Azért Pepe játékában is benne van a színészkedés ezt a korrektség kedvéért ne felejtsük el!morientes írta:Plàne ha valamelyik színművész még rá is játszik...
Pepe játékában benne van a temperamentum,amit a bírók hajlamosak túlértékelni...
Real Madrid vs. Barcelona
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez igaz,de ha a classicon játszik az ősszel,akkor benne lehet egy "eldurran a fejem" momentum.Plàne ha valamelyik színművész még rá is játszik...Már egy jó ideje nem szórták ki pedig volt elég paprikás meccs. Szerintem Mourinho távozásával még nyugisabb lesz.
Pepe játékában benne van a temperamentum,amit a bírók hajlamosak túlértékelni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Már egy jó ideje nem szórták ki pedig volt elég paprikás meccs. Szerintem Mourinho távozásával még nyugisabb lesz.morientes írta:Ha felgyógyul(márpedig fel fog)akkor sztm nem lesz neki gondja.Pepe sztm nagyon jó védő,csak az a baj,hogy a bírók nagyon rá vannak állva,benne van hogy kiszórják egy paprikásabb meccsen... és akkor jön a "kis" francia...Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha felgyógyul(márpedig fel fog)akkor sztm nem lesz neki gondja.Pepe sztm nagyon jó védő,csak az a baj,hogy a bírók nagyon rá vannak állva,benne van hogy kiszórják egy paprikásabb meccsen... és akkor jön a "kis" francia...Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nem baj. Főleg ennek a 3-asnak kell a legjobban a versenyhelyzet.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Persze, ez nyilvánvaló, én csak úgy általánosságban mérlegeltem a dolgokat, az egész szezonra vonatkozóan.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na akkor Sanyi sikeresen segget csinált a szájából a védőigazolást illetően.
Hosszú évek után végre úgy érzem, hogy előrébb járunk katalán kollégáinknál. A kapus poszton nem kérdés, ki a jobb, illetve ez esetben a védelem is jóval beton-biztosabb nálunk, ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe. A középpályán az új arcoknak (és Modric igazi posztján való szerepeltetésének) köszönhetően szerintem teljesen partiban, sőt, még előrébb is vagyunk (VÉGRE!! ). Egyedül a támadósor az, ahol 50-50re adom a dolgot (pláne, ha Neymar beváltja a hozzá fűzött reményeket).
Hosszú évek után végre úgy érzem, hogy előrébb járunk katalán kollégáinknál. A kapus poszton nem kérdés, ki a jobb, illetve ez esetben a védelem is jóval beton-biztosabb nálunk, ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe. A középpályán az új arcoknak (és Modric igazi posztján való szerepeltetésének) köszönhetően szerintem teljesen partiban, sőt, még előrébb is vagyunk (VÉGRE!! ). Egyedül a támadósor az, ahol 50-50re adom a dolgot (pláne, ha Neymar beváltja a hozzá fűzött reményeket).
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ennél jobb hír nem is kell Plusz ugye Xavi is a kezdőben marad, kis túlzással minden adott, hogy bajnokok legyünk.Realista24 írta:And Barça's new centre back is... Carles Puyol!
A Marca azt írja, hogy Martino elégedett a kerettel és úgy gondolja, hogy elég ahhoz, hogy minden fronton ütősek legyenek.
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
And Barça's new centre back is... Carles Puyol!
A Marca azt írja, hogy Martino elégedett a kerettel és úgy gondolja, hogy elég ahhoz, hogy minden fronton ütősek legyenek.
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ez az ázsiai haknizás szerintem is elég tré szakmai szempontból, de mondjuk biztosan sokat hoz a konyhára. Én nem láttam egyetlen felkészülési meccsüket sem, viszont könnyen megégethetik magukat amiatt, hogy gyakorlatilag egyetlen épkézláb csapat (védelem) sem tette próbára őket. Valamint az eredményeket látva úgy látom, hogy a védelmemnek sem volt túl sok dolga a szervezésen kívül, pedig a tavalyi szezon során ott voltak a legnagyobb problémáik. Mindegy, ők tudják, viszont én nem lepődnék meg, ha októberben már mi vezetnénk 5-8 ponttal a tabellát (Neymar ide, vagy oda).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen.Arra gondolsz, hogy miért noname csapatokkal játszunk felkészülési meccseket?
Ezt tudomNyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.
Pár évvel ezelőtt mi is ezt csináltuk a Galaktikusok korszakban
Csak furcsa a körülmények tekintetében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Nyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.Realista24 írta:Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
Pár évvel ezelőtt mi is ezt csináltuk a Galaktikusok korszakban
Ez persze csak tipp. Na meg Neymart is meg kellett mutatni a sok kicsi kínainak
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
Nekik már nem kell edzeni, csak kirándulgatni.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Arra gondolsz, hogy miért noname csapatokkal játszunk felkészülési meccseket?Realista24 írta:Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
A kérdés komoly.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tetszik az öreg izraeli elnök humora.
http://indavideo.hu/video/Messi_es_Simo ... ideoplayer
http://indavideo.hu/video/Messi_es_Simo ... ideoplayer
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát nem tudom mire fog menni a Barca ilyeno potyó meccsekkel felkészülésként, Ázsia all stars meg Thai válogatott, meg a Santosnak valami nyáriligás csapata. Jól hangzanak ezek a 7-0-ák csak nem tudom mire lesz ez jó később.
Én örülök hogy mi rendes ellenfelekkel játszunk, bár mondjuk a Bernabeu kupából igazán csinálhatnának Perezék egy 4 csapatos, kicsit komolyabb tornát, mint hogy ilyen Al Ahlikat meg hasonlóakat hívjanak meg. Bár addigra asszem már el van kezdődve a szezon.
Én örülök hogy mi rendes ellenfelekkel játszunk, bár mondjuk a Bernabeu kupából igazán csinálhatnának Perezék egy 4 csapatos, kicsit komolyabb tornát, mint hogy ilyen Al Ahlikat meg hasonlóakat hívjanak meg. Bár addigra asszem már el van kezdődve a szezon.
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
TheodoriK írta:
De Zizu itt már öreg volt, na meg ahogy nézem valami alkalmi cipőben állt be
nejmárnak mi a mentsége? elszédült a sok nullától amit a nike a szerződésébe az orra alá tolt?
Nejmár mentsége? Egyszerű! Vérszegény és ezért hamar elfárad!!!!!!!!!!!!!!
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
De Zizu itt már öreg volt, na meg ahogy nézem valami alkalmi cipőben állt be
nejmárnak mi a mentsége? elszédült a sok nullától amit a nike a szerződésébe az orra alá tolt?
HALA MADRID!
(1999-2013)
(1999-2013)