Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Alapból a Clásico volt a célkitűzés, hogy felépüljön addigra. Már a csapattal is edzett, tuti játszani fog. Én is valami olyan felállást tudok elképzelni, mint amit Tádám írt.
El Clásico all Goals • 1980 - 2016
El Clásico all Goals • 1980 - 2016
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Gondolom kupában kap fél órát, ellenünk meg kezdő lesz Ini.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Több helyen olvastam, hogy lesz, kétség ne legyen hogy összedrótozzák.
Kérdés, hogy egy vártnál korábban visszatérés mit eredményez egy ilyen korú játékosnál. Egy messinél sztem semmit, Ini még csúcsformában nem biztos hogy lesz.
Kérdés, hogy egy vártnál korábban visszatérés mit eredményez egy ilyen korú játékosnál. Egy messinél sztem semmit, Ini még csúcsformában nem biztos hogy lesz.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy felépül a meccsre? Nem 6-8 hetet mondtak egy jó hónapja? Csak mert ha "lehet", akkor az a Barcánál igent, nálunk nemet jelent.Iniesta nélkül meg sem kell próbálni. Esélytelen.
- Chris
Bale nélkül, egy kevésbé gyors Iscoval és egy formán kívüli Benzemával ez a kontra dolog sem olyan reális.
Az ok, hogy nincs nyomás a csapaton, csak nehogy itt a "biztos" döntetlenre legyen felépítve a taktika, mert abból csak baj lehet. Tavaly a City elleni meccseken is hülyét kaptam ettől a nagyon okos taktikától. Ok bejött, de elég is volt ennyi belőle.
Az ok, hogy nincs nyomás a csapaton, csak nehogy itt a "biztos" döntetlenre legyen felépítve a taktika, mert abból csak baj lehet. Tavaly a City elleni meccseken is hülyét kaptam ettől a nagyon okos taktikától. Ok bejött, de elég is volt ennyi belőle.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
igen, de sokkal egyszerubb dolgunk lenne, ha mi szereznenk az elsot. nekik muszaj megnyerni ezt a meccset, vagy legalabb nem kikapni, mert azert -9-rol mar nem egyszeru visszajonni....nagy teruletek lehetnenek a kontrara.Realista24 írta:Tavaly is hátrányból fordítottunk, nem?
de en azt is adom, ha ok szerzik az elso golt, aztan nyerunk 6-2-re... (mint ahogy ok tettek, nem is olyan regen)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tavaly is hátrányból fordítottunk, nem?hala real írta:az elso gol szinte donto fontossagu lesz. ha mi szerezzuk, akkor ok jobban kinyilhatnak, szetkontrazhatjuk oket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
az elso gol szinte donto fontossagu lesz. ha mi szerezzuk, akkor ok jobban kinyilhatnak, szetkontrazhatjuk oket.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- ___Samy___
Én a jelenlegi formákat abszolút nem veszem figyelembe. Ez az egy dolog az, ami egy Clásicón sose számít. Szóval nálam 50-50 az esely. Megpedig azért, mert a Barca hazai közönség előtt fog játszani, viszont mivel nekik nagyon menni kell, így nekünk kényelmesebb a helyzet taktikai szempontból.
Ha ZZ okosan csinálja, akkor itt a 6 ponttól nem lesz kevesebb a meccs után sem.
Ha ZZ okosan csinálja, akkor itt a 6 ponttól nem lesz kevesebb a meccs után sem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nagyon várom a hétvégi meccset. A jelenlegi Barca sem fizikailag, sem mentálisan nincs rendben és én úgy érzem, hozzáállásbeli gondok is vannak. Egy El Clásico-n az utóbbi talán nem lehet gond.
Más kérdés, hogy a középpályánk összeomlott, Iniesta hiányzik, Busquets-Rakitic egymást múlják alul, az újak meg nem készek még arra, hogy felrázzák a csapatot.
