patot legalább nem zavarja a labdaÚgy jött ide, hogy elegem van abból, hogy aki nincs veled egy vélemény az egy vak, focihoz nem értő senki miközben Pato az istened.
Értékeld a legutóbbi meccset
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Többé-kevésbé adom. Annyit hozzátennék, hogy a nagy akarás megvolt minden új igazolás részéről, főleg azokéról, akik nem tutira a kezdőbe érkeztek. Ezen a tempón képes eleget futni és dolgozni Isco, de számomra nagy kérdés, hogy hosszútávon évi mondjuk 40 meccsen is képes-e ennyit robotolni, vagy a mostani teljesítménye és motivációja a kezdőbe kerülésnek szól? Ha tényleg ezt tudja hozni, akkor egyértelmű. Ha a teljesítménye visszaesik, akkor viszont nagy kérdés melyiküket kezdessük.Kozepen Iscoban tobb a legetoseg jobban ervenyesul és jobban akar.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A legjobban azt szeretem mikor Özil védelmére azt hozzák fel egyesek, hogy de fészbúkon szeretik, a szurkolók szeretik, meg a médiában folyamatosan dícsérik. Tegnap is egyedüli hasznos megmozdulása a Morata lesgól előtt volt. Egyébként hosszú időre eltűnt, amikor megkapta a labdát akkor lassította a csapatot, megtartani, vagy előreadni nem sokszor sikerült.
Isco meg ha így teljesít remélem gyorsan meggyőzi a szurkolókat meg a "szakértőket" is, hogy ebbe a csapatba jobban passzol ő mint a német. Mivel spanyol is, nem hinném, hogy ne szeretnék majd a szurkolók.
Isco meg ha így teljesít remélem gyorsan meggyőzi a szurkolókat meg a "szakértőket" is, hogy ebbe a csapatba jobban passzol ő mint a német. Mivel spanyol is, nem hinném, hogy ne szeretnék majd a szurkolók.
Úgy jött ide, hogy elegem van abból, hogy aki nincs veled egy vélemény az egy vak, focihoz nem értő senki miközben Pato az istened.hehe írta:1. ez hogy jön ide? így akarsz/tudsz visszavágni?Tudjuk, akinek van szeme, annak Pato zseniális és sérthetetlen.
2. ha tisztában lennél bizonyos dolgokkal, akkor tudnád, hogy pl se pato, se kaká nem azért szar, mert nem tudnak focizni, ellentétben mondjuk egy özillel, vagy kedirával, akiket az égvilágon semmilyen sérülés nem hátráltatott soha.
.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
1. ez hogy jön ide? így akarsz/tudsz visszavágni?Tudjuk, akinek van szeme, annak Pato zseniális és sérthetetlen.
2. ha tisztában lennél bizonyos dolgokkal, akkor tudnád, hogy pl se pato, se kaká nem azért szar, mert nem tudnak focizni, ellentétben mondjuk egy özillel, vagy kedirával, akiket az égvilágon semmilyen sérülés nem hátráltatott soha.
így van, pont ezért nem kéne hogy özil akár a kezdő közelébe kerüljön valaha is ebben a csapatban.Isco tegnap úgy játszott, mint Özil jobb napjain, de nem volt klasszis teljesítménye, csak szimplán jól játszott. Özil meg jobboson szenvedett, ott mindig is gyenge volt. Nincs új a nap alatt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem is tudtam, h a FB a szint?
Ne hogy megsajnaljuk Ozilt, kell neki a szabadsag hat adjunk neki ugy egy evest. Remelem Bale bevalik aztan jovore tipli a nemetnek. Kozepen Iscoban tobb a legetoseg jobban ervenyesul és jobban akar. remelem Carlonak eszebe nem jut csatar nelkul felallni.
Ne hogy megsajnaljuk Ozilt, kell neki a szabadsag hat adjunk neki ugy egy evest. Remelem Bale bevalik aztan jovore tipli a nemetnek. Kozepen Iscoban tobb a legetoseg jobban ervenyesul és jobban akar. remelem Carlonak eszebe nem jut csatar nelkul felallni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Özil gyenge volt, ebben én adom a többiek véleményét, de például koránt sincs akkora kontraszt Isco és Özil játéka között, mint ami itt ki van nyilvánítva. Isco tegnap úgy játszott, mint Özil jobb napjain, de nem volt klasszis teljesítménye, csak szimplán jól játszott. Özil meg jobboson szenvedett, ott mindig is gyenge volt. Nincs új a nap alatt.Kerlon írta:Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
Tudjuk, akinek van szeme, annak Pato zseniális és sérthetetlen.hehe írta:akinek van szeme, annál 2 éve célkeresztben kéne legyen...Kerlon írta:Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
a real madrid 10-esének gondot okoz a labdakezelés, megtartás és egyáltalán annak a jelzése, hogy ott van a pályán...
hehe bántóan elvakult vagy és kezd nevetségessé is válni a modorod. Persze tudom én vagyok a hülye, mert szerintem Özilnek van helye a csapatban és nem egy szerencsétlen. Meg Benzemanak ér a 3 gólja, de Özil semmit se csinált... Ja nem... Az Everton elleni is csak alibizett...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. augusztus 8., csütörtök 16:49-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
új edző, bizonyítani kéne neki, nem?Én azt mondom,tartom most is,nézzük meg mire képes Mesutboy,most hogy úgytünik stílusváltás van készülőben,ami neki álítólag jobban fekszik,de ha idén is olyan hányaveti,nemérdekel,sz@rokbele hozzáállása lesz,mint multszezonban,akkor már nincs mentség...akkor vége.Vaya con'dios muchacco...
látod rajta?
én nem látom rajta.
benzema is lehet alig bír lépni az alapozásoktól, vagy még tán le is szarja, mégis elpakolt 3 gólt az elmúlt meccseken.
özil nem volt konfödkupán, hetekig pihenhetett.
ja hogy ahhoz van szokva, hogy akárhogy játszik, kezdő marad?
ha ez lesz a felállás - márpedig vmi nagyon hasonló lesz, mert ancelotti egyre inkább errefelé hajlik, lehet látni, akkor özil jobbszélső, de oda meg veszünk egy bélt, úgyhogy özil kuka.
vagy mehet harcolni iscoval, aki eleve jobb játékos kis területen nála, és ezt eddig a felkészülési meccseken rendszeresen meg is mutatta, özil meg csak az elvesztett/eladott labdák számában jeleskedik. csak a szokásos módon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért az fb ne legyen már mérvadó....most vonatkoztassunk el Öziltől,de a facbukon valaki elkezd szajkózni valamit,az ökörcsorda meg megy utánna...Facebookra feldobta valaki, hogy a Bale üzletbe Özilt is bevonják... nézd meg azt a pánikot meg felháborodást a
Én azt mondom,tartom most is,nézzük meg mire képes Mesutboy,most hogy úgytünik stílusváltás van készülőben,ami neki álítólag jobban fekszik,de ha idén is olyan hányaveti,nemérdekel,sz@rokbele hozzáállása lesz,mint multszezonban,akkor már nincs mentség...akkor vége.Vaya con'dios muchacco...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én még azt is, hogy Higuaín eladása volt a legnagyobb vétek, és inkább Benzemát kellett volna.Galacticos írta:én úgy hallottam hogy ott kakáért is sírnak hogy miért nem kezdő.Raúl írta:ézd meg azt a pánikot meg felháborodást a kommentekben!
Tény, Özil gyenge volt, amíg Benzema is játszott. Ha megindult szerelték, ha passzolt nem talált társat.
Mikor Benzema lejött és Özil ment be középre a csatár posztra, akkor lett jobb. Akkor adta azt a passzt is Ronaldonak, amiből Morata lesgólja született.
Özil szélen elég gyenge. De máshol a jelenlegi taktikánkban nincs hely számára, ennyi a történet. És nem, nem fogjuk Özil miatt átvariálni a játékot és a felállást, mert nem akkora játékos.
- Galacticos
én úgy hallottam hogy ott kakáért is sírnak hogy miért nem kezdő.Raúl írta:ézd meg azt a pánikot meg felháborodást a kommentekben!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
akinek van szeme, annál 2 éve célkeresztben kéne legyen...a real madrid 10-esének gondot okoz a labdakezelés, megtartás és egyáltalán annak a jelzése, hogy ott van a pályán...
Aha. Gólpasszokat is csak azért osztogat mert megtartani a lasztit úgysem tudná meg amúgy is unatkozik
Facebookra feldobta valaki, hogy a Bale üzletbe Özilt is bevonják... nézd meg azt a pánikot meg felháborodást a kommentekben!
Lehet neked van szemed hozzá , de azért nézz be egy ofotértbe
utálod az embert egy dolog, de akkor is top játékos és ez túlzás
szvsz
- hehe
akinek van szeme, annál 2 éve célkeresztben kéne legyen...Kerlon írta:Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
a real madrid 10-esének gondot okoz a labdakezelés, megtartás és egyáltalán annak a jelzése, hogy ott van a pályán...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát nem tudom, hogy az jó vagy rossz-ekelemen.istvan írta:Szerintem ha ez egy bl döntőbe lett volna 1-0 nál Ramos lerúgja mint a .wZoLee7 írta: A védelem se volt rossz, bár Ramires góljánál kicsit megzavarodtak. Casillas hihetetlen!
én pont azt láttam rajtuk amit utáltam eddig, a kontrajátékot, a védelem teljes zavarodottságát...nem volt A csapat, de gyengének se mondanám, talán éppen mata és luiz hiányzott azon kívül egy erős Cselzít láttunk, kb semmilyen szinten játszani...az a nagy kérdés hogy mou mit fog rájuk erőltetniikarus93 írta:Azért azt se szabad elfelejteni, hogy ez a Chelsea se volt a totális "A" keret. Ráadásul teljesen új szisztéma szerint kezdtek el focizni, 1-2 év és bizony a Chelsea is ott lesz a legjobbak között, mert Mourinho képes arra, hogy felvigye őket a Top-ra.
A Real meg elképesztően jól játszott, dominálták a meccset még ha csak barátságos meccs is volt. Csak így tovább a Madridnál.
egyet értek veled, Özil kell nekünk, a kezdőbe, de nem mint jobb szélső, vagy ha igen akkor a tegnapihoz hasonlóan nagyobb teret kell adni minden játékosnak, szabad pozíció váltásokat...Kerlon írta:Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
K
K
- hehe
hát pont ez a baj.kelemen.istvan írta:Szerintem ha ez egy bl döntőbe lett volna 1-0 nál Ramos lerúgja mint a .wZoLee7 írta: A védelem se volt rossz, bár Ramires góljánál kicsit megzavarodtak. Casillas hihetetlen!
varane-nal lesz ez beton, nem ezzel a kettővel.
- ikarus93
Azért azt se szabad elfelejteni, hogy ez a Chelsea se volt a totális "A" keret. Ráadásul teljesen új szisztéma szerint kezdtek el focizni, 1-2 év és bizony a Chelsea is ott lesz a legjobbak között, mert Mourinho képes arra, hogy felvigye őket a Top-ra.
A Real meg elképesztően jól játszott, dominálták a meccset még ha csak barátságos meccs is volt. Csak így tovább a Madridnál.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem ha ez egy bl döntőbe lett volna 1-0 nál Ramos lerúgja mint a .wZoLee7 írta: A védelem se volt rossz, bár Ramires góljánál kicsit megzavarodtak. Casillas hihetetlen!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó, Carvajal nyilvánvaló a kezdőbe, ahogy Varane is amint formába lendül.
Kisebb-közpesebb csapatok ellen Xabi-Illara kettőst is el tudok képzelni. Sok variáció van csak a német, argentín kontingenstől, meg a jézusbarátja brazil társuktól kellene megszabadulni.
Kisebb-közpesebb csapatok ellen Xabi-Illara kettőst is el tudok képzelni. Sok variáció van csak a német, argentín kontingenstől, meg a jézusbarátja brazil társuktól kellene megszabadulni.