Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: flori » 2016. november 27., vasárnap 22:52

Nagyon kiváncsi vagyok mit húz Zidane, mert azért Isco hiába van csúcsformában, simán benne van a betli a játékában, Casemiro meg totál bizonytalan ennyi idő után mit mutat.

Jövő héten kulcsmeccs, ezeket kell megnyerni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 13:56

M1Ö írta:
sebydani írta: Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconál
Hál Istennek nem itt, de úgy nagy általánosságban ez a jellemző. Nagyon el lett adva a srác, na... :mrgreen: sokan nem látják reálisan.
Úgy sem tudod meggyőzni az fb huszárokat. Azzal kínzom magam hogy néha megpróbálom de olyan mint ha lóval imádkoznék :lol:
nem jell mindenkinek mindent magára vennie :)
Ezt pont tőled? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 26., szombat 13:55

Kerlon írta:Nem kell mindenkinek mindent magára vennie. :)

Amúgy nálam már ez a sor alakult ki:
Kroos, Modric, Kovacic, Isco, Casemiro, Asensio, James.
Szerencsére a fiatal spanyolnak előre is juthat szerep Lucassal megharcolva érte. Az az első 5-ös meg brutálisan jó és remekül variálható is.
Asensiot nem vennem ide

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 13:51

sebydani írta: Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconál
Hál Istennek nem itt, de úgy nagy általánosságban ez a jellemző. Nagyon el lett adva a srác, na... :mrgreen: sokan nem látják reálisan.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 26., szombat 13:46

M1Ö írta:Csak 10ből 8 embernél James > Isco van... Capisce? :mrgreen:
Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconál :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 26., szombat 13:38

Nem kell mindenkinek mindent magára vennie. :)

Amúgy nálam már ez a sor alakult ki:
Kroos, Modric, Kovacic, Isco, Casemiro, Asensio, James.
Szerencsére a fiatal spanyolnak előre is juthat szerep Lucassal megharcolva érte. Az az első 5-ös meg brutálisan jó és remekül variálható is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 13:34

Kerlon írta:Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.
Akkor te nem érted, amit én írtam :) Direkt tettem idézőjelbe. Mert mindenki csak annyit írt, hogy ennyire jó. Driblizni. Szerintem meg nem, pont ezért hoztam fel, hogy James oda is kevés, mert nem tesz annyit mezőnyben és védekezésben hozzá, mint Isco. Csak 10ből 8 embernél James > Isco van... Capisce? :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 13:33

Kerlon írta:Néha úgy érzem, hogy fel sem akarjátok fogni miről ír a másik. Én konkrétan csak azt írtam, hogy nálam az utolsó a sorban jelenleg. Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.
Most ez a többesszám hogy? :D
Csak egy ember vitázik veled, én pl adom meg úgy gondolom ahogy te :D
Vagy ha úgy érted hogy mindenki hülye, akkor nem szótam :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 26., szombat 13:27

Néha úgy érzem, hogy fel sem akarjátok fogni miről ír a másik. Én konkrétan csak azt írtam, hogy nálam az utolsó a sorban jelenleg. Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 13:23

Hülye lenne eldobni egy működő felállást, taktikát kidobni csak James miatt.
Miatta aztán tényleg hülye lenne, túl vagyunk már a hatvanas éveken mikor lehetett körülményeskedni...
Egy komolyabb csapat ellen nulla, levették úgy a brazilok mint az argentinok... a vezért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 12:05

Realista24 írta:Kit érdekel hogy mit mondanak?
Nem érint olyan mélyen, de zavar, ha valaki túl tolja a dolgokat. Nem tudok csak egy legyintéssel elmenni mellette. :mrgreen:
ericco írta:Az Öziles témát meddig is tolták? Két hónapig? Aztán elővette az igazi arcát, és egy jó meccsére azóta is jut legalább három, amin szinte semmit nem csinál.
Itt a fórumon senki nem beszél róla, de tele van a világháló azzal, hogy "kérlek Özil, gyere vissza"... Én elfogult vagyok vele, de, hogy rohadtu nem hiányzik, az tuti. Főleg ebben a rendszerben. Na mindegy, nem komoly dolgok ezek, de a fejem teszem rá, hogy James-szel is ugyanez lesz. Ami egyébként nem baj, menjen csak el bárhová és teljesedjen ki. :mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 26., szombat 11:04

M1Ö írta:És akkor jövőre hallgathatnánk az "Öziles témát". Hogy mi a francért adtuk el, hát villog az új csapatában.
Az Öziles témát meddig is tolták? Két hónapig? Aztán elővette az igazi arcát, és egy jó meccsére azóta is jut legalább három, amin szinte semmit nem csinál.
Merci Zizou!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. november 26., szombat 11:01

Jó azért sírtunk itt, hogy túl sokan leszünk KPn, azt most lehet örülni, hogy ennyien vagyunk.

Azért James nem egy kezdő kétballábas szerencsétlen valaki, ha már itt maradt örüljünk, hogy van egy ilyen cserénk jelenleg, mert azt nekem senki nem mondja, hogy azt a szintet se üti meg.
Pénzügyi része meg legyen Perez gondja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 26., szombat 10:53

Kit érdekel hogy mit mondanak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 10:38

Kerlon írta:Én konkrétan Jamestől egy meccsre emlékszem, ahol talán a vezető gólt szerezte. Meg esetleg még egy, amikor a másodikat? De érted az volt a legnagyobb erénye, hogy a legváratlanabb helyzetben is képes gólt szerezni, de ebben is visszaesett. A csapatjátékához meg ő tud a legkevesebbet hozzátenni a többi középpályással szemben. Szerintem ezzel, hogy Kovacic és Isco ilyen stabilan és jól teljesítenek egy ideje Jamesnak lefőtt a kávéja. Komoly meccseken egyértelműen előtte vannak. És akkor ott még Asensio is, aki hasonló kaliber, mint James, de még éretlenebb, viszont dinamikusabb, több poszton bevethető és számomra még mindig fontos, hogy spanyol.
Ha valaki, akkor én abszolút nem vagyok James fan, de.... Hozott azért fontos pontokat, főleg a Sporting ellen az odavágón. Arról meg nem ő tehet, hogy nem a posztján játszik. Ez egy patt helyzet, mert Zidane sem. Hülye lenne eldobni egy működő felállást, taktikát kidobni csak James miatt. Ahogy írtad is, kb mindenki jobb nála azon a poszton ahol játszhat. Így, hogy nem játszhat szabadon, nem csoda, hogy nincs gólhelyzete és kijön, hogy lassú, meg nem akkora ász, mint sokan hiszik. Ott pörögni kell, védekezni és ezt Isco sokkal jobban megoldja. Pedig ő csak egy "dribli király". :roll: Szóval felesleges James-t ócsárolni. Bőven van hiányossága, de egy más keretben lehetne húzó ember. Én azt mondom, hogy hál' Istennek nálunk nem tud kiteljesedni, de egy Juve a 3-5-2-jével g**i jól járna vele.

És akkor jövőre hallgathatnánk az "Öziles témát". Hogy mi a francért adtuk el, hát villog az új csapatában. :/
Ha már szóba jött... Nem tudom, hogy ki kezeli a facebook-ot, de sűrgősen álljon le ezekkel a "szerinted miért mellőzik Jamest, kezdetnéd-e, ki a legjobb választás k.pályára" kérdéseket, mert tönkre tesznek a hozzászólások, hogy mindenki James párti, mert volt egy beton szezonja Ancelotti alatt. :) A hiányosságait meg senki nem látja... :coffee:
Kerlon írta:Ez rendben is van, de azért az elmúlt meccseken kb. egy jó jobbhátvédet hozott csak. Régen is volt, hogy melóznia kellett, de akkor sem annyit tudott, hogy belevezeti két biciklivel a védőbe. Mindegy, nem küldeném el, de szerintem mostanában támadásban nagyon keveset tudott segíteni.
De tőle nem várható el több. Nem is kell többet. Amit kell, azt megcsinálja. Persze, hogy kéne támadásban is a plusz a jobb szélen, de ennyi meló mellett lehetetlen. Sokszor Bale-től sem jött, pedig ő más kaliber. Inkább Carvajal a ludas. Nagyon sokszor Lucas segíti ki védekezésben. Akkor ezt kompenzálhatná Dani azzal, hogy támadásban ér valamit. Mert mostanában nem nagyon tesz hozzá.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 26., szombat 10:34

LV szerintem eddig erőn felül teljesített, ez az amit tud, de ha ezt tudja, akkor egyértelmű 12. ember.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 26., szombat 10:19

Én konkrétan Jamestől egy meccsre emlékszem, ahol talán a vezető gólt szerezte. Meg esetleg még egy, amikor a másodikat? De érted az volt a legnagyobb erénye, hogy a legváratlanabb helyzetben is képes gólt szerezni, de ebben is visszaesett. A csapatjátékához meg ő tud a legkevesebbet hozzátenni a többi középpályással szemben. Szerintem ezzel, hogy Kovacic és Isco ilyen stabilan és jól teljesítenek egy ideje Jamesnak lefőtt a kávéja. Komoly meccseken egyértelműen előtte vannak. És akkor ott még Asensio is, aki hasonló kaliber, mint James, de még éretlenebb, viszont dinamikusabb, több poszton bevethető és számomra még mindig fontos, hogy spanyol.
___Samy___ írta:
Más téma, én Vazquezt sem erőltetném pedig mindenki a kezdőbe kívánta egy ideje. Szerintem előtte is csúcsrapörgött, de már akkor sem volt az olyan extra dolog. Példás hozzáállással nem lehet minden gátat átszabni. Mondjuk húzósabb meccseken maradhat melózni.
Lucas igenis tud szép és hasznos dolgokat csinálni, mikor nem a védekezés az elsődleges feladata. Tavaly ez sokszor megmutatkozott, szerintem egy szavunk nem lehet rá.

Az igaz, hogy idén még nem nagyon lehetett ezt tőle látni, mivel nem is játszott annyira sokat, ha meg igen, akkor is inkább a kp egyensúlyának a fenntartása volt a feladata. Viszont ott van benne a lehetőség.
Ez rendben is van, de azért az elmúlt meccseken kb. egy jó jobbhátvédet hozott csak. Régen is volt, hogy melóznia kellett, de akkor sem annyit tudott, hogy belevezeti két biciklivel a védőbe. Mindegy, nem küldeném el, de szerintem mostanában támadásban nagyon keveset tudott segíteni.
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 25., péntek 21:10

Erős túlzás, nem voltak rossz meccsei. Többször pontot ért a játéka.
Milyen "játéka"? Egyszer kétszer elsült a lába meg adott néhány asszisztot. Azt is csak jobbára, csereként.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 25., péntek 20:52

Más téma, én Vazquezt sem erőltetném pedig mindenki a kezdőbe kívánta egy ideje. Szerintem előtte is csúcsrapörgött, de már akkor sem volt az olyan extra dolog. Példás hozzáállással nem lehet minden gátat átszabni. Mondjuk húzósabb meccseken maradhat melózni.
Lucas igenis tud szép és hasznos dolgokat csinálni, mikor nem a védekezés az elsődleges feladata. Tavaly ez sokszor megmutatkozott, szerintem egy szavunk nem lehet rá.

Az igaz, hogy idén még nem nagyon lehetett ezt tőle látni, mivel nem is játszott annyira sokat, ha meg igen, akkor is inkább a kp egyensúlyának a fenntartása volt a feladata. Viszont ott van benne a lehetőség.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 25., péntek 18:18

Kerlon írta:James egyszer-kétszer kezdett, de hamar megmutatta, mit nem tud.
Erős túlzás, nem voltak rossz meccsei. Többször pontot ért a játéka.
Kerlon írta: Más téma, én Vazquezt sem erőltetném pedig mindenki a kezdőbe kívánta egy ideje. Szerintem előtte is csúcsrapörgött, de már akkor sem volt az olyan extra dolog. Példás hozzáállással nem lehet minden gátat átszabni. Mondjuk húzósabb meccseken maradhat melózni.
Ezzel sosem értettem egyet, a brutális melója kezdőként és csereként is aranyat ér. Számomra másodlagos, hogy hányszor veri meg az emberét a vonal mellett. Nem azzal nyerünk trófeákat.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: