ne a mostani torrest nézze már. hanem azt akiért annyit fizettek.realistahuni írta:Torres,
az akkori torres meg ért annyit, főleg hogy utána az érte kapott pénzből 30x millióért megcsinálta a pool az év üzletét carrollal(!)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:40
ne a mostani torrest nézze már. hanem azt akiért annyit fizettek.realistahuni írta:Torres,
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:58
A lehető legtömörebben, legjobban leírtad a lényegetrealistahuni írta:Ott a pont. Sokkal inkább érnek ők 40 millát fejenként mint ilyen Andy Carroll, Torres, Higuain, vag Soldado 30-at.
A Shaktar pont tökéletes csapat a fiatal brazil tehetségeknek dobbantani, mostanra már rendre bizonyítanak bl-ben is.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:49
Hányszor láttad őket játszani?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:38
Hányszor láttad őket játszani?Remy írta:Williant 40 misiért viheti a City... szánalmas. Ezek miatt ugrottak fel az árak. Ez a Willian + Fernandinho (vagy kit vettek) összesen nem ér 30-35 milliót, nemhogy 80-at.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:35
Tavaly ő passzolt a legpontosabban a játékosaink közül a PL-ben. 90,9%. Nem mondhatnám, hogy nem labdabiztos.cart írta:Dembele helye egy sorrak feljebb lenne. Ahhoz a poszthoz amin most játszik nem elég labdabiztos, sok labdát szór el. Livermore nem szint, Huddlestonet nem is nagyon láttam még játszani, annyit sérült...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:05
Dembele helye egy sorrak feljebb lenne. Ahhoz a poszthoz amin most játszik nem elég labdabiztos, sok labdát szór el. Livermore nem szint, Huddlestonet nem is nagyon láttam még játszani, annyit sérült...GT37 írta:Ha meg esetleg ismét megsérül hosszabb időre, akkor állandósítani lehet a Paulinho-Dembélé középpályát, melléjük meg ott van Parker, Huddlestone (ha marad), Livermore.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:04
Parker ahhoz kevés, hogy sokszor kezdjen, de kiegészítő emberkének tökéletes, Sandrót meg lehetetlen kihagyni a csapatból, ha egészséges, szerintem top5 vékápé a PL-ben.Kerlon írta:Szerintem Parker már kevés, Sandro meg játszik 2-3 meccset aztán hónapokig pihen. Most meg kitudja, hogy szalagszakadás után mi vele a helyzet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:18
Szerintem Parker már kevés, Sandro meg játszik 2-3 meccset aztán hónapokig pihen. Most meg kitudja, hogy szalagszakadás után mi vele a helyzet.GT37 írta:A Sky szerint tárgyalunk a Toulouse-zal Capoue ügyében.
Minek?
Sandro, Dembélé, Paulinho, Parker...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:44
Jöhet is, 1 év kölcsön vásárlási opcióval!Suarez szépen benyalta.
Áll a bál, külön fog edzeni a csapattól, viszont abban mindenki biztos lehet, hogy belföldre nem adjuk el, nemhogy az Arsenalnak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 7., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 7., szerda 10:01
A frenkilámpárd eltörpül az mellett amikor Pippo helyett mindig pepeinzaghit mondott a Milan-Real meccsenziro4vr írta:bánki "frenkilámpárd" dodón lehet szakadni néha,
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 7., szerda 8:49
BREAKING: Suarez kijelentette, hogy ha a Liverpool nem engedi el, akkor a hét végéig írásos átigazolási kérelmet nyújt be.
Nem hiszem, hogy maradni fog, Liverpoolban, de az Arsenal sem fog kifizetni 40 milliónál többet!(Oké még plusz egy font! )Suarez: "A Liverpool és én megegyeztünk egy évvel ezelőtt. Eligazolhattam volna egy európai nagycsapathoz, de maradtam, mert megígérték, ha idén sem sikerül a TOP4-be kerülnünk, elmehetek egy BL-csapatba. Én mindent beleadtam tavaly, mégsem sikerült. Szeretném, ha a klub betartaná az ígéretét."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 6., kedd 23:12
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem