eszek, szenhidratot szinte semmit, csak vizet iszom. Meg járok heti kétszer terembe, igaz csak most kezdtem, de azt nem tudom ott melyik géphez kéne nyúlni. Persze nem rólam van szó, egyik haverom haverja :mrgreen:
Csak most kezdtél, de lassú. Heti kétszer termezel. Hat után nem eszel.
És hat előtt mit eszel? Csülköt fehér kenyérrel?

Hogy vársz segítséget, ha ilyen felületesen válaszolsz? Ilyen után max annyit lehet írni, hogy csapd fel a Blikk nők hetilapot, abban heti hat tuti fogyókúra van, ami 3 nap alatt lehoz rólad egy tízest mozgás nélkül. Igaz, hogy aztán 20 megy vissza, de ez már részletkérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. november 9., szerda 13:15

Karim the king írta: 120rol 100ra szeretnek. 6 után nem eszek, szenhidratot szinte semmit, csak vizet iszom. Meg járok heti kétszer terembe, igaz csak most kezdtem, de azt nem tudom ott melyik géphez kéne nyúlni. Persze nem rólam van szó, egyik haverom haverja :mrgreen:

Sárga kapszula c. könyvet töltsd le, igyekezz onnan és az internetről tájékozódni, az alapok elég egyszerűen megtanulható dolgok.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 9., szerda 13:13

Én max a turmixgépet tudom ajánlani. :lol:
Nem illik.

Vissza: