OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
Szerintem meg, de legfőkébb attól függ, hogy hogyan rakod össze az autót (ha újról beszélünk).rb_lint írta:Vw golf 7-ről tapasztalat, vélemény? Megéri az árát, mennyire megbízható? 1,4 tsi motorral néztem, ami 125 lóerő, de van belőle 150es is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem jobban jársz a totalcar oldalával és egyéb tesztek olvasásával, mint velünk.rb_lint írta:Köszönöm a válaszokat!
Másik amit még néztem mercedes benz a180, igaz használtan. 2015-ös, a golftól alig drágább. 1,6 benzin, 122 lóerő. Esetleg ez jobb választás lehetne?
pl.:
http://totalcar.hu/tesztek/2013/04/01/m ... benz_a180/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Köszönöm a válaszokat!
Másik amit még néztem mercedes benz a180, igaz használtan. 2015-ös, a golftól alig drágább. 1,6 benzin, 122 lóerő. Esetleg ez jobb választás lehetne?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezres motorból is van 100LE körüli a Fordnál, két évre jó is lesz.1,4 tsi motorral néztem, ami 125 lóerő, de van belőle 150es is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Vw golf 7-ről tapasztalat, vélemény? Megéri az árát, mennyire megbízható? 1,4 tsi motorral néztem, ami 125 lóerő, de van belőle 150es is.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tudom hogy van aki Ujbuda kornyeken lakik,szoval,valaki tudna ajanlani nekem jo ferfi fodraszt a kornyeken?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
valaki találkozott már olyan hibaüzenettel a legújabb word-ben, hogy túl sok a szerkesztés, mentsen? és a mentés ellenére is kiírja ugyan ezt...majd kilépés és újra megnyitás után egy hibaüzenet fogad, és már meg sem nyílik a fájl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
abszolut jogos az elvárásod természetesenNorbii írta:Persze, viszont nekem az a kis pénz is pénz, mivel suli mellett magam fizetem a bejárásom, megélhetésem, szórakozásom. Így az a +6e ft amivel alapból számoltam eléggé jól jönne. Nyilván nem fogok padlóra esni miatta, de megdolgoztam érte, adják is oda.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Norbii írta:Persze, viszont nekem az a kis pénz is pénz, mivel suli mellett magam fizetem a bejárásom, megélhetésem, szórakozásom. Így az a +6e ft amivel alapból számoltam eléggé jól jönne. Nyilván nem fogok padlóra esni miatta, de megdolgoztam érte, adják is oda.
Írtam PÜ-t.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Persze, viszont nekem az a kis pénz is pénz, mivel suli mellett magam fizetem a bejárásom, megélhetésem, szórakozásom. Így az a +6e ft amivel alapból számoltam eléggé jól jönne. Nyilván nem fogok padlóra esni miatta, de megdolgoztam érte, adják is oda.
Persze kis pénz is pénz..., de egy napi munkabérért nem mennék valószínűleg két lépést sem... de legalábbis túl nagy energiát nem feccölnék bele. Mindent meg lehet tenni. Jogi útra lehet vinni , de azért ez elég komolytalan lenne. Nem vagyok mondjuk annyira benne ilyen témában, remélem nálam hozzáértőbb is hozzászól és segít.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hali.
Adódott egy kis problémám. Az eudiák által dolgoztam az auchannek egy napot az e kereskedelmi irodájukban törökbálinton (uncsi volt és többet nem mentem).
A fizetésnek 18.án kellett volna megjönnie. Nem kaptam meg, ezért írtam egy mailt a diákmunkaszövetkezetnek hogy mizu, erre azt írták hogy nem kaptak jelenléti ívet így nincs fizetés. röviden tömören.
Mondtam nekik hogy Jelenléti ívet nem kaptam egyik féltől sem. Viszont van képem hogy ott voltam, egy másik diákmunkással fel tudom venni a kapcsolatot aki tanúsítja hogy ott voltam, illetve munkaszerződésem is van. Illetve az egyik irodista hozott be tbálintra mert a szerződés szerint budaörsin kell dolgoznom, de mint ott kiderült mégse. Visszafele pedig az egyik managerrel mentem.
Erre nem érkezett semmilyen válasz. Holnap mennék be a szövetkezethez és megemlíteni hogy jó lenne ha azért intézkednének még is csak.
A kérdésem pedig az hogy szerintetek ezt megtehetik e?
Adódott egy kis problémám. Az eudiák által dolgoztam az auchannek egy napot az e kereskedelmi irodájukban törökbálinton (uncsi volt és többet nem mentem).
A fizetésnek 18.án kellett volna megjönnie. Nem kaptam meg, ezért írtam egy mailt a diákmunkaszövetkezetnek hogy mizu, erre azt írták hogy nem kaptak jelenléti ívet így nincs fizetés. röviden tömören.
Mondtam nekik hogy Jelenléti ívet nem kaptam egyik féltől sem. Viszont van képem hogy ott voltam, egy másik diákmunkással fel tudom venni a kapcsolatot aki tanúsítja hogy ott voltam, illetve munkaszerződésem is van. Illetve az egyik irodista hozott be tbálintra mert a szerződés szerint budaörsin kell dolgoznom, de mint ott kiderült mégse. Visszafele pedig az egyik managerrel mentem.
Erre nem érkezett semmilyen válasz. Holnap mennék be a szövetkezethez és megemlíteni hogy jó lenne ha azért intézkednének még is csak.
A kérdésem pedig az hogy szerintetek ezt megtehetik e?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ő FBŐ-s, az nem az.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Az igaz, az igaz....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Nincs. Én nem hivatásos vagyok, csak náluk dolgozom, mint munkavállaló. Nem ugyanaz a kettő.Ha már van itt rendőr..
De egyébként válaszolva a kérdésedre, ha az egész karod be van gipszelve, akkor esélyes, hogy nem nézik el.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy ujjad tört el? A csuklód? A karod? Nem mindegy. A KPM-BM rendelet ugyan nem tér ki erre konkrétan, (mármint a törésre), de céloznak rá. De nyilván rendőre válogatja, szóval én nem kockáztatnék a helyedben.A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések
3. § (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
a) a közúti forgalomra, valamint a közútnak és környezetének a védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket
megtartani;
b) a közúti jelzések rendelkezéseinek, továbbá a forgalom irányítására, ellenőrzésére jogosultak utasításainak
eleget tenni;
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben
indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
(2) A gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat. A kétkerekű, továbbá
gépkocsinak nem minősülő háromkerekű jármű vezetője menet közben - ideértve a forgalmi okból történő megállást
is - kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.
A járművezetés személyi feltételei
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől
eltiltva nincs;
b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá
c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital
fogyasztásából származó alkohol.
(2) A jármű vezetését az üzemben tartó nem engedheti meg, illetőleg a vezető nem engedheti át olyan személynek,
aki az (1) bekezdésben meghatározott feltételeknek nem felel meg.
(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Attól függ, van e a gipszen gracias pep írás.kelemen.istvan írta:Ha már van itt rendőr.. Egy kérdés: A rendőr büntet, ha gipszelt kézzel (autot) vezet az ember?
Nem illik.