Értékeld a legutóbbi meccset
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért értem én, hogy CR tegnap istenkirály volt. de azért ekézők többsége jogosan róta fel neki a hozzáállás és teljesítménybeli problémákat az előző mérkőzésekre.
oké, mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai, és tudott dolog volt, hogy emberünk vissza talál a helyes útra. csak na. sokan megakarják kövezni azokat akik szídták CR-t.
az új szerződés és az aranybogyó helyreteszi az önbizalmát. és jöhet a címvédés a BL-ben
oké, mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai, és tudott dolog volt, hogy emberünk vissza talál a helyes útra. csak na. sokan megakarják kövezni azokat akik szídták CR-t.
az új szerződés és az aranybogyó helyreteszi az önbizalmát. és jöhet a címvédés a BL-ben
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Férfi munka.
Nálam mindenki 10es volt tegnap, utoljára a bayern alázáson szorakoztam ilyen jól meg a barca elleni 3-1en.
Le lett írva már minden,ami mellett nem lehet szó nèlkül elmenni,hogy a cserepadunk mikyen iszonyat erős idén.Isco Lucas Assensio Kovacic Nacho Morata(!) mind minőségi cserék és képesek pótolni a hianyzókat.
Nagyon bizakodó vagyok,a kezdőnk nem jatszott idén gyakorlatilag 2 meccset zsinórban de jók vagyunk.
Aku neg elengedte Cét az nemtudom hol vilt az elmúlt években vagy mit nézett.Priceless a faszi.Történelem.
A rossz hír,hogy még csak ősz van ,de barcáék Sociedadba mennek jövőhéten aztán meg velunk játszanak,könnyen eldönthetnénk a lényeges dolgokat még karácsony előtt.7-9 pont is lehetne ebből.De nekem az is jo ha csak magunk mögött tartjuk őket ősszel.
Matracéknak meg remélem ízlett az utolsó 2 derby.Ideje visszaszokni a helyukre,az árnyékunkba.
Nálam mindenki 10es volt tegnap, utoljára a bayern alázáson szorakoztam ilyen jól meg a barca elleni 3-1en.
Le lett írva már minden,ami mellett nem lehet szó nèlkül elmenni,hogy a cserepadunk mikyen iszonyat erős idén.Isco Lucas Assensio Kovacic Nacho Morata(!) mind minőségi cserék és képesek pótolni a hianyzókat.
Nagyon bizakodó vagyok,a kezdőnk nem jatszott idén gyakorlatilag 2 meccset zsinórban de jók vagyunk.
Aku neg elengedte Cét az nemtudom hol vilt az elmúlt években vagy mit nézett.Priceless a faszi.Történelem.
A rossz hír,hogy még csak ősz van ,de barcáék Sociedadba mennek jövőhéten aztán meg velunk játszanak,könnyen eldönthetnénk a lényeges dolgokat még karácsony előtt.7-9 pont is lehetne ebből.De nekem az is jo ha csak magunk mögött tartjuk őket ősszel.
Matracéknak meg remélem ízlett az utolsó 2 derby.Ideje visszaszokni a helyukre,az árnyékunkba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
abban az évben bajnokok lettünk, és abban az évben a Bernabeúban is nagy porololást kapott a matrac.realistahuni írta:2012.április.4Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
Atletico-Real Madrid 1-4
Cé tripla.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mert nem az a fontos hogy vkp legyen...hanem egy jó rendszer. Most mindenki együtt dolgozott. Fel...le...összhangban.morientes írta:Na, meg lettek törve rendesen. Látszott Cholo fején is hogy itt most nincs vita hogy ki a jobb. A középpályánk... Hát félelmetes volt, baromi nagy húzás volt felrakni ezt a hármast, (mondjuk nagyon más opcio nem volt), de el tudom képzelni hogy egy másik edző feldobta volna a nyolcvan gurigás Jamest, ortodox módon mondjuk Kova helyett, azzal ki is nyirta volna a kpt. A kopadz beleérzett rendesen, ezzel meg is fogtuk az atleticot.
Aki még nálam kezdőként is bizonyított az LV, a mi kis "Pedronk" nagyot melózott, nem volt beszarva.
De. MOM Isco, hihetezlen a pali, csak tudnám hol az apja**ba volt ez a teljesítmény eddig. Talán Carlo alatt az elején vlt vmi hasonló, csak most nem igazán hibázott.
Amúgy mindenkinek nagy respect, ez foci volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Veresegek a Calderonban:
Liga Atletico-Real Madrid 0-3
Copa Atletico-Celta Vigo 2-3
BL Atletico-Benfica 1-2
Liga Atletico-Barcelona 0-1
Liga Atletico-Barcelona 1-2
Liga Atletico-Villarreal 0-1
Copa Atletico-Barcelona 2-3
Copa Atletico-Real Madrid 0-2
UEL Atletico-Kazany 0-2
Liga Atletico-Real Sociedad 0-1
Liga Atletico-Real Madrid 1-2
2012/04/11 Atletico-Real Madrid 1-4
Utoljara 3-0-ra a Malaga verte az Atletit a Calderonban 2011 majusaban.
Forras: http://int.soccerway.com/teams/spain/cl ... de-madrid/
Liga Atletico-Real Madrid 0-3
Copa Atletico-Celta Vigo 2-3
BL Atletico-Benfica 1-2
Liga Atletico-Barcelona 0-1
Liga Atletico-Villarreal 0-1
Copa Atletico-Barcelona 2-3
Copa Atletico-Real Madrid 0-2
UEL Atletico-Kazany 0-2
Liga Atletico-Real Sociedad 0-1
Liga Atletico-Real Madrid 1-2
2012/04/11 Atletico-Real Madrid 1-4
Utoljara 3-0-ra a Malaga verte az Atletit a Calderonban 2011 majusaban.
Forras: http://int.soccerway.com/teams/spain/cl ... de-madrid/
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Igen erre emlékszem. Cronaldo madridi pályafutásának top 5ös meccse volt az.2012.április.4
Atletico-Real Madrid 1-4
Cé tripla.
2 brutálisan nagy gólt rúgott és egy tizenegyest.
Ennek már több mint 4 éve, nem gondoltam volna, hogy azóta senki nem tudta megközelíteni ezt a szintű verést a matracos pályán. Bár tény, ekkortól kezdtek feljönni mint a talajvíz Choloval.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2012.április.4Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
Atletico-Real Madrid 1-4
Cé tripla.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
aludva egyet a tegnapira.
Pazar meccs volt, a Bayern elleni Bl alázás óta nem játszottunk ilyen OKOSAN.
Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
Érdemes lenne most erről beszélni.
Ez egy nagyon erős csapat, nem rég a Bayern is elvérzett itt egy viszonylag sima meccsen.
A Barca ne tudta őket megverni a Camp Nouban, szal utána kéne nézni, hogy mikor kaptak utoljára ekkora verést a matracosok Madridban.
A bajnoksághoz.
Jövő héten megy a Barca San Sebastianba, ott általában nem megy nekik, utána klasszikus.
Most négy pont az előny, ha ezt tudnánk valahogy növelni a Classico utánra, az egy időre megnyugtató előny lehetne.
Mostmár tényleg be kell húzni a ligát, rég voltunk már bajnokok.!
Pazar meccs volt, a Bayern elleni Bl alázás óta nem játszottunk ilyen OKOSAN.
Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
Érdemes lenne most erről beszélni.
Ez egy nagyon erős csapat, nem rég a Bayern is elvérzett itt egy viszonylag sima meccsen.
A Barca ne tudta őket megverni a Camp Nouban, szal utána kéne nézni, hogy mikor kaptak utoljára ekkora verést a matracosok Madridban.
A bajnoksághoz.
Jövő héten megy a Barca San Sebastianba, ott általában nem megy nekik, utána klasszikus.
Most négy pont az előny, ha ezt tudnánk valahogy növelni a Classico utánra, az egy időre megnyugtató előny lehetne.
Mostmár tényleg be kell húzni a ligát, rég voltunk már bajnokok.!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Isten (vagy Viktor) fizesse meg!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én megnéztem a beinsportosat is, Ray Hudson miatt megéri, nem egy vinczeottó, na.fullmatchesandshows, minden összefoglalóhoz:)
- Kercsó
Lesz mérkőzés legjobbja szavazás?
#whatisyourexcuse
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
2:10-nél amikor reklamálBencze írta:Tessek
https://www.youtube.com/watch?v=A0_dAi4 ... el=DNSport
még a saját góljánál is lest jelez
nem hiszem el
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
fullmatchesandshows, minden összefoglalóhoz:)istimester írta:Sziasztok. Valaki meg tudna dobni egy normális minőségű, nem a széleken félig levágott összefoglalóvak? Thk
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match-2/
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sziasztok. Valaki meg tudna dobni egy normális minőségű, nem a széleken félig levágott összefoglalóvak? Thk
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na, meg lettek törve rendesen. Látszott Cholo fején is hogy itt most nincs vita hogy ki a jobb. A középpályánk... Hát félelmetes volt, baromi nagy húzás volt felrakni ezt a hármast, (mondjuk nagyon más opcio nem volt), de el tudom képzelni hogy egy másik edző feldobta volna a nyolcvan gurigás Jamest, ortodox módon mondjuk Kova helyett, azzal ki is nyirta volna a kpt. A kopadz beleérzett rendesen, ezzel meg is fogtuk az atleticot.
Aki még nálam kezdőként is bizonyított az LV, a mi kis "Pedronk" nagyot melózott, nem volt beszarva.
De. MOM Isco, hihetezlen a pali, csak tudnám hol az apja**ba volt ez a teljesítmény eddig. Talán Carlo alatt az elején vlt vmi hasonló, csak most nem igazán hibázott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
de az nekik valmi giganagy event volt. nem emlekszem mit unnepeltek vagy mit bucsusztattak de oriasi volt. kaka amzing gollal.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ott voltam élőben. Fasza a Bvb drukkerhad. 74500 nézőBBeno írta:tipikus realis event. emlekeztek mikor anno a dortmundot 5-0ra vertuk valami oriasi eventen? . most az atma kapott egy harmast az utolso derbin fenomenalis
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
tipikus realis event. emlekeztek mikor anno a dortmundot 5-0ra vertuk valami oriasi eventen? . most az atma kapott egy harmast az utolso derbin fenomenalis