Lucho talán túl is tolta már ezt a direktebb játékot. Kapkodunk, szórjuk el a labdákat, az MSN-ből csak Leo hoz gólokat, Suarez 2 évvel ezelőtti őszi teljesítményét tolja, Neymar 90 percére 10 perc jó játék (értsd, nem bohóckodás) jut, de úgy az egész csapatjáték bizonytalan és formán kívül.
Nem láttam minden Real meccset, de ha úgy játszunk ahogy az elmúlt meccseken, akkor sima vereség lesz.
Iniesta nélkül meg sem kell próbálni. Esélytelen.
A jelenlegi Barca félidőnként 15 perc összeszedett játékra képes. Az ellenetek édes kevés, nem segít ezen a hazai pálya sem.
Tudom, ezen a meccseken kevésbé számít az előzetes forma, de a Camp Nou felett jelenleg nem kék az ég.
Más kérdés, hogy a középpályánk összeomlott, Iniesta hiányzik, Busquets-Rakitic egymást múlják alul, az újak meg nem készek még arra, hogy felrázzák a csapatot.
Lucho talán túl is tolta már ezt a direktebb játékot. Kapkodunk, szórjuk el a labdákat, az MSN-ből csak Leo hoz gólokat, Suarez 2 évvel ezelőtti őszi teljesítményét tolja, Neymar 90 percére 10 perc jó játék (értsd, nem bohóckodás) jut, de úgy az egész csapatjáték bizonytalan és formán kívül.
Nem láttam minden Real meccset, de ha úgy játszunk ahogy az elmúlt meccseken, akkor sima vereség lesz.
Iniesta nélkül meg sem kell próbálni. Esélytelen.
A jelenlegi Barca félidőnként 15 perc összeszedett játékra képes. Az ellenetek édes kevés, nem segít ezen a hazai pálya sem.
Tudom, ezen a meccseken kevésbé számít az előzetes forma, de a Camp Nou felett jelenleg nem kék az ég.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, még egy ilyen, aztán léphetsz pihenni két hétre.G. V.tinho írta:ez a zsordialba micsoda egy undorító patkány...
sok mindent megtestesít, amiért kirázza az embert a hideg ezektől a katalán majmoktól
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
ez a zsordialba micsoda egy undorító patkány...
sok mindent megtestesít, amiért kirázza az embert a hideg ezektől a katalán majmoktól
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remy írta:Annyira nem vicces.
Pedig kur@a jó és jogos is...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sastre írta:Neymar ma délelőtt egy kisebb autóbaleset részese volt. Néhány játékostársa azonnal a helyszínre sietett, hogy segítsen neki.
Elképzelem, ahogy megérkeznek egyszerre 4-5en, lökdösni kezdik a másik autó sofőrjét, a rendőrnél meg lapot reklamálnak
Viccet félretéve hálisten nem törte össze magát.
Emlékszem mikor CR is bezúzott egy Ferrarit még Manchesterben.Na az szerintem jobban össze lett törve. Ja ès utána nyilatkozta hogy az első dolog amit megnézett a lábai voltak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Annyira nem vicces.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Neymar ma délelőtt egy kisebb autóbaleset részese volt. Néhány játékostársa azonnal a helyszínre sietett, hogy segítsen neki.
Elképzelem, ahogy megérkeznek egyszerre 4-5en, lökdösni kezdik a másik autó sofőrjét, a rendőrnél meg lapot reklamálnak
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem.Chris írta:Már tárgytalan, de ha tegnap kapott volna sárgát nem tölthette volna le a kupameccsen hét közben?Ramos es Neymar egy egy sárgára az eltiltastol...rosszat sejtek.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Chris
Már tárgytalan, de ha tegnap kapott volna sárgát nem tölthette volna le a kupameccsen hét közben?Ramos es Neymar egy egy sárgára az eltiltastol...rosszat sejtek.
Varane szerintem csak pihen. Végig nyomta eddig a szezont. Talán csak 2 meccset hagyott ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ZZ komolyan kockáztatni fog?Realista24 írta:Ramos es Neymar egy egy sárgára az eltiltastol...rosszat sejtek.
Érik a Pepe-Varane duó a klasszikusra.
(Persze ha a francia sérülése tényleg csak apróság )
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor