Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát le a kalappal mindenki előtt. De tényleg, Keylortol Cig mindenki nagyot játszott. Nacho, Kova, Isco megint bebizonyitotta, hogy igazán komoly tényezők is lehetnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hű de jó meccs volt. Kár h nem tudunk minden meccsen így akarni. Sok kérdés felvetődik viszont, CR posztja és játéka a csapatban, Bale és Isco, Kovacic és Nacho...nincs rossz dolgunk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mellékesen jegyzem meg, hogy 500 Real drukker jobban szurkolt mint 50000 Atmas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De jo volt élőben itt lenni. Most mar bonthatjak a Calderont, a kezdőlökést megadtuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Inkább kipofoznám a kotsog fejét.MorataMartin írta:Na kiír Gangxstanak a facebookjára?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mester77
MorataMartin írta:Na kiír Gangxstanak a facebookjára?
Könyörgöm hagyjuk már azt a nyomorult, feltűnési viszketegséggel megátkozott, apunakmajdjólmegmutatom hülye gyereket. Nem kell vele foglalkozni..
Én úgy vélem, h Mi és az egész klub attól az ami, h mi nem vesszük fel az ilyen gyerekes és egyben szánalmas viselkedést. Győzelem és vereség esetén is lehet normalizált keretek közt maradni. Nem csak veszíteni, de győzni is tudni kell, viselkedésben is.
Mi ezért kell, h feljebb álljunk, mint más szurkolók. Ez a Real Madrid. Ez az Urak Klubja.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na kiír Gangxstanak a facebookjára?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt ide kell beadni, ezt oda kell beadni, oda kene menni, ide kene menni, ez volt a kulcs, az volt a kulcs, jo lenne ha valosagban a futball palyan is ennyire tudnanak a szakertok, akkor nem itt tartana a magyar labdarugas... ebbol a sok okoskodasbol mar konyvet lehetett volna irni.
Ganxta amugy hol van? Nem latom a sarokban sirdogalni...
Ganxta amugy hol van? Nem latom a sarokban sirdogalni...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Erre egyszerűen nincsenek szavak! Imádom ezt a csapatot több, mint 15 éve. Rengeteg szép pillantot okoztak már az életben számomra. Az új Bernabeuban vett Ronaldós mezem jól debütál, mert Ronaldo 3at lő. Ráadásul a gyerekkori kedvencem az edző. Ez egyszerűen leírhatatlan. Örülök, hogy Real Madrid szurkoló vagyok, semmire sem cserélném el.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Varhidi mindjart sir.petiamadridista írta:a sport tvn ma el kéne mondani, hogy Zidane elverte Simeonet, és hogy a Real pazar volt!
Ezt el kell mondani, most meg siránkoznak a f.szok.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a sport tvn ma el kéne mondani, hogy Zidane elverte Simeonet, és hogy a Real pazar volt!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Perfekt. Minden.
Kár hogy ma nem Ganxsta a sztárvendég a stúdióban.
Kár hogy ma nem Ganxsta a sztárvendég a stúdióban.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
ZZ. Cr. Isco.
Taktikailag ma Zidane megverte Cholot 4 kulcs jatekos nelkulozve. Modric az Modric mar ki sem kell emelni, Marci esernyoi, cR nyugodt jateka ... Hogy lehet ide eljutni es oda ahol a Legia ellen voltunk? nem ertem ezt a csapatot. Ezert szeretem. Egyik nap ugy fel...nak hogy foldhoz vagnam a tvt masnap pedig kiugrok a borombol mint egy gyerek.
Na de hallgassuk a szakertoket a sport1n
Hala Madrid!
Taktikailag ma Zidane megverte Cholot 4 kulcs jatekos nelkulozve. Modric az Modric mar ki sem kell emelni, Marci esernyoi, cR nyugodt jateka ... Hogy lehet ide eljutni es oda ahol a Legia ellen voltunk? nem ertem ezt a csapatot. Ezert szeretem. Egyik nap ugy fel...nak hogy foldhoz vagnam a tvt masnap pedig kiugrok a borombol mint egy gyerek.
Na de hallgassuk a szakertoket a sport1n
Hala Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Gondolom GanxtaZolee már szétbaszta az összes tévéjét
Mekkora ék lehet számára egy CR tripla
Mekkora ék lehet számára egy CR tripla
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem kaptunk golt! A feltett paros(Varane-Nacho) ma megmutatta, akar elsoszamuak is lehetnek.
Kozeppalya tanar volt, regen nem lattam ilyen jol jatszani ugy egyszerre mind harmat, + LV aki szinten rengeteg munkat vegzett es segitette a kp-t.
CR-nek hatalmas pacsi, ahogy vegig motivaltan jatszott es eldontotte a meccset, ma MOM nalam.
Kozeppalya tanar volt, regen nem lattam ilyen jol jatszani ugy egyszerre mind harmat, + LV aki szinten rengeteg munkat vegzett es segitette a kp-t.
CR-nek hatalmas pacsi, ahogy vegig motivaltan jatszott es eldontotte a meccset, ma MOM nalam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Eddig a két nagy meccsükön meggyőzőek voltak.Nem lesznek BL győztesek. Onnan hogy elkezdtek effektive focizni, leadták azt a catanaccio okozta előnyt. Abba meg, mármint a fociba, a real a barca a bayern még mindig jobb.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem lesznek BL győztesek. Onnan hogy elkezdtek effektive focizni, leadták azt a catanaccio okozta előnyt. Abba meg, mármint a fociba, a real a barca a bayern még mindig jobb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez egyébként nagyon igaz. Éppen e miatt szerintem idén (főleg a játékukat nézve) az Atlético a legnagyobb BL esélyes. Bármennyire nem kedvelem őket, valahol nagyon igazságtalan lenne, ha a Simeone-korszak 1-1 kupával (el, spanyol) meg bajnoksággal záródna. Bár nekik ez így is történelem .Illetve szerintem még ami közrejátszik a dologban, hogy ennyi sikerrel nehéz éhesnek maradni.
- Mester77
Realista24 írta:Nézd, minden csoda három napig tart, ez most nagyjából tartott 3 évig.
Mind a három nagy játéka kiismerhető, és ha egy ellenfélben megvan a kellő tökösség és a felismerés, akkor sok meccs háromesélyesként indul.
Két éve még mindenki teleszart gatyával ment ki a pályára, és bíztak benne, hogy nem ők fognak hetet kapni a Barcától vagy a Realtól, illetve ha az egyiktől megkapták, akkor a másik ellen már szinte lábat is törtek, hogy ne égjenek kétszer.
Illetve szerintem még ami közrejátszik a dologban, hogy ennyi sikerrel nehéz éhesnek maradni.
Ez igen. Pontosan így gondolom én is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézd, minden csoda három napig tart, ez most nagyjából tartott 3 évig.
Mind a három nagy játéka kiismerhető, és ha egy ellenfélben megvan a kellő tökösség és a felismerés, akkor sok meccs háromesélyesként indul.
Két éve még mindenki teleszart gatyával ment ki a pályára, és bíztak benne, hogy nem ők fognak hetet kapni a Barcától vagy a Realtól, illetve ha az egyiktől megkapták, akkor a másik ellen már szinte lábat is törtek, hogy ne égjenek kétszer.
Illetve szerintem még ami közrejátszik a dologban, hogy ennyi sikerrel nehéz éhesnek maradni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